Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 09:58:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 618 619 621 622 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 854239 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
A ne znam baš koliko je to pametno. Ne bi se ja tako olako odricao Julia Cesara...

Diskutabilno je koliko Cezar želi da bude drugi golman. Ustvari, verovatno ne želi uopšte, a izvesno je da će Handanović biti "jedinica" s obzirom da je plaćen 11 miliona. Ne verujem da je za te pare doveden da bude rezerva. Mada, u Interu ništa nije nemoguće.

Handanović stigao za 11 miliona i Faraonija. To verovatno znači da Cezar napušta Inter.

Daleko najbolji potez idiota u upravi u poslednjih 18 meseci. Nažalost, nedovoljan da se bilo šta značajnije promeni.

Nista tu nije dobro..
Ako vec gledas koji je najbolji potez  u poslednje vreme onda je to sigurno raskid ugovora sa Lusijom!

Što nije dobro? I što je raskid ugovora sa Lusiom dobar potez?
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Pa prvo zato sto se ne treba odricati Cezara uopste,a ne jos ga se odreci i platiti i dovesti ovog bosanskog pokusaja od golmana!?I to ga jos platiti 11m (!) i jos dati mladog i perspetktivnog fudbalera!I onda dodje Branka i prica o smeni generacija Smile A Stankovic,Kambijaso,Majkon,Samuel,Forlan i Milito slusaju i ne veruju sta covek prica

A sto se Lusia tice on je bivsi igrac..Godine su ga pregazile posle Stankovica najvise od svih ostalih gore pomenutih.I ne  moze bilo sta korisno da uradi na terenu..
Prosle sezone ne najgori igrac Intera,nego najgori igrac cele Serie A.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Ja nisam nigde napisao da Cezar sigurno ide iz Intera. To je neko moje mišljenje. Kad pogledaš logički, on sigurno neće da pristane da bude drugi golman posle svega što je uradio za klub, i ne treba na kraju krajeva. Tako da će verovatno da bude prodat jer uvek ima Kineza, Arapa ili Rusa koji će da mu daju ogromnu platu i koji će da plate Interu više nego što on vredi. Handanović je odličan golman, ne znam što imaš takvo mišljenje o njemu. Uz Cezara i Bufona najbolji u seriji A prethodnih godina. Taj Faraoni nije ništa specijalno da bi sad žalili što je on otiš'o u Udineze.

Što se tiče tih igrača koje si nabrojao, slažem se da većina njih treba da ide. Zato sam i napisao da je ovo najbolji potez uprave, jer i ja mislim da će od tih pomenutih igrača najviše dvojica da napuste klub letos, a možda ni toliko. Za Lusia grešiš, on može da bude jako koristan za ekipu. To je igrač koji igra glavom, ume da se postavi sjajno, brz je za svoje godine, usmerava saigrača i čini ga boljim (čitaj Samjuela). To što je prošle sezone bio loš, to je jednostavno lančana reakcija. Cela ekipa je bila tragična, on se samo utopio u sivilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Znam da nisi ti to napisao brate,nego ti kazem cim dovode njega za tolike pare,sigurno nece on biti na klupi..koliko god da je uprava debilna to se nece desiti  Smile ...e sad da li ce Cezar prihvatiti i kako,ili ne to njega nije briga i ne treba da bude...

E sad,meni je osim Cezara i Bufona sigurno bolji Stekelenburg golman pa cak i Viviano...Koga se Inter narvno odrekao za 4,5 miliona da bi sad doveo Handanovica koji nije iskreno neka klasa od golmana da bi se ti otarasio Viviana tek tako i sad jos dao 11 miliona i Faraonija za njega.A kad imas priliku da kupis jednog Islu za 10 ti neces,kao i Aleksisa Sanceza za 20ak ti opet neces,pa Laveci itd itd...i ima jos X takvih primera i to samo u poslednjih par godina.
Nisam ni ja sada 50 puta gledao njega,ali to sto sam ga gledao nije mi se svideo...pa seti se samo poslednje utakmice Udinese-Inter kakve je kikseve pravio?

A za Lusija sam stvanro srecan jer je otisao...Ne bi mi bilo zao ni za jednog igraca da ode ako taj isti igrac ima preko 33,34 godine (Lazem, Fabio Kanavaro i Zaneti bi mi igrali u Interu i sa 55 Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
To za Islu i ostale propuštene transfere si u pravu. Al jebiga, Inter je to, ja sam navik'o na takve stvari.

Uglavnom, ne gine nam liga evrope i sledeće godine.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
je li Xherdane, jel pratis ti svoj lokalni Ferizaj il si se skoncetriso samo na Inter?
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Šta ti je Fadilje? Odakle si doš'o?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
ajde bre bezi, umesto da podrzis svoj Ferizaj tebe radi na italiano dase, isti si ko onaj tvoj brat od strica Berat Duraq, tako i njega radi na Mancu, a nista Klubi i Futbollit Tirana  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Tebe je do jaja odradilo trenutno na albance  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Hahahahaha jel ovo stvarno postoje ti timovi ili si izmislio ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 618 619 621 622 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 09:58:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.