Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 11:19:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 852964 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
А ето био кући по Војводинама празничио како ваља и тако то Smile

Читао сам мало шта сте писали ал се нисам упуштао, ал ме овај твој пост заголицао. Јес то била добра утакмица и изненађујуће добра игра, ал не вреди ту једну текму помињати у контексту да Интер игра лепо. Интер игра ужасно, а оно што сам ја хтео да кажем је да видим промену на боље, а та утакмица је само један показатељ тога да се нешто мења, а не да се већ променило.

Као што сам рекао има Мурињо још доста да ради. Није лако из корена променити концепцију неког тима, трреба ту пар година и доста промењених играча, а још се и о Интеру ради а бити тренер Интера је за мене најтежи тренерски посао јер је тај клуб дебело заглибио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S4

Stanković: Vreme je da se pojačamo

Kapiten Srbije Dejan Stanković priželjkuje da se njemu i mladom Alenu Stevanoviću u Interu uskoro pridruže i Aleksandar Kolarov, Miloš Krasić i Gojko Kačar.

Trojica srpskih fudbalera ove zime se najčešće spominju kao potencijalna pojačanja ‘neroazura’. “Dosta sam ja slušao italijanski i španski, vreme je da saigrači sad malo uče srpski jezik. Već ulaze u fazon jer su pored malog Stevanovića i mene tu još i Arnautović, Pandev i Slovenac Krhin. Bilo bi dobro da se pojačamo“, rekao je Stanković za “Novosti”.

“Za sada je samo sigurno da Inter hoće Kolarova, kako bi trajno rešio pitanje levog beka. Za Kačara sam čitao u novinama, sad čujem i vest o Krasiću, ali to baš i nije tako izvesno. Lično, baš bih voleo da u Inter peđu sva trojica“, istakao je Stanković.

Stanković je trenutno povređen i pitanje je da li će igrati na predstojećem gradskom derbiju sa Milanom.

“Prvi put u karijeri mi je stradao list na nozi i pokušavamo sve kako bih bio spreman za derbi sa Milanom. Međutim, sigurno neću rizikovati jer nas u nastavku sezone očekuju još važnije utakmice. Najvažnije je da su momci maksimalno skoncentrisani i spremni. Izuzetak smo Mota, Muntario i ja. Pitanje je ko će od nas biti u stanju da igra, kod mene su moguće sve tri opcije: da budem među startnih 11, da počnem meč sa klupe i da gledam utakmicu sa tribina“,

Inter trenutno ima šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Milan, ali 'rosoneri' imaju i meč manje u odnosu na gradskog rivala.

“Situacija može opasno da se zakuva, ali derbi neće ništa rešiti, bez obzira na ishod. Mi smo mirni, svesni da nam igra i remi, ali to ne znači da idemo na bod, jer nismo takva ekipa. Istina je da se Milan nalazi u boljoj formi od nas, ali mi smo svesni svojih kvaliteta i potpuno rasterećeni ulazimo u derbi“, ocenio je kapiten 'Orlova'.

Stanković je istakao da će od nedavnih transfera Ljajića (Fiorentina), Aleksića (Đenova) i Šćepovića (Sampdorija) koristi imati i reprezentacija, koja će po njegovim rečima i u budućnosti ostati u sigurnim rukama.

“Sigurno poseduju kvalitet dostojan Serije A. Biće problema u početku, to je sigurno, ali napredovaće i za otprilike dve godine imaće već veliko iskustvo. Od tih momaka gledao sam Ljajića i uveren sam da će izrasti u velikog igrača. Ima sličnu priču kao njegov prethodnik Jovetić i Fiorentina je pravi klub za njega“, zaključio je Stanković.

izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Kapiten uveren u trijumf Intera u derbiju

Kapiten Intera Havijer Zaneti izjavio je da očekuje pobedu u gradskom derbiju protiv Milana u nedelju.

- Mi smo dve potpuno drugačije ekipe, sa različitim karakteristikama. Ko će pobediti u nedelju? Odgovor je mi - jasan je bio Zaneti u izjavi za dnevni list Gazeta delo Sport.

Inter vodi na tabeli italijanskog prvenstva sa šest bodova više od drugoplasiranog Milana, koji ima utakmicu manje.

- Ove sezone Interov cilj je ne samo titula prvaka Italije, već i Evrope - poručio je argentinski internacionalac.

