Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 22:11:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 627 628 630 631 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 853992 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Haha,e da je tako : ) daj boze..
Mada nisam ga nesto ni puno gledao iskren da budem ali mi ne uliva povrenje.Za te pare su mogli dva puta da dovedu Balzarettija koji je proveren igrac,a za njega sam siguran da je jedan od najboljih levih bekova na svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Balzaretti provjeren igrač, a Alvaro Pereira, koji je odigrao preko 70 utakmica za Porto u prvenstvu i u Evropi, koji je već četiri godine standardni prvotimac Urugvaja sa skoro 40 nastupa, on nije provjeren igrač.

Zanimljivo.

P.S. Balzaretti nikad, pa čak ni u njegovim najluđim snovima, nije bio niti blizu društvu najboljih lijevih bekova na svijetu. Lik ima 30 godina a skupio je jedva 13 nastupa za reprezentaciju.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2012, 17:28:52 od damfisk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
A gde sam ja rekao da je neproveren igrac?Rekao sam da mi ne uliva poverenje u smislu kako promeniti sredinu,i to preci u skroz drugaciju ligu u svakom smislu,dok je Balzaretti domaci igrac,iskusan i ceo zivot igra u Italiji.U tom smislu je neuporedivo bolje dovesti Balzarettija.

A za tih preko 70 utakmica za Porto u prvenstvu i u Evropi je zasluzio aplauz  Smile ejjjj pa zamisli uspeo je da igra prvog beka u Portu?Fantasticno  Smile Zaista podatak koji ukazuje na cinjenicu da se radi o vanserijskom igracu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Dakle, Pereirino igranje u Portu (te osvajanje evropskih trofeja i nastupi u Ligi Prvaka) ne znači ništa.

Ali zato Balzarettijevo vucaranje po Fiorentinama, Palermima i sličnim "megaveličinama", te neosvajanje apsolutno ničega, su jaka referenca.

Pa da... svakako...
« Poslednja izmena: 18. Avg 2012, 17:50:14 od damfisk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
По мени су обојица јако квалитетни играчи, Балзарети ме изненађује са игром у последње две сезоне, никад нисам помислио да ће тако играчки "сазрети" и почети много одговорније да игра.

Переира је страшан играч, офанзиван, биће појачање за Интер. Имао је понуду и Наполи, мислим да му је то чак и боља дестинација била, ту би баш та његова офанзивност дошла до изражаја.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Nisam ja ništa rekao kontra Balzarettija, samo mi nije bilo jasno na osnovu čega je to Pereira lošiji izbor od Balzarettija.

Jedini argument koji eventualno drži vodu je činjenica da Balzaretti ne bi trebao prolazit period aklimatizacije na talijansku ligu. Sve ostalo ide u prilog Pereiri, počev od godina, preko međunarodnog iskustva, do individualnih kvaliteta (primjerice, Pereira može igrat i kao bek i kao krilo, drži cijelu lijevu stranu).

Stramacchioni očito pokušava podmladit ekipu:

Coutinho (20 godina), Silvestre (27 godina), Guarin (26 godina), Ranocchia (24 godine)

pa je i u tom smislu 26-godišnji Pereira bolji izbog od Balzarettija, kojem je već 30 godina

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Nisam ja ništa rekao kontra Balzarettija, samo mi nije bilo jasno na osnovu čega je to Pereira lošiji izbor od Balzarettija.

Jedini argument koji eventualno drži vodu je činjenica da Balzaretti ne bi trebao prolazit period aklimatizacije na talijansku ligu. Sve ostalo ide u prilog Pereiri, počev od godina, preko međunarodnog iskustva, do individualnih kvaliteta (primjerice, Pereira može igrat i kao bek i kao krilo, drži cijelu lijevu stranu).

