Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Jul 2026, 23:48:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 366 367 369 370 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 866218 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Uradio je ono sto ti ne vidis,ne znas i nikad neces znati.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S4
Pa jebo mater onaj Limeni bi imao bolje rezultate od ovog kretena jebem ga u usta retardirana da ga jebem!!!!
A Moratti ako ga sada ne otera ja ne znam kad ce. Sve ono sto smo pisali na pocetku sezonu i sto je ogromna vecina navijaca pricala se obistinilo. Od ekipe koja je bila jako kao zemlja napravio je tim za sprdnju. Ej bre, 9 bodova iza raspalog Milana posle 13-14 kola...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Па са оваквим играчким кадром и није Интер за боље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ovo je i bilo očekivano, realno. Dovedeš Beniteza, ne dovedeš pojačanja i epilog je ovo. Gube se bodovi protiv Kjeva, Lećea, Breše i ostalih malih ekipa, pa to bre ni musavi Manćini nije radio.
Igraju Biabiani, Obi, Pandev, evo danas je posle više od 2 godine zaigrao Mansini, a igrao je i neki Alibek  Smiley 1. Inter je ove sezone dao 28 golova, od toga Eto 18, svi ostali 10 na 19 zvaničnih utakmica.
Svake nedelje se povredi po neko, i to ili na treningu ili na terenu, strada mišić ili tako nešto bez kontakta sa drugim igračem. Pitam se ko je za to kriv?  Smile
Sve u svemu, ako Morati ne odreši kesu za pojačanja već u januaru i ne otera debelog prasca, ne gine nam Liga Evrope sledeće sezone
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 6700
rekoh vam ja na pocetku sezone da je prosle sezone kenjalo Milita  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
rekoh vam ja na pocetku sezone da je prosle sezone kenjalo Milita  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung S8

Cekaj, hoces da kazes da Inter ima lose igrace? Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Ima Inter nekada dobre fudbalere.Ovo je istrosena ekipa,od nje izvucen maksimum-maksimuma.
Dovodjenje Beniteza je u svakom smislu pogubno za neki FK,jer je on debelo,usrano,smrdljivo govno koje nema pojma o fudbalu.A kada uzmes u obzir da mu je Morati dao tim,koji je Murinjo krojio za sebe i od 90% izvukao maksimum,zadnje fudbalske atome,onda je to pogubno.Inter rizikuje totalno katastrofu u narednim godinama,ako pod hitno ne smijene budalu.Ponovo ce upanuti u sopstvenu latrgiju i postace samo nemi posmatrac Juventusa i Milana.Ovo je trenutak kada ce Morati da odigra vrlo pametno,mora da razmisli koga.A uzmimo u obzir da na trzistu trenutno i nema nekog dobrog trenera,a da je slobodan.Po meni,vrlo kritican trenutak za Inter.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44

Cekaj, hoces da kazes da Inter ima lose igrace? Smile

Не лоше, али ништа посебно. Класична интеровска гомила свега и свачега. Одувек су имали такве екипе са којима нико ништа није могао да уради. Нема тог тренера на свету који би направио нешто са екипом коју је Мурињо селектовао. Само он може да од таквог тима направи екипу. Ево чим је Бенитез преузео види се право лице. Исто би било и да је неко други тренер.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung S8
Daj brate, ja sam oduvek postovao tvoje poznavanje fuce, ali matori sada stvarno pricas gluposti. Igraci poput Etoa, Milita, Snajdera, Stankovica, Kivua, Samjuela, Mote, ne mogu nikako da budu losi igraci i igraci sa kojima samo jedan trener moze da igra.

Benitez je debil, Inter samo zbog toga igra lose.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 366 367 369 370 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Jul 2026, 23:48:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.