Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 10:01:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 610 611 613 614 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 854241 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Interu bas i nije trener glavna briga u ovom trenutku.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Samsung S8
Ранијери је најгори тренер икад, не знам шта он више тражи на клупи Интера, Морати је тешки глупак.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Nije kriv Ranijeri,kriv je Morati jer je nakon Murinja postavio Beniteza.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 639
Zastava beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Inter have sacked Claudio Ranieri
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Сад кад ископају стручњака Зенгу  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 6233
Ranijerijevu ulogu preuzima  Andrea Stramaccioni  trener primavere koja je osvojila juce juniorsku Ligu Sampiona Smiley

Vesti:

Službeno: Stramaccioni novi trener Intera

Claudio Ranieri od večeras nije trener Intera. Službenom notom oglasio se FC Internazionale na svojoj službenoj web stranici…

Predsjednik Massimo Moratti i cijeli FC Internazionale zahvaljuju se Claudiju Ranieriju i njegovim suradnicima na profesionalnosti i trudu koji su bili iskreni u mjesecima vođenja momčadi. Nadalje, FC Internazionale objavljuje kako je vođenje prve momčadi povjereno Andrei Stramaccioniju, treneru Primavere koji je upravo osvojio prvi Next Generation Series. Sve najljepše želje Stramaccioniju i suradnicima koji će sutra voditi momčad u sportskom centru “Angelo Moratti”.

Inter i Ranieri danas su u prisustvu Piera Ausilia i Marca Brance sporazumno raskinuli ugovor. Stramaccioni (36) je postavljen za trenera prve momčadi, dok na njegovo mjesto u Primaveru dolazi Daniele Bernazzani. Predsjednik Moratti još prije par sati potvrđivao je Ranierija, ali odluku je donio naglo, nakon što nije bilo dostupne alternative, odnosno trenera koji bi odmah mogao preuzeti prvu momčad. Za lipanj i dalje ostaju u igri Marcelo Bielsa, Andre Villas-Boas i Laurent Blanc. Osim ako Stramaccioni u dva mjeseca ne uvjeri njega i navijače.

Izvor: Interusrcu.com

Prvaci Evrope!

Inter nakon dvije godine u Milano ponovno donosi naslov prvaka Europe! Ovaj se put ne radi o prvoj momčadi, već o Primaveri. Nakon veličanstvene pobjede nad Ajaxom u finalu Next Generation Seriesa, ili juniorske Lige prvaka donosimo izjave aktera: Samuele Longo, Daniel Bessa, Raffaele Di Gennaro, Ibrahima M’Baye, Andrea Stamaccioni, Marco Branca, Ernesto Paolillo i Massimo Moratti…

Longo: Predivna pobjeda, san. Svi mi sanjamo da osvojimo Ligu prvaka, onu “veliku”, ali ovo je početak. Jesam li se promjenio od početka priprema prošlog ljeta? Promjena je prevelika riječ, ali napredovao jesam. Pjevati “prvaci smo Europe” je nešto prekrasno. Posveta? Svima, da ne zaboravim koga, ali ponajviše djevojci i ocu.

Bessa: Od prvog dana Stramaccioni mi daje ogromnu motivaciju. Danas smo igrali finale i svi smo dali maksimum, ali ono što smo naučili do danas je još važnije. Ovako moramo igrati svih 90 minuta u svakoj utakmici. Stramaccioni me je već toliko toga naučio. Bilo je jako teško, ali uspjeli smo u ovom podvigu, umorni… ali sretni.

Di Gennaro: Htio sam biti važan, ostaviti trag u ovom natjecanju. Bio sam siguran da ću obraniti najmanje jedan jedanaesterac. Nakon peha u Kupu, te na Viareggiju danas nismo mogli izgubiti na jedanaesterce. To sam rekao suigračima nakon kraja produžetaka: ne brinite se, ja ću to riješiti. Pobjeda je vrlo emotivna.

M’Baye: Najljepši dan naših nogometnih karijera, navažnija pobjeda. Trener nas toliko uči i razvija. Moje isključenje? Nisam želio napraviti prekršaj, izgubio sam ravnotežu, ali bez zle namjere. Sudac se odlučio za crveni karton i tu više nije bilo diskusije. Ispričavam se sugračima što sam ih ostavio same, ali bili su sjajni. Gdje sam bio za vrijeme jedanaesteraca? U svlačionici, nisam to mogao gledati.

