Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 12:47:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 631 632 634 635 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 853773 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Ma moze da se vrati gde oce,nek je slaba kolko god je slaba,Inter je pobedio na gostovanju i to na otvaranju sezone i to 0-3 !!!

Guarina sam i ja vise ocekivao ofanzinije,i u kontrama npr. a i ovako generalno,decko ima topinu u nozi i moze da raspali i sa 20ak i kusur metara.
Ali nadam se da ce Maicon ostati i Pereira je ofanzivniji igrac od Nagatoma a i kakav god da je bar 3x je bolji od njega - sto znaci i oni ce napadati sto ce mnogo znaciti pogotovo u kontrama.
Ranocchia-Silvestre..kad vec pominjes plasman na kraju tabale sa njih dvojicom to ce biti jako tesko i oni ce sigurno biti najslabiji deo tima...cak i Samuela bi pre stavio nego Ranocchiu ovaj Silvestre nit smrdi nit mirise ovih par utakmica..nije imao kiks ali nije ni nesto dominirao igrom.

Roma nije slaba ni malo,pojacali su se dobro,Napoli jeste oslabljen ali i on je jak i dodao bi Fiorentinu.Uz Milan i Juventus ce biti u samom vrhu,stim sto ce Juve biti prvi sigurno.milan jeste slab ali to je veliki klub,nece se oni tek tako predavati i dovesce ovih par dana sigurno jos jedno ili dva velika pojacanja.ako nesto moze da se zakljuci iz sinocne utakmice ovo ce biti vrlo dobra sezona za Inter.opet ponavljam da je srece da ne igraju ligu evrope jer ce ona samo stetiti.zamisli kako bi dobro bilo da nemas teret 10ak utakmica koje ce relno stramaccioni igrati sa prvom postavom...a milan i juve igraju ls,udinese,napoli i lazio le i to sa manje vise velikim ambicijama...nesto kao juve prosle sezone da bude bez te le ali jebiga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Dobri su bili, iznenađujuće dobri. Mada mi deluje da će ova Peskara da se vrati brzo u seriju B. Ne sviđa mi se što su mnogo daleko bili Gargano i Guarin od Snajdera i Kasana, Guarin pre svega. Dešavalo se često da krenu 3 na 5, 3 na 6 i onda mora da se stane i ode akcija u kurac. Mor'o bi Guarin malo više da ide napred, a i bekovi bi trebalo da se ubacuju češće. Kad (i ako) Maikon i Pereira budu igrali, to će druga priča da bude skroz.

Drago mi što je Kutinjo dao gol, možda i bude nešto od njega. Tata Havijer i u 40 šora po ljudima, Kastelaci je batica ispao nekoliko puta. Vidi se neuigranost, Ranokija i Silvestre su imali nekoliko grešaka, ali to se vremenom da israviti. Kambijaso standardno dobar, Gargano s obzirom da je doš'o u klub pre 2, 3 dana odličan.

Mislim da je jači Inter od Milana u ovom trenutku i da sa ovakvom igrom može do drugog mesta. Mnogo je rano pričati o tome, ali nešto verujem da su sposobni za to. Napoli nije što je bio prošle sezone, Roma je krš, Udineze oslabljen znatno, Lacio isto ne obećava mnogo. U takvoj konkurenciji Inter bi trebalo da bude najbolji na kraju. Juventus je prejak i osvojiće titulu problema bez.

U svakom slučaju, dobar početak sezone i prvi put posle nekoliko godina da se dobije prva utakmica u prvenstvu.

Фиорентина батице  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Fiorentina nije ozbiljan klub. Oni će da završe sezonu na nekom 9. mestu otprilike.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Fiorentina nije ozbiljan klub. Oni će da završe sezonu na nekom 9. mestu otprilike.

У шта да ће бити у првих 6?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Šesti mogu da budu, možda i peti, al to je to. Borba za sam vrh je nemoguća.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1

Биће у првих 5.

Оћеш да се кладимо или не? У перманент потпис  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG L9

Druze gresis,u prvih 5 zavrsavaju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83

Биће у првих 5.

Оћеш да се кладимо или не? У перманент потпис  Smile

Ma ne da se kladim. U suštini me boli kurac koji će da budu. Drugi ili treći ne mogu da završe, tako da nisu prava konkurencija. E sad, dal će da budu peti, šesti, deveti ili dvanaesti je skroz nebitno za ono o čemu sam ja pis'o.

Oni bre jedva dobiše osakaćeni Udineze koje je pritom igrao sa drugom postavom. Videćemo kol'ko su ozbiljni već u sledećem kolu protiv Napolija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
SonyEricsson xperia m2
Cuj Fiorentina,nemoj se za'ebavamo.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15616
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 4
A cuj da o tome smarate na temi Fiorentine a?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 631 632 634 635 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 12:47:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.