Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 14:06:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 853841 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Stvarno  sam siguran da je Vesli Snajder najbolji igrac Intera od prve tekme kada je doveden (prva tekma Milan 4-0  Smile  ) Mislim da je nenormalno dobra akvizicija,da se nenormalno dobro uklopio,da je nenormalno dobro ukapirao sta Murinjo trazi i da se nesvakidasnje dobro uklopio u trening kao da je sa njima ceo zivot...Mislim da je Real zarad promene olako pustio jednog od najkvalitetnijih igraca evorpe trenutno,mislim da je Snajder onaj "plejmejker" koji je bio potreban a koji se dugo cekao,i dugo smo i mi komentarisali da Interu to fali...Bili smo i skeptici kada je Snajder doveden,ali kazem od prve utakmice ucinak ovog momka je nemerljiv,stvarno...

I naravno moj Baloteli koga vecina vas ne voli  Smile Bezobrazno Interovo dete je uriniralo po gostima iz Torina,pre svih po njihovom vremesnom golmanu koji je ocajno reagovao kod te lopte  Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Baloteli je paklen igrac  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Bili smo i skeptici kada je Snajder doveden
Ја од старта говорио да је то играч какав треба Интеру и да треба да га доведу Smile
« Poslednja izmena: 28. Jan 2010, 23:02:35 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Inter kao i obično, preokret u finišu

Juventus vodio golom Dijega, ali je šampion okrenuo u poslednjih 20 minuta. Mario Baloteli u samom finišu odveo Inter u polufinale kupa Italije.

Juventus se dobro držao protiv Intera, vodili su do 70. minuta, ali u polufinale ide domaćin.

Gosti su poveli pogotkom Dijega već u 10. minutu, nakon što je Toldo napravio veliku grešku. Do odlaska na odmor, malo prilika, prisutna velika nervoza, Inter opasniji, ali nije bilo nekih većih prilika.

U drugom delu ofanziva Intera. Domaćin je ima sreće prilikom izjednačenja. Snajder je izveo slobodan udarac, lopta je pogodila Lusija i završila u mreži. Bio je to početak kraja Juventusa.

U samom finišu, Mario Baloteli, koji je specijalista za golove protiv „stare dame“ je savladao Bufona i Inter odveo u polufinale gde ih čeka Fiorentina. U drugom polufinalu igraće Roma i Udineze.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Апсолутно је јасно да са Снајдером не можеш погрешити. Причао сам ја да им такав треба, а још кад се видело да ће Реал дати неке играче, како би ослободили простор за звездице, рекао сам да би била права ствар довести га.

Одличан играч. Има сјајан преглед игре, одличан центаршут из прекида (Реал је гомилу голова постигао након његових прекида), креће се доста. Не спада у ону прву класу, али за Интер и њихов везни ред је класа над класама.
« Poslednja izmena: 28. Jan 2010, 23:14:26 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
npadam se da ce svi ovi preokreti da se vrate Interu dosta je bilo ovih pobeda u zadnjim minutama  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Stvarno  sam siguran da je Vesli Snajder najbolji igrac Intera od prve tekme kada je doveden (prva tekma Milan 4-0  Smile  ) Mislim da je nenormalno dobra akvizicija,da se nenormalno dobro uklopio,da je nenormalno dobro ukapirao sta Murinjo trazi i da se nesvakidasnje dobro uklopio u trening kao da je sa njima ceo zivot...Mislim da je Real zarad promene olako pustio jednog od najkvalitetnijih igraca evorpe trenutno,mislim da je Snajder onaj "plejmejker" koji je bio potreban a koji se dugo cekao,i dugo smo i mi komentarisali da Interu to fali...Bili smo i skeptici kada je Snajder doveden,ali kazem od prve utakmice ucinak ovog momka je nemerljiv,stvarno...

I naravno moj Baloteli koga vecina vas ne voli  Smile Bezobrazno Interovo dete je uriniralo po gostima iz Torina,pre svih po njihovom vremesnom golmanu koji je ocajno reagovao kod te lopte  Smile
bravo matori imam skoro potpuno isto misljenje kao ti ... Retko dobra kupovina moratija u poslednjih par dina... a sto se tice vecerasnje tekme stvarno ni jednog trenutka nisam posumnjao u nasu pobedu, jako brza i dinamicna utakmica veceras bez par standardnih igraca u prvih 11
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Kidaj matoru kurvetinu  Smile

ps. postaje nepodnosljivo koliko ne mogu da svarim onog degenerika balotelija. . . Vise ne znam koji izraza da nadjem za njega, ne mogu da se setim ni jednog predmeta kojim nisam pomislio da ga peglam.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Sledeca je Parma na Tardiniju...ocekuje se povratak u tim pre svih Cezar jer je Toldo pokazao koliko dugo nije branio i kolika je lutrija sa njim na golu u ovom trenutku...Takodje videcemo ko ce da cini stoperki par,mislim da je Materaci bio prelazno resenje u KUP utakmici i da ce na Tardiniju svoje mesto da prepusti Samuelu ili Kordobi,licno bih voleo ovom prvom,Dekija cemo tesko gledati,mada bi bilo lepo...

