Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 17:22:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 850958 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Patrik Vijera na pozajmici u Mančester Sitiju

Bivši kapiten Arsenala bi u januaru mogao da se vrati u Premijer Ligu.

Mančester Siti će potpisati novi ugovor sa Vijerom pre polufinalne utakmice sa Mančester Junajtedom u Liga Kupu, kako bi on mogao da zaigra u tom meču.

Prema pisanju lokalnih medija, Vijera će biti u Mančester Sitiju na pozajmici do kraja sezone.

Za Vijeru se priča da nije srećan životom u Milanu, naročito zato što je odigrao svega četiri utakmice.

Tridesettrogodišnjak želi da igra u prvoj postavi, kako bi osigurao mesto u nacionalnom timu za Svetsko Prvenstvo.

Vijeru je u Inter doveo upravo novi trener Građana, Roberto Manćini, i on je bio jedan od ključnih igrača tima koji je tri puta uzastopno osvajao titulu šampiona Italije.

Manćini nije otkrio mnogo o transferu, ali je izjavio da bi sve moglo da se završi pre utakmice sa Mančesterom u sredu.

„Moguće je da će nešto da se dogodi pre te utakmice“, rekao je Manćini.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Nikada mi nece biti jasno zasto toliko njih hoce u taj smrdljivi klub... 

Verovatno zato sto su najtrofejniji evropski klub sto se tice osvojenih liga sampiona, pa samim tim i najveci evropski klub... Bar bili u proslom veku...  Smile

Nije da gotivim nesto Real ili sta vec, ali to je stvarno cinjenica...

Takodje i spanska liga je primamljiva za svakog boljeg tehnicara...

« Poslednja izmena: 04. Jan 2010, 19:40:20 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung S8
Citat
Takodje i spanska liga je primamljiva za svakog boljeg tehnicara...

Ovo je tacno. Svaki iole brz tehnicar i igrac prolazi dobro u Spaniji, posebno ako dodje iz neke tvrde Lige kakva je Nemacka, a pogotovo Engleska.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6700
Real da je velike pare i liga je dobra tesko da neko moze da odbije Real
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Wave II
Pančev podržava dolazak Pandeva u Inter

Darko Pančev, legendarni napadač Crvene zvezde iz perioda kada je beogradski klub bio prvak Evrope, veruje da je dolazak njegovog sunarodnika, Gorana Pandeva, u Inter pravi izbor čelnih ljudi milanskog kluba.

Pančev, koji je i sam bio fudbaler Intera, ne sumnja da će Pandev biti pravo pojačanje za tim sa stadiona “Đuzepe Meaca“. Goran Pandev je juče i zvanično postao igrač Intera potpisavši petogodišnji ugovor. Podsetimo, došao je kao slobodan igrač, pošto je sudskim putem dobio raskid ugovora sa svojim prethodnim klubom, Laciom.

“Morati je napravio sjajan potez dovođenjem Pandeva. Sada Inter može da osvoji Ligu šampiona posle 45 godina čekanja. Pandev je dosta naučio napredovao u Italiji posle odlaska iz Interove akademije”, rekao je Pančev.

“On je zreo igrač sa puno potencijala. Ima kvalitet šampiona”, izjavio je Darko Pančev, pritom dodavši da je Inter, u koji je prešao iz Crvene zvezde početkom devedesetih, upropastio njegovu karijeru. I dan danas Pančev važi za jedan od najvećih promašaja u istoriji italijanskog fudbala.

“Ne bih da pričam o tom neprijatnom iskustvu. Znam da sam i dalje predmet ismevanja u Italiji. Možda je trebalo da prihvatim ponudu Barselone ili Reala. Inter me je upropastio”, rekao je Pančev.

Izvor: Sportske.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Voleo bih da eksplodira,da bude pravo pojacanje,ali opet ponavljam nije mi Pandev ono sto se kaze "world class"  Smile

Ali svakako u ovakvoj Italijanskoj ligi moze mnogo da pomogne u osvajanju pete titule za redom...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Ne znam . Pandev nije world class, pa kao takav ne verujem da ce i dobiti sansu kao mnogi pre njega (dobije sansu na kasicicu - 1 ili 2 tekme i cim ne da gol salju na klupu i to je to. . . onda ga ubacuju od 70og ili 80og minuta i svi opet govore kako je on jos jedan promasaj)

Medjutim ako se malo sklope kockice da dobije vise sanse, pogotovo da uskoci sada kada Etoo ide na KAF, mogao bi Pandev da se pokaze kao odlicno pojacanje. . .

Nadam se da dogodine da dodje Hamsik ili Gourcuff, i to bi bio jedan opasan sastav.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 13:10:20 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Nije Pandev World Class, ali je sasvim pristojan spic. Sa Etoom, Militom i Balotelijem, Inter je dobio sasvim sasvim pristojan kvartet napadaca...

Ako ovi seici stvarno ponude one pare za Maikona, onda bi se otvorilo zaista puno mogucnosti... Em bi Santon dobio priliku da igra, em pare za dovodjenje potrebnih fudbalera, prevashodno na sredini... Plus naravno Kolarov i mozda i neki da igra desnog beka sa Santonom...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung S4
Ja mislim da ce se to i desiti.
Tj, cim ovi ponude tolike pare za Maicona eto njega tamo. Vec sam pisao da sam ubedjen da uprava Intera razmislja vec sada u tom pravcu i da se zato radi na dovodjenju Kolarova. Realno, od svih bekova koje poznajem, jedino Kolarov ima predispozicije da bude slican tip igraca kao sto je Maicon sada.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ima i jedan Bastos koji igra u Lyon-u, ali skup(oni ga letos kupili za 18 miliona)... Mada on sada valjda vise igra u sredini, ali pokriva celu levu stranu...

Ali u sustini Kolarov bi trebao da bude super... Naravno, fali i njemu par stvari, mislim prevashodno u defanzivi malo da se popravi, ali i ako generalno unapredi igru, bice super...

« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 13:42:35 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 17:22:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.