Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Jul 2026, 16:54:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 362 363 365 366 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 866531 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Kad je dosao Rafa nisam ni sanjao da ce me ovako brzo razocarati...Ne dovede ni jedno pojacanje,a pusti da ode Baloteli koji iako je debilcina u glavi,znacio je puno,sto se tek sad vidi!!!

Rafa nema uguvor poput Murinja da je menadzer,on je iskljucivo trener...Branka se pita oko transfera i kupoprodaje igraca,Benitez moze da predlozi ili dostavi spisak zelja kako bi rekli,ali ne dobija pare i odresene ruke,sto je nekim trenerima poput Murinja uslov da bi dosli da rade...

Nije problem oko transfera,mislim da bi sa Balotelijem bilo isto,opet taj Bijabini se pokazuje kao neko ko moze da bude dobar...Problem je Benitezov realni autoritet,motivacione sposobnosti i neka letargija u timu jer su i sebi i drugima pokazali koliko mogu i znaju prosle sezone...E tu se vidi koliki je trener,u stvari koliki nije trener kad ne moze da ih trgne i ne ume da unese neku inovaciju i osvezi ih da uvek zele pobedu i da znaju ko su
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung S8
Matori, jedino je Murinjo mogao sa Interom da uradi ono sto je uradio, cisto sumnjam da ce neki trener to uspeti da ponovi.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6233
I Kivu se povredio  Smile Smile Smile Opet misici..

Još jedan igrač van stroja

Prokletstvo ili jednostavno loš program treninga? Dokaze za jedno ili za drugo teško je skupiti, ali Inter u svakom slučaju ostaje bez još jednog igrača…

Cristian Chivu večeras je izašao u 13. minuti utakmice Rumunjske i Italije osjetivši bol u mišiću. Ozbiljnost ozljede još se ne zna, ali sama činjenica da je ozljeda mišićna dovoljno govori…

Izvor:Inteusrcu.com
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citav zivot sam cekao tu prokletu titulu u prvenstvu. Pored toga, provejavao je mali san o Evropi, sasvim mali i nerelan ali eto, uzeta je ta domaca titula, ne samo jedna, a uzeta je i LS. Realno je bilo za ocekivati da ce tempo spasti sa Rafom, zasicenje, jbg  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2010, 11:07:00 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citav zivot sam cekao tu prokletu titulu u prvenstvu. Pored toga, provejavao je mali san o Evropi, sasvim mali i nerelan ali eto, uzeta je ta domaca titula, ne samo jedna, a uzeta je i LS. Realno je bilo za ocekivati da ce tempo spasti sa Rafom, zasicenje, jbg  Smile
upravo to ... nemislim da je benitez glavni krivac za malo losije rezultate , nije imao vremena a ni para da dovede igrace po svojoj volji ... videcemo ja bi ga pustio da odradi sezonu do kraja evo sad u januaru ima priliku da pojaca ekipu pa cemo da vidimo .... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S500
Prvak Evrope. Četverostruki prvak Italije zaredom.

Prva jedanaestoka neizmijenjena.

Najjača obrana evropskog klupskog nogometa - neizmjienjena.

Jedino šta se izmijenilo u odnosu na prethodnu sezonu je trener.

A rezultati su katastrofalni.

U pravu si. Nije Benitez najveći krivac. Benitez je JEDINI krivac.

P.S. "Malo lošiji rezultati" kažeš? Malo lošiji?  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2010, 12:49:46 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S4
PLus, ne bih se slozio da nije imao para.
Inter je proslu godinu zavrsio u ogromnom plus, mislim da bese nesto blizu 200 miliona evra!
Ja bih voleo da ga oteraju samo pre prelaznog roka kako ne bi videli Lucasa i kompaniju na zimu u Interu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Prvak Evrope. Četverostruki prvak Italije zaredom.

Prva jedanaestoka neizmijenjena.

Najjača obrana evropskog klupskog nogometa - neizmjienjena.

Jedino šta se izmijenilo u odnosu na prethodnu sezonu je trener.

Mozda tu i lezi kljuc neuspeha...

Ne branim Beniteza,mislim o njemu sve najgoresa razlogom (iako svakome volim da dam sansu i ne zelim da sudim pre vremena),ali kazem  mozda je kljuc upravo u tome sto nista nije izmenjeno...

Na kraju karejva zato sam bio da Maicon ide u Real jer mu treba novi izazov,bio sam za remontovanje odbrane,za osvazavanje sredine i prodaju polutana tipa Muntari...zadovoljan sam bio odlaskom Balotelija...

Trebalo je jos menjati...I dovesti bilo koga drugog sem Beniteza...

Ali danas smo svi pametni jbg. prvi sam ja mislio da moze...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Mozda tu i lezi kljuc neuspeha...
Mozda?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 362 363 365 366 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Jul 2026, 16:54:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.