Parma jeste bila hit jesenjeg dela prvenstva,ali trenutno ne pokazuje nista posebno,a opet otvorenije igra od Kjeva,tako da ako je na onakvom Bentegodiju(oranica i blatiste) i zabetoniranom Kjevu Inter umuljao gol iz kontre (Mario Baloteli),cini mi se da su u Parmi duplo vece sanse za to,Parma ipak igra otovrenije,a i teren je bolji,Murinjo ce poceti sa dva klasicna zadnja vezna,pa cemo da vidimo...Ali da je opet hendikepiran izborom igraca i da su mnogi roviti i pod znakom pitanja,a uzimajuci u vidu da imaju finu bodovnu prednost,a da do tekme sa Celsijem ne bi trebalo niko da se povredi,hmmm ko zna ko ce igrati,i da li ce se forsirati tempo,igra,ili ce se cekati sansa,a igrati mozda i na bod...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S4

Kolarov: Hoću u šampionski tim!

Odavno se nije desilo da glavna zvezda prelaznog roka u Seriji A bude naš čovek, kao što je to ove zime slučaj s defanzivcem Lacija Aleksandrom Kolarovim. Šampion Italije Inter nedeljama se, svim silama, upinje da dres kluba sa "Đuzepe Meace" navuče levom beku i(li) štoperu rimske ekipe, ali ni ponuđenih deset miliona evra i dva igrača iz omladinske škole crno-plavih nisu (još) privoleli gazdu lacijala Klaudia Lotita da proda prvu zvezdu tima.

- Ovde, u Italiji, poslednjih petnaestak dana ne izlazim iz novinskih i televizijskih vesti. Neću lagati, lepo je znati da sam za dve i po godine prevalio put od anonimusa dovedenog za samo 800.000 evra do igrača za čiji su potpis klubovi još veći od Lacija spremni da plate 10, možda i više miliona evra. Ali, već sam se umorio od svakodnevnog odgovaranja na isto pitanje "kada prelazim u Inter?". Klub ima svoje uslove i planove, ja takođe... Videćemo da li će se nešto desiti za ovih par dana do kraja prelaznog roka - priča za Danas reprezentativac Srbije, koji je u Lacio došao iz OFK Beograda, a od leta 2007. odigrao 67 mečeva i dao pet golova, pa je krajem prošle godine na njega oko bacio i španski velikan Real Madrid.

Interistima ne pomaže ni prijateljsko ubeđivanje kapitena "orlova" Stankovića i vašeg bivšeg saigrača Makedonca Pandeva. Zar ne biste voleli da im se pridružite?

- Obojica su mi prijatelji, jako ih poštujem i volim da provodim vreme s njima, međutim, posao je nešto drugo. Uz Dejana i Gorana sigurno bih se brže adaptirao na rad i život u Interu, ali znate i sami da nisam jedini koji se pita i odlučuje u ovoj priči. A, pravo da vam kažem i ne žuri mi se s napušatnjem Lacija. Ovde sam svoj na svome, imam minutažu, mesto u timu i poštovanje koje sam želeo kada sam dolazio iz male zemlje i fudbalske lige kakva je naša. Jedino mi nedostaju trofeji. Želim ekipu s kojom ću podizati pobedničke pehare. To je sledeći cilj u mojoj karijeri.

Murinjo zna kako se osvajaju, redovno to radi i traži od svojih šefova da vas dovedu. Razlog više za selidbu u Milano?

- Veliki trener, nema zbora, svaka mu čast. Ali, ima još ekipa i klubova koji imaju trofejnu tradiciju i ambicije. Moj Lacio je trenutno u nezavidnoj situaciji, gledamo da nekako izborimo kvalifikacije za Ligu Evrope, ali ko zna, možda sledeće sezone napravi top tim i krene na "skudeto". U tom slučaju ne bi bilo nemoguće da odradim ceo ugovor, do 2012. godine.

A, ni zimski prelazni rok nije idealno vreme za menjanje sredine, pogotovo u godini održavanja Svetskog prvenstva. Možda zbog toga vi, Krasić, Jovanović i Kačar, niste prešli u druge klubove, iako su vas zvali sa svih strana?

- Lako je bilo Pandevu da ode u Inter kada je slobodan igrač. Osim toga, poznato je da klubovi leti formiraju ekipe, a zimi najčešće samo popunjavaju "rupe" u igračkom kadru. A nama četvorici jako je važno da dobrog zdravlja i forme sačekamo početak priprema za Svetsko prvenstvo, kako bismo lakše izvadili karte za Južnu Afriku - kaže jedan od najtraženijih reprezentativaca Srbije.

izvor: SPORTAL
« Poslednja izmena: 29. Jan 2010, 21:00:17 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 14:06:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.