Stramaccioni: Patili smo u početku na lijevoj strani, jer Ajax je tamo strašan. Kada sam Livaju prebacio na tu stranu uspjeli smo limitirati Dijksa. U drugom smo dijelu bili opasni iz kontri. Inter je pokazao da je sjajna nogometna škola i ovo je pobjeda sviju, od Piera Ausilija do Roberta Samadena, preko svih trenera mladih uzrasta, skauta i svih koji odgajaju ove mladiće. Ja sam stigao tek ove sezone i dajem mali doprinos, a ovaj je rezultat plod rada cijelog odjela mladih uzrasta Intera. Kada vidiš svih ovdje u Londonu, od zaposlenika do predsjednika shvaćaš kakva je obitelj Inter. Ne dolazi se do ovdje bez povezanosti trenera i igrača. Današnja utakmica je pravi dokaz: ušli smo u drugi dio s vodstvom, odmah primili gol, a onda ostali bez igrača. Poslije toga smo izvukli nešto više od nogometa. Zato sve čestitke igračima i mojim suradnicima o kojima se premalo priča. Danas šaljemo poruku da je Italija i te kako prisutna u europskom nogometu, da naši mladi ne vrijede ništa manje od ostalih. Danas je cijela Italija bila uz nas. Sacchi je proveo enormno puno vremena govoreći mi o Ajaxu i kako im se suprostaviti. To govori koliko se želi ulagati u mlade uzraste. U čemu je ova grupa napredovala? Postali su momčad spremna na sve prepreke. Imam dvije posvete: prva je našem predsjedniku, zadržat ću za sebe ono što mi je rekao i nakon onog zagrljaja na kraju mogu slobodno prestati… On je nogomet i sretni smo što je kod nas. Druga posveta je supruzi Daliji bez koje ne bih bio ovdje. Ona je moja snaga i pobjeda je i njezina.

Branca: Ova pobjeda ima veliki značaj za klub, za predsjednika, za momke, za trenera koji je tu prvu godinu i koji nije baš sjajno krenuo u ovo natjecanje (poraz od Tottenhama 7:1 u 1. kolu grupne faze). Poslije je uspio stvoriti pravi duh Intera i čestitam momčadi koja ima veliki karakter. Jeli Stramaccioni jedan od kandidata za klupu seniora? Pustimo ga na miru, vjerujem da je sretan što je u Interu i mi smo presretni s njim, ali sada ga ostavimo na miru.

Paolillo: Sad sam opušten za razliku od prije utakmice (smijeh), ali to je normalno. Želio sam vratiti predsjedniku zadovoljstvo koje zaslužuje. Imamo sreću što imamo sjajne skaute i trenere koji iz godine u godinu izvače nešto iz ovih mladića, dovode ih do ove razine. Uvijek se priča o Ajaxovoj ili Barceloninoj školi, ali sada se treba dodati i Interova škola. Predsjednik je bio ovdje, bodrio momčad zajedno s nama. To je bilo prekrasno. Svi mladi uzrasti ove su godine prvi, osvojili su se već mnogi trofeji i to je zasluga cijelog kluba. Ovo je bilo prvo izdanje NGS-a, a sljedeće ćemo godine s ponosom braniti naslov.

Moratti: Fantastična utakmica, čudesan Inter; imali smo više prilika od Ajaxa iako smo imali igrača manje. Čast igračima i treneru, njihovom duhu i nogometnoj inteligenciji.

Izvor: Interusrcu.com
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Pa ovaj moze biti sin Zanetiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
профи
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39841
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Nije kriv Ranijeri,kriv je Morati jer je nakon Murinja postavio Beniteza.

Gde Benitez bude, tu ni trava ne raste vise  Smile

Vidi Liverpul.... evo i Inter tim stopama ide..... nikako da se oporave  Smile
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG L9
Zaneti ce da mu bude asistent,a barezi ekonom  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 610 611 613 614 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 10:01:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.