Nedeljni derbi biće 174. međusobni prvenstveni okršaj milanskih rivala. Inter do sada ima 63 pobede, Milan 58, a 52 duela završena su nerešenim rezultatom.

http://www.sportal.rs/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Inter govori srpski

SRPSKI jezik se sve brže širi u klupskim prostorijama i na treningu Intera, i ako je suditi prema najavama mogućih transfera naših igrača, mogao bi uskoro da postane legitimno sredstvo komunikacije u redovima šampiona Italije. Kapiten “orlova” Dejan Stanković priželjkuje da se njemu i Alenu Stevanoviću uskoro pridruže i Aleksandar Kolarov, Miloš Krasić i Gojko Kačar, fudbaleri koji se ove zime najčešće spominju kao pojačanja Murinjovog tima.
- Dosta sam ja slušao italijanski i španski, vreme je da saigrači sad malo uče srpski jezik. Već ulaze u fazon jer su pored malog Stevanovića i mene tu još i Arnautović, Pandev i Slovenac Krhin. Bilo bi dobro da se pojačamo - kaže Stanković u razgovoru za “Novosti”.
* Koliko je realno da se obistine najave iz medija?
- Sigurno je samo da Inter hoće Kolarova, kako bi rešio pitanje levog beka na duže staze. Za Kačara sam čitao u novinama, sad čujem i vest o Krasiću, ali to baš i nije tako izvesno. Lično, baš bih voleo da u Inter uskoro stignu sva trojica.
* Kakva je situacija s vašom povredom?
- Prvi put u karijeri mi je stradao list na nozi. Upravo sam na terapiji, pokušavamo sve kako bih bio spreman za derbi s Milanom, ali sigurno neću rizikovati jer će biti još važnijih utakmica nego što je ova koja nas čeka u nedelju.
* Povreda je izuzetno bolna?
-
Jeste, a najgore je kad se povrediš sam. Pred početak drugog poluvremena sa Sijenom, istezao sam se i krenuo da potrčim kad me je presekao bol. Ne mogu da verujem da mi se to dogodilo, mnogo sam se unervozio zbog svega. Inače, nisam strpljiv i mnogo volim da igram, a sada već neko vreme traje ta neizvesnost, pokušavam da se vratim, ali ne ide. Tako mala povreda, a ne da ti da normalno radiš.
* Kakva je atmosfera pred derbi “de la madonina”?
- Sve je u najboljem redu, momci su maksimalno skoncentrisani i spremni, s izuzetkom Mote, Muntarija i mene. Pitanje je ko će od nas biti u stanju da igra, kod mene su moguće sve tri opcije: da budem među 11, da počnem s klupe i da gledam utakmicu sa tribina. Konačnu reč daće lekari posle magnetne rezonance koja će pokazati u kakvom stanju je trenutno povređeni mišić.
* Koliko toga može da promeni derbi, pošto imate meč više i šest bodova prednosti u odnosu na Milan?
- Situacija može “opasno” da se zakuva, ali derbi neće ništa rešiti, bez obzira na ishod. Mi smo mirni, svesni da nam igra i remi, ali to ne znači da idemo na bod jer nismo takva ekipa. Istina je da se Milan nalazi u boljoj formi od nas, ali mi smo svesni svojih kvaliteta i potpuno rasterećeni ulazimo u derbi - poručuje Dejan Stanković.

REPREZENTACIJA U SIGURNIM RUKAMA
* KAKO komentarišete “najezdu” naših mladih igrača na Italiju ove zime, stigli su Ljajić (Fiorentina), Aleksić (Đenova) i Šćepović (Sampdorija)?
- Verovatno su skauti prepoznali u njima kvalitet dostojan Serije A. Biće problema u početku, to je sigurno, ali napredovaće, i za otprilike dve godine imaće već veliko iskustvo. Od tih momaka gledao sam Ljajića i uveren sam da će izrasti u velikog igrača. Ima sličnu priču kao njegov prethodnik Jovetić, i Fiorentina je pravi klub za njega. Dolaskom ovih momaka u Kalčo, sigurno će mnogo dobiti i naša reprezentacija, koja će u budućnosti ostati u sigurnim rukama - poručuje kapiten “orlova”.

STEVANOVIĆ
* KAKO se u Interu snašao mladi Alen Stevanović?
- Debitovao je baš na meču kad sam se ja povredio, protiv Sijene. Svi su ga dobro prihvatili, a Murinjo veruje u njega. Alen je izuzetno talentovan igrač i mnogo dobar dečko, pred kojim je lepa budućnost - kaže Stanković.