Stramacchioni očito pokušava podmladit ekipu:

Coutinho (20 godina), Silvestre (27 godina), Guarin (26 godina), Ranocchia (24 godine)

pa je i u tom smislu 26-godišnji Pereira bolji izbog od Balzarettija, kojem je već 30 godina

Da,ocigledno pokusava da podmladi ekipu :
-Mudingayi (ove godine puni 31 godinu)
- Palacio 30 godina
- Handanovic 28 godina,sto za golmana opet nije bitno,ali sa njim nikako nije pokusaj da se ekipa podmladi.
Ranocchiu nije doveo Stramaccioni,naime ovo mu je treca sezona u Interu.
E sad ne verujem da se za igrace od 26 i 27(odnosno 28) moze reci da su dovedeni da se ekipa podmladi  Smile
Znaci jedino Coutinho ce koliko toliko dobiti priliku ove godine od mladjih igraca,govorimo o mladim igracima.
Mada i za njega sumnjam da ce dobiti ozbiljniju ulogu ali se stvarno nadam,bas bas..

"Nisam ja ništa rekao kontra Balzarettija, samo mi nije bilo jasno na osnovu čega je to Pereira lošiji izbor od Balzarettija. "***

Na osnovu :
1)toga sto si sam rekao,uklapanje i adaptacija na ligu;
2)na osnovu toga sto je placen duplo,skoro troduplo, a + ce morati da odradi ovo pod 1)

Znaci ti doovodis igraca,za 12 miliona evra,i za koga postoji rizik da se nece uklopiti u ligu kakva je Serie A,a imas mogucnost da za nepunih 5 miliona evra dovodes igraca koji nije losiji,nikako nije losiji,od njega za 5 miliona evra,a igra vec deceniju u ligi naviknut je i uklopljen i u sistem i u sve.

"Sve ostalo ide u prilog Pereiri, počev od godina, preko međunarodnog iskustva, do individualnih kvaliteta (primjerice, Pereira može igrat i kao bek i kao krilo, drži cijelu lijevu stranu)."***

Verovao ili ne i Balzaretti moze igrati i kao bek i kao krilo.Mislio sam da si  dovoljno gledao utakmice Serie A tokom poslednjih par godina pa si uvideo i to,ali ok.Jos jedna cinjenica koja ide u prilog Balzarettiju je ta da moze odigrati i kao desni bek,sto za Pereiru zaista ne znam,ali se nadam da moze i zaista bih voleo.
Sto se godina tice,to je zaista nebitno,i jedan Milito je dosao sa 30 godina pa je opste poznato kako je odigrao sezonu i sta je klub ostvario i osvojio upravo te sezone kada je imao,neces verovati 30 godina.

« Poslednja izmena: 18. Avg 2012, 18:27:53 od Mare!! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Dakle, našao si dva igrača starija od 30 godina.

A ja sam ti ih mlađih od 30 naveo četiri, plus Pereira peti, plus Jonathan, plus Mbia, plus Mariga, plus Livaja...

Ali eto, ta dvojica starijih od 30 su dokaz da Stramacchioni ne pomlađuje ekipu. Dok ovih devet-deset igrača mlađih od 30 godina nisu dokaz da Stramacchioni pomlađuje ekipu.

Da.

Inače, potpuno si u pravu.

Igrač star 26 godina dovodi se da postari ekipu, a ne da je pomladi.

Postoji rizik da se Alvaro Pereira neće uklopit. Ali postoji rizik i da se Balzaretti ne bi uklopio. Taj rizik uvijek postoji. Ali eto, Balzaretti je uklopljen u sistem. Iako u karijeri niti jednu jedinu minutu nije proveo u Interu.

Također, Balzaretti ni u Fiorentini niti u Palermu, a niti u reprezentaciji nije igrao lijevo krilo. Nikad.

I konačno, ako Alvaro Pereira vrijedi više novaca od Balzarettija, to bi onda samo po sebi nešto znači.

No dobro, ako ti misliš da je Balzaretti sigurno jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu (a Alvaro Pereira nije), i da su nastupi za Fiorentinu i Palermo dokaz njegove svjetske kvalitete, a da Pereirino igranje za Porto, osvajanje evropskih takmičenja i nastupi u Ligi Prvaka nisu nikakva referenca, to je onda isključivo tvoj problem. Ako ti to ne vidiš, ništa šta god ja napišem neće tebe natjerat da progledaš.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2012, 18:39:30 od damfisk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Obavljena razmena Pacini-Kasano. Inter dobio i 7 miliona evra.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Одличан посо за Интер. У Милану раде кретени.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 627 628 630 631 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 22:11:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.