Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Jul 2026, 01:57:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 340 341 343 344 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 867290 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Bice zanimljivo kada se Milito vrati na teren u kojoj meri ce Eto nastaviti ovu ubitacnu serbiju golova i dominacije...Do duse kada se Milito vrati tesko da ce ova dvojica igrati jedan pored drugoga,najverovatnije ce Eto morati da se pomeri desno,nesto slicno kao kod Murinja,ili slicno sto je Benitez radio sa Kajtom...

Mozda je vreme da se proba sa formacijom sa jednim zadnjim veznim,ili 4-4-2,ili 4-3-1-2 gde bi stvarno Eto i Milito igrali jedan pored drugog kao klasicni spicevi...Realnije deluje ovo 4-3-1-2 po strukturi Interovog tima
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung SGH-E590
Stvar je u tome sto bi kod Mourinha Inter verovatno dao i peti i mirno priveo utakmicu kraju, a kod Beniteza su dosli u situaciju da su mogli i da prokockaju onoliku prednost... Sve u svemu, prvo polu vreme fantazija i tako bi stalno trebali da igraju.
Zna li se koliko je ozbiljna povreda Stankovica?
Ma nista strasno, ima desetak dana da pauzira.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Bice zanimljivo kada se Milito vrati na teren u kojoj meri ce Eto nastaviti ovu ubitacnu serbiju golova i dominacije...Do duse kada se Milito vrati tesko da ce ova dvojica igrati jedan pored drugoga,najverovatnije ce Eto morati da se pomeri desno,nesto slicno kao kod Murinja,ili slicno sto je Benitez radio sa Kajtom...

Mozda je vreme da se proba sa formacijom sa jednim zadnjim veznim,ili 4-4-2,ili 4-3-1-2 gde bi stvarno Eto i Milito igrali jedan pored drugog kao klasicni spicevi...Realnije deluje ovo 4-3-1-2 po strukturi Interovog tima

Колики полумозак треба да будеш да човека који на 12 утакмица ове године да 14 голова и има 4 асистенције, помераш на његову неприродну позицију,зарад неке замишљене формације. Убеђен сам да ће Ето у даљем току сезоне бити централни нападач и да ће настави да крца.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S4
Evo u 720p:

« Poslednja izmena: 21. Okt 2010, 12:22:39 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
1. Ja sam u fantaziju stavio Cesara i Lusia. Navikao sam na mocni Murinjov Inter gde bi sinoc oni dobili 1 ili mozda 2 - 0. . . Ovo je ono kao iz starih dana Inter za siroke narodne mase 7+, preokreti i ostale gluposti.

2. I ja sam postavio pitanje kao i Padrino za Milita, i da odgovor kao Tores, medjutim Milito kad je trpao mi smo uzeli LS, a nesto mi se cini da se ove godine necemo leba najesti iako sam juce video lepse igre nego za 2 godine Murinja. . .

3. Deki gospodar, Kutinjo pravo otkrovenje, Eto se prosto drogira.

4. Nisam znao da je Bejl ovoliko lud, upropastio ih je sinoc. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.559.0
mob
SonyEricsson w200i
Da je ostao