Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 23:50:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 852813 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Проблем је што се португалском преводиоцу посвећује превише пажње, као да се заправо може нешто паметно и занимљиво од њега чути.

У 90% ситуација то су глупости које понавља по ко зна који пут, речене на мало другачији начин, неки његов назови хумор, вечита кукњава на судије, несрећу, терен и поставка ствари ми против света, коју је започео у Челзију, а наставио у Интеру. Све то изгледа прилично јадно и жалосно, али су Италијани мало темперемантнији па се стално приме на то срање, којим их обасипа.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2010, 23:38:44 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Kralj?
Pre bih rekao-cirkuzant.!
A cekaj nije upravu???

Inter ima vremena isto koliko i Milan da se spremi za derbi.
Ako je njima frka sto ce Milan imati umjeto tri,isto sedam dana za derbi kao oni to je druga stvar.
Dal sada treba citav Calco da ceka da se njemu oporace igraci? Smile
Mislim,dosta stupidno i kretenasto sa njegove strane.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
A zasto se onda Milanu pravi ustupak kada ni jednom klubu ne sme?
Sto se Milanu pravi ustupak???
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Проблем је што се португалском преводиоцу посвећује превише пажње, као да се заправо може нешто паметно и занимљиво од њега чути.

У 90% ситуација то су глупости које понавља по ко зна који пут, речене на мало другачији начин, неки његов назови хумор, вечита кукњава на судије, несрећу, терен и поставка ствари ми против света, коју је започео у Челзију, а наставио у Интеру. Све то изгледа прилично јадно и жалосно, али су Италијани мало темперемантнији па се стално приме на то срање, којим их обасипа.

"Prevodilac" iz Portugala,zna sta radi,i na koji nacin priprema teren za utakmicu,smatra da se moderan fudbal igra i van terena,a on sebi to sme da dopusti jer je na terenu za sada najbolji...To sto se drugi pale,to je njihov problem...A dosao je u stranu zemlju i posto je prevodilac naucio je jezik i mentalitet,a ne kao Ranieri kao sto mu je Murinjo onomad odbrusio "Covek je tolike godine u Engleskoj,a nije naucio da kaze dobar dan svojim igracima"  Smile
Ali kazem,ne treba sad toliko da pisemo o tome,to je Murinjova stvar i stvar na relaciji mediji,on,klub,protivnik(u ovom slucaju Milan)...Ko se upeca,upecao se  Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Murinjo ne bi bio Murinjo kada ne bi napusio nekoga pred neku vaznu utakmicu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Murinjo ne bi bio Murinjo kada ne bi napusio nekoga pred neku vaznu utakmicu  Smile

Dokazuje svoju nemoc i strah.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 

"Prevodilac" iz Portugala,zna sta radi,i na koji nacin priprema teren za utakmicu,smatra da se moderan fudbal igra i van terena,a on sebi to sme da dopusti jer je na terenu za sada najbolji...To sto se drugi pale,to je njihov problem...A dosao je u stranu zemlju i posto je prevodilac naucio je jezik i mentalitet,a ne kao Ranieri kao sto mu je Murinjo onomad odbrusio "Covek je tolike godine u Engleskoj,a nije naucio da kaze dobar dan svojim igracima"  Smile
Ali kazem,ne treba sad toliko da pisemo o tome,to je Murinjova stvar i stvar na relaciji mediji,on,klub,protivnik(u ovom slucaju Milan)...Ko se upeca,upecao se  Smile

Види једино што он зна је очигледно да одабере клуб, који у том тренутку нема конкуренцију и онда да лаје.

По Енглеској је јео говна, док је Манчестер обнављао екипу (Арсенал и Ливерпул не рачунам у озбиљне клубове уопште), а потом је побегао да не би завршио још једну годину без трофеја.

То само показује да је лик нездраво сујетан. У Интер је доведен, ако се не варам, да направи нешто у ЛШ, а направио је то да се Интеру смеју још више, него кад је Манћини био тренер. Све то са врло озбиљном екипом, која можда нема квалитет попут Барселоне или Челзија, али је ипак доста јака.

С тим његовим мисаоним играма заиста не видим да ишта постиже. Игра се одвија на терену, а не по прес-центрима. А оно што Интер показује на терену, је могао да настави показивати и под Манћинијем. Тај макар није имао плату већу од свих играча.

Мада има и горих од њега, а то су стварно глупаци који се наложе и препиру с њим.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2010, 00:55:25 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung S4
A zasto se onda Milanu pravi ustupak kada ni jednom klubu ne sme?
Sto se Milanu pravi ustupak???
Pa odlozili su im kup utakmicu da bi se bolje spremili za prvenstvo...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung SGH-E590
Kralj?
Pre bih rekao-cirkuzant.!
A cekaj nije upravu???

Inter ima vremena isto koliko i Milan da se spremi za derbi.
Ako je njima frka sto ce Milan imati umjeto tri,isto sedam dana za derbi kao oni to je druga stvar.
Dal sada treba citav Calco da ceka da se njemu oporace igraci? Smile
Mislim,dosta stupidno i kretenasto sa njegove strane.
Pa po kom pravilu je pomerena kup utakmica??? Ako se kup igra u sred nedelje i ako ce svi klubovi tad igrati zasto se pomera Milanova utakmica??? Italijanski savez nije smeo da pomeri tu utakmicu samo zato sto se iste nedelje igra i Milanski derbi!!!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@DuKiM57

Odredjene stvari koje si napisao stoje,tj. da se nekakav pomak u rezultatima u Ligi Sampiona jos uvek ocekuje...

Ali ne mozes da kazes da je fals trener koji je vodio Celsi kad je kako kazes "Mancester obnavljao tim" i kako kazes ti ne recunas Liverpul i Arsenal,mislim da ti je ova izjava neozbiljna...

Sto se Italije tice,poslednju titulu je uzeo onako kako treba sa Milanom u kojem igraju Pato,Ronaldinjo,Nesta,Sedorf,Gatuzo,na cijoj je klupi bio Anceloti  Smile Odnosno Juve koji ima Bufona,Kijelinija,Mela,Diega,Trezegera,Jakintu,a na klupi legendu kluba Feraru koji forsira Kapelov fudbal...Ja tu ne bih otpisivao ni Romu,koju je prosle godine Celsi jedva izbacio iz LS,sa De Rosijem,Totojem,Vucinicem,Baptistom,danas i sa Tonijem,takodje Sampdrija,Djenova(ok to su slabiji timovi)

Mislim da je on uzeo Premijer Ligu i Seriju A onako kako dolikuje,i da nema opravdanja kako su drugi timovi bili losi...A u Celsiju je licno on napravio igracki kadar i sistem koji je i danas aktuelan tamo...

Da ne spominjem neki bolesni rekord da nije izgubio tipa 127 tekmi na domacem terenu u Ligaskim takmicenjima(Porto,Celsi,Inter)
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 23:50:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.