Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 08:04:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 853612 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
I "Berluskoni" slavio pobedu Intera

Marko Materaci dočekao kraj derbija noseći masku sa likom italijanskog premijera.

Velika radost navijača na „Meaci“ posle trijumfa Intera nad Milanom.

Kao i obično, Marko Materaci je priredio nešto o čemu će se pričati. Ansa kaže da je predvodio slavlje sa maskom Silvija Beluskonija na licu.

Predstavlja li to ruganje italijanskom premijeru, odnosno njegovom Milanu, teško je reći, ali kada je „Matriks“ u pitanju na sve čovek treba da se navikne.

On nije bio u sastavu, ali mu to naravno nije smetalo da bude najveseliji u redovima pobednika.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@Sle Jr
Upravo to sto si napisao,je Murinjo i izjavio,parafraziram ali u fazonu: Dobili smo ekipu koja cele sezone igra promenljivo i koju smo i realno trebali da dobijemo,ali opet pobediti derbi,pobediti Milan sa 9 igraca je uspeh,mada je rezultat mogao da bude i veci da nismo imali kartone...

E sad ako to izjavi,zamisli sta ce da im uradi na treningu i kako ce energiju i taj vetar u ledja nakon pobede u derbiju koji je gledao ceo svet da kanalise ka pozitivnom cilju...Veruj da sigurno nece dozvoliti nikome da se opsuti ili da izigrava vec sampiona... Smile Verovatno ce da ih napljuje da su dobili ekipu koja nije nista posebno,pa ce da ih isprovocira da zgaze sve do kraja,ko zna sta je smislio i koje su to psiholoske igre koje igra...

Evo snimka koreografije Interovog Severa sinoc

« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 15:11:23 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung Wave II
Murinjo: Pobedili bismo Milan i sa sedmoricom

Trener Intera Žoze Murinjo ocenio je da je njegov tim bio fantastičan u sinoćnjem gradskom derbiju protiv Milana (2:0). Portugalski stručnjak je naglasio je da je Inter bili toliko dobar da bi jedini način bio da izgubi, da je na terenu bio sa šestoricom igrača.

- Demonstrirali smo svaki aspekt naše igre. Sa šestoricom na terenu bi možda izgubili, ali sa sedmoricom ne. Svi su igrali sjajno. Bili smo neuporedivo jači i lagano smo dobili Milan. Nećemo dozvoliti nikome da uzme Skudeto od nas, mada je očigledno da timovi poput Milana neće dozvoliti da tek tako postanemo šampioni - izjavio je Murinjo.

Argentinac Dijego Milito, strelac prvog gola za Inter, rekao je da je presrećan zbog pobede.

- Postigao sam gol u pravo vreme i on nam je omogućio da kontrolišemo utakmicu. U drugom poluvremenu je Milan krenuo ofanzivnije i nije nam bilo lako. Imali smo igrača manje ali smo uspeli da se odbranimo i povećamo prednost.

- Nismo iskoristili situaciju. Nismo pronašli ključ kojim bismo otvorili njihovu odbranu, međutim, ovom utakmicom prvenstvo se ne završava. Poraz od Intera ništa ne menja. Njihova pobeda je zaslužena, odigrali su jako dobru utakmicu - rekao je trener Milana, Leonardo.

Dejvid Bekam nakon utakmice je izjavio.

- Razočarani smo rezultatom, ali i ovakvi porazi su sastavni deo fudbala. To što smo imali brojčanu prednost nema nikakve veze. Jednostavno nismo imali sreće. Ipak, poraz ništa ne menja u našem planu da osvojimo prvenstvo, pred nama je još mnogo utakmica, a one će odlučiti o šampionu.

Marko Materaci nije nastupio u pobedi Intera, ali je kontraverzni defanzivac bio prvi u trenucima kad je trebalo proslaviti pobedu. Učinio je to tako što je na lice stavio masku italijanskog premijera i predsednika Milana Silvija Berluskonija. Publika na "San Siru" je njegov potez popratila smehom.

Inter sada ima devet bodova prednosti u odnosu na Milan a naredni meč igra protiv Parme.

Izvor: Sportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S4
Kakav ludak ovaj Materazzi... Cim sa video sinoc lika sa maskom bio sam ubedjen da je on u pitanju...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Citat
Murinjo: Pobedili bismo Milan i sa sedmoricom

Aha.I ja to mislim.

O cemu ovaj covjek prica? Smile

Nista spektakularno nije uradio.
Imao je toliku srecu sto nije bilo Neste a bilo je i te kako Favalija,Abatea i blesavog Dide.

