Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 22:51:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 850688 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Dobar je Murinjo..uspeo je da sredi ,stabilizuje onog Balotelija.
Primetio sam da se mali ne kurci vise kao ranije,poceo je bas da igra fudbal,radi za tim sto je u svakom slucaju nesto veoma pozitivno.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
U svakom slucaju mislim da Inter ima vece sanse da prodje nego Celzi.

Mada Celzi je stek ekipa, prave sacekuse i onda ti ga nabiju kada se najmanje nadas. Preokrecu rezultat u zadnjim trenucima meca, daju golove iz nemogucih situacija...

Bice zajebano.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N95
Kako to da Inter ima vece sanse za prolaz? Smile
Mislim,kako-god da okrenes Celzi je u prednosti.Ovaj isti tim je vec par godina u samim zavrsnicama ovog takmicenja,jos su sada doveli mjastora za LS(Aceloti).
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
ok,bice trenerski rat i tu se slazemo svi...

Murinjo ce medijski pritisnuti koliko god moze...takodje on voli svoje eipe koje vodi i radice na motivaciji,ali posto su to profesionalci i posto se sve zna ,jer kao sto neko rece znamo i mi koji gledamo utakmice,dovoljne su te minijature u spremanju ekipe,jer za velike tekticke menevre se nema ni vremena ni mogucnosti a i prevelik je rizik...

Tako da ce i Inter(Murinjo) i Celsi(Anceloti) da igraju svoje igre koje igraju cele sezone ili vec sezonema unazad...Ali te sitnice i saveti trenera igracima na koji nacin da igreju protiv svojih diretknih cuvera ili kako da se postavljaju na delovina terena koje markiraju a gde igra odredjeni protivnicki igrac,e tu moze da se napravi razlika...
Murinjo je u tim stvarima u blagoj prednosti jer Anceloti zna Inter,nacin razmisljanja mozda i logistiku koju ima,zna pojedine igrace i nacin igre,ali ne zna sta je u glavi Etoa,kakav je karakter Stankovica,u kom je psiho fizickom stanju Baloteli,da li je Snajder potpuno zdrav i koliko je inteligentan...A Murinjo zna(na primer) kakav je Drogba i covek i igrac i gde mu je slabost a gde je najopasniji,takodje zna i koliko je Lampadr na primer uticajan i sta se desava ako on ne moze da primi loptu,zna pod kolikim je Balak pritiskom kada on mora da zatvara rupe,a opet i da proigrava i cuva poziciju,zna na koji nacin napadac moze da isprovocira Terija,sve su to stvari koje Murinjo zna jer je ziveo sa tim ljudima i tim igracima tri sezone i delio sa njima i dobro i zlo...

A mislim da u utakmici gde jedan pas ili lopta ili minijatruna greska moze da resi dvomec su stvari koje ja ne bih nazvao maginalnim i nebitnim...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Murinjo: Hoću tog Srbina!

Inter je spreman da ozbiljnije krene u akciju dovođenja Aleksandra Kolarova iz Lacija, za koga je zainteresovan i Juventus. Kako piše italijanski list "Korijere delo sport", trener milanskog kluba Žoze Murinjo po svaku cenu želi Srbina u svojim redovima.

- Kolarov bi bio savršena alternativa Kristijanu Kivuu i povređenom Davidu Santonu - mišljenja je Murinjo.

"Nero-auziri" su letos već testirali Lacio, ali je predsednik Klaudio Lotito u startu odbio sve eventualne ponude. Inter očekuje da će ovoga puta uspeti u nameri, iako cena srpskog reprezentativca iznosi 15 miliona evra. S druge strane, pojedini mediji tvrde da gazda Masimo Morati neće trošiti novac u zimskom prelaznom roku.

http://www.sportal.rs/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung Galaxy
Mourinho names squad for Inter-Lazio

APPIANO GENTILE - José Mourinho has named a squad of nineteen players (three goalkeepers, six defenders, six midfielders and four strikers) for Sunday night's Serie A Week 17 match against Lazio at the Stadio Giuseppe Meazza (kick-off 20:45):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Khrin, 19 Esteban Cambiasso.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2009, 02:19:29 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
1 kao soliter  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung Galaxy
Citat
15 Rene Khrin

ko je ovaj  Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Citat
15 Rene Khrin

ko je ovaj  Smile

Iz omladinske skole, jedan od talentovanijih, dugo vec u Interu, Slovenac, igra u vezi

« Poslednja izmena: 20. Dec 2009, 02:47:49 od delija doboj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Dobro da ga je gurnuo u vatru. . .

ps mora da se vidi zasto Arnautovica ne forsira. . . Jbg evo Suazo u protokolu 2. put a lik je puko ko sraf. Ja ga prvi gotivim i voleo bih da se forsira, medjutim u Arnautu je buducnost. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 22:51:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.