Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 01:31:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 852856 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Slazem se...Prakticno,bolje mu je da predje u Milan,Bekamov izlet sledece godine nece biti realnost,sto bi nas narod rekao "izgustirali" su ga dve sezone,slikao se,i Milan ,a i Bekam je napisao u svojoj biografiji da je igrao za ovaj klub,bio je dve zime glavna faca u gradu,ali vreme mu prolazi,ta toj poziciji Krasic moze nemerljivo vise da pokaze i nemerljivo je spremniji i mladji,i ako ode u Milan,trasirace sebi odredjen put,u Interu,na zalost,ali vece su mu sanse da propadne,nego da se uzdigne...Dok je Kacar mozda i pametnije da dodje u Inter,to ozbiljno,mislim...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Kacaru je bolje u Inter iz par razloga.
Polako ali sigurno zauzece Dekijevo mjesto.
Totalno i kompletno moze da se prilagodi ovom sistemu igre,jer (slucaj Krasic) promjena igre i taktike nece biti jos dugo,dugo.

Krasa bi u Milan bio i jedno dugorocno rjesenje.
Na pr. realno na El Maga covjek nemoze bas da se osloni.Ako se napije,odma na scenu u ovoj formaciji mogu stupiti Pato,Krasa i Borijelo.I jos mogo rotacija.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Problemi za Murinja: Deki "u autu" za derbi

Žoze Murinjo definitivno neće moći da se osloni na dvojac igrača sredine terena - Dejana Stankovića i Tijaga Motu - za nedeljni "večiti derbi" protiv Milana. Kapiten srpske reprezentacije u društvu Brazilca i dalje trenira po posebnom režimu u teretani, odvojeno od ostatka ekipe i šanse da zaigra protiv "roso-nera" gotovo da ne postoje. Njihovo odsustvo iz možda ključnog okršaja za titulu dodatno je zabrinulo Murinja, koji, kao što je poznato ne može da računa ni na Samjuela Etoa, osutnog zbog obaveza prema reprezentaciji Kameruna na Afričkom kupu nacija. Stanković se, da podsetimo, povredio pri kraju poluvremena meča protiv Sijene, a propustio je i utakmicu u Bariju. Novi problem za Murinja pojavio se sada i u vidu povrede Sulija Muntarija. Ganijac je napustio jedan od poslednjih treninga i mala je verovatnoća da će biti fit do nedelje. U nedostatku standardnih veznih igrača, Portugalac će verovatno pribeći taktici sa dva zadnja vezna (Zaneti, Kambijaso), tri ofanzivna (Snajder, Pandev i Baloteli) i jednim klasičnim napadačaem (Milito).

Posle 20. kola Inter ima šest bodova više od drugoplasiranog Milana, ali i meč više.

http://www.sportal.rs/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
au... nema veze nek se odmori ... sto da igra protiv boranije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
jebiga ne mogu svi da budu mocni kao Inter  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2010, 01:54:00 od delija_zvecan »
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
I ovo je diskutabilno...Kad istrci na teren,pa kad se zgranu svi,pa kad opet da gol iz kornera ili neku bombu iz daljine  Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Zelim da se svi podsete,a pogotovo oni kojima Igra Intera nije dovoljno dobra,pogotvo na derbijima i na velikim utakmicama...

Obratite paznju na akcije kod golova,oni koji znaju fudbal,ili oni koji ga kapiraju i gledaju godinama,sve sto treba da vide,videce u ovom kratkom klipu...Obratie paznju na duple pasove,na tacnost pasova,na lopte kroz prostor i odbranu protivnika,na sigurnost u igri,i naravno na rezultat na kraju...Golovi Tjaga i Maikona su mala fudbalska savrsenstva,jer to deluje tako lagano i uigrano,cak me i podseca na Milan iz nekih ranijih perioda...Gol Stankovica vec prevazilazi sve standarde,gol za spice,ali to je sad u drugom planu,zelim da oni koji pljuju vide i da se podsete akcija i odlicnih odigravanja totalno fudbalski "na prvu"  Smile

uzivajte
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Velika utakmice je za dva dana...videcemo sta ce biti.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Добро Падрино и шта сад ми да закључимо на основу те једне утакмице? И где је све ово било рецимо против Рубина?

Има Мурињо још дооста да ради даб из Интера истерао ону 'онтеровштину' која га чини најогавнијим клубом на свету. Свиђа ми се како је кренуо, мада је могло и боље, али ја се надам да ће наставити и да га неће смењивати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ohohoooooo Empty ,pa gde si ti covece,bilo je par puta da smo se nesto raspravljali,kako na ovoj temi,tako i na nekim drugim,a tebe nema slovo jedno da napises    Smile Smile

Pisali smo stranama unazad,svasta vezano za igre Intera,taktiku Murinja,poredili ga sa razno raznim klubovima i spekulisali da li su uspesi na mestu ili su rezultat okolnosti...A prakticno nas ti ovim postom vracas na pocetak  Smile  sto i nije nista novo po pitanju Intera i njegovog trenera,a ni za nas nije nista lose...

Ja cu opet da napisem nesto sto se nadam nece opet pokrenuti lavinu kontra postoiva...Mislim da je osipanje paljbe na Inter,njegovu igru i Murinja ipak nesto sto ne moze i ne sme da se toliko usko gleda,mislim da je Murinjo mnogo doprineo boljitku,kontinuitetu igara Intera i da Inter nije tim koji igra najruznije i najogavnije,kazem pisao sam o tome i zasto...
htedoh opet,ali me mrzi,Empty,nista lose,stvarno prelistaj neke prethodne stranice,bas smo Duki i ja imali raspravu oko Murinja,pa smo pisali i o Interu,stvarno me smara da opet pisem prakticno isto ono sto sam pisao samo 2-3 strane unazad... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 01:31:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.