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=168695&title_add=Inter%20govori%20srpski&kword_add=dejan%20stankovic%2C%20INTER

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S4
Kolarov i Kacar bi bili savrsena pojacanja...
Prvi bi pokrivao ceo levi bok i bio bi resenje na tom delu za narednih ko zna koliko sezona.
Kacar, sa druge strane, igra sve moguce u sredini i mislim da je fudbaler kojeg bi svaki trener pozeleo, plus, mlad je i vrlo perspektivan igrac.
Sve u svemu Inter bi u njima dobio dugorocna resenja za relativno male pare.
Za Krasica mislim da se ne bi uklopio u trenutni sistem i da bi mogao lako da dozivi sudbinu Quaresme i Mancinija...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Гојко је тип везног играча какав је О'Шеј за дефанзиву. Значи може да игра све, као што и онај може на сва 3 места позади. Само наравно Гојко је велики потенцијал а О'Шеј само измани (јединствена измена какву би сваки тренер пожеле, али ипак само измена).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Kao sto sam vec pisao, Gojko Kacar bi bio pravo pojacanje bilo kog kluba na planeti. Ako predje u Inter, nadam se samo da ce dobijati redovno priliku, a za sezonu, mozda dve, stalno mesto u prvih 11. Ne bi valjalo da takav jedan igrac propadne.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Zelim da se svi podsete,a pogotovo oni kojima Igra Intera nije dovoljno dobra,pogotvo na derbijima i na velikim utakmicama...

Obratite paznju na akcije kod golova,oni koji znaju fudbal,ili oni koji ga kapiraju i gledaju godinama,sve sto treba da vide,videce u ovom kratkom klipu...Obratie paznju na duple pasove,na tacnost pasova,na lopte kroz prostor i odbranu protivnika,na sigurnost u igri,i naravno na rezultat na kraju...Golovi Tjaga i Maikona su mala fudbalska savrsenstva,jer to deluje tako lagano i uigrano,cak me i podseca na Milan iz nekih ranijih perioda...Gol Stankovica vec prevazilazi sve standarde,gol za spice,ali to je sad u drugom planu,zelim da oni koji pljuju vide i da se podsete akcija i odlicnih odigravanja totalno fudbalski "na prvu"  Smile

uzivajte

Bratoli.
To je jedna utakmica,a gdje su ostale? Smile
I,bilo bi smijesno da igraci tih plata i karakteristika ne odigaju dobro...makar,eto,jedan mec... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ok,sa vama nema rasprave  Smile
Ne valja vam igra i to ti je,necete da vidite ni ono sto je dobro,i neka vam onda...
Dokle cemo vise o Kacaru i Kolarovu da pisemo jbt. ajde neka dodju vise,sve smo vec ispricali i vec smo ih uvrstili u tim stranicama unazad  Smile

A sad malo ozbiljnosti...
Murinjo nije ni malo lud kada je rekao da mu se derbi ne igra,Eto nije tu,Kuvu pukla lobanja(operisan),Materaci povredjen,Stankovic se sam povredio na zagrevanju(list),Santon i Samuel roviti i copavi,Kambijaso,Muntari,Mota vuku povree odevno i na teren se vracaju na momente,a pored svega toga juce je Vesli Snajder imao temperaturu 38...Situacija nije ni malo naivna...

Ali ono sto je sigurno Murinjo utakmicu izgubiti nece,ali pobeda je vec pitanje...Da je izgubiti nece govori toliko puta ponavljana cinjenica da nije izgubio na domacem terenu u ligaskim takmicenjima preko 130 utakmica,znaci preko 5 godine,izdvajam ni jednom na Stamfordu dok je bio u Celsiju,a za sada takodje ni jednom na Djuzepe Meaci kada je bio domacin...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Citat
A sad malo ozbiljnosti...
Murinjo nije ni malo lud kada je rekao da mu se derbi ne igra,Eto nije tu,Kuvu pukla lobanja(operisan),Materaci povredjen,Stankovic se sam povredio na zagrevanju(list),Santon i Samuel roviti i copavi,Kambijaso,Muntari,Mota vuku povree odevno i na teren se vracaju na momente,a pored svega toga juce je Vesli Snajder imao temperaturu 38...Situacija nije ni malo naivna...

To je Intereov problem.
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 11:19:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.