Prvi gol. klasicna greska Abatea.Pandev dunuo loptu naprijed,Abate dodao Militu i to je to.
Drugi gol. teska krivica Dide...Makedonac raspalio loptu preko zivog zida,otisla po sredini a ovaj moron nije mogao da se baci.. Smile Smile Smile

Jedina taktika koju je "Smarinjo" smislio je -bulanje!
Kad god su primali loptu na 30 metara sutirali su ko moroni.

Jedino dobro je bila akcija Milito-Pandev(i to opet zahvaljujuci Milanovoj odbrani).
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
Naravno da su slabi  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@Goranac
Koliko ti mrzis Murinja,neverovatno  Smile
Kada izgubi u fazinu si "eto vidite da nema pojma" a kada dobije,onda je uvek protivnik taj zbog koga je on dobio  Smile

Izdvojio si dva glupava detalja iz jedne utakmice i na osnovu njih sudis o igri i ne znam ti ni ja cemu,kao da su ti golovi ono jedino sto smo videli sinoc? Iscupao si neki detalj,gledas ga na svoj izvitopereni nacin,i celu situaciju previs relativnom,kao "Pandev je grunuo loptu,a onda je Abate dao Militu,a da je tu bio Nesta Inter nikada ne bi dao gol"  Smile  Stvarno budalastina...Ovako govori neko ko ne poznaje fudbal nego kao laik gleda tekmu i vidi samo golove,a onda ih komentarise na nacin koji mu odgovara...

Posle pre svega pobede,posle onakve takticki fenomenalne utakmice,gde su igraci znali u svakom trenutku kako da se ponasaju,gde je bio crveni karton i igrac manje jos u prvom poluvremenu,u utakmici gde je svako mogao da vidi trenersko umece i maksimalni profesionalizam u spremanju igraca za jednu vaznu tekmu,za jedan derbi,i mentalno,i fizicki i takticki,ti si nasao da lupetas o slucajnostima jer ne umes sem golova nista drugo da vidis na terenu...

Znanje ti je skromno i jako si limitiran i uskogrud,ili jednostavno ne zelis da priznas da nisi sem golova video nista,a onda ti se ni ti golovi ne dopadaju jer mrzis tog trenera pa onda batis i to,ja ne vidim sta je drugo problem...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
А јеби га, озбиљна екипа треба имати бар какву-такву замену, за битне играче.

Не сумњам да би Интеру било много теже (можда и не би добио), да су играли Неста и Пато, али слаб је то изговор.

Успео је мртви Ливерпул ове године добити Манчестер, без помоћи Џерарда. Барса је лагано добила Интер, а нису играли ни Меси, ни Ибрахимовић (мада се његов изостанак често претвори у предност, а ионако је доста мање битан од Месија).
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 18:07:11 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
Milanu treba rekonstrukcija dok se to ne uradi nece moci da se nosi sa nekoj jakom evropskom ekipom ali ni Inter sinoc nije pokazao nista spektakularno
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Il_Padrino

Murinjo je jedan veliki cirkuzant i nista vise.

Prvi gol je upravo bio takav,kakvim sam ga opisao.
Ko je rekao da Inter ne bi dao gol da je Nesta bio tu?Niko,ne umisljaj,skini se sa droge,jos si mlad.

Da je Nesta bio tu 90% stvari se ne bi desavale.Pandev i Milito bi se mnogo lakse zaustavljali,manje prostora bi imali za manevar.
Kada vam u odbrani igra Favali a znajuci da je jedina alternativa za igraca poput Neste,dolazimo do zakljucka da je takav fudbaler pola tima.Vazduh,duel,pregled igre,sve to je falilo Milanu,a sve je to zbog nedostatka tog fudbalera.A Abate je dodao loptu,ili sam ja nesto drugo video.. Smiley 1

Jedino pravo i konkretno od strane Intera u fudbalskoj utakmici u kojoj vam je cilj da postignete gol,a pre toga stvorite sasnu je onaj kontra-napad Milito-Pandev.Genijalno odradjen.

Drugo-sut Snejdera,individualni kvalite.

Drugo gol,vec sam rekao.
Faula nije bilo.Dida je spavao na golu,iako je prema njemu isla lopta koja nije imala veliku preciznost,brzinu,snagu.Al opet,svaka cast Makedoncu. Smile

+ jos jedan penal i direktan crveni karton Maikonu.Kada je izvodjen slobodan udarac ladno je skocio i direktno,evidentno promjenio pravac lopti.

I ne mislim da je Murinjo uradio nesto spektakularno.
Leonardo je sjebao sebe.
Gatuzo-Ambrosini-Pirlo... Smiley 1
A Sidorf je bio spreman...

I jos mnogo toga,ipak je ovo tema Intera.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 08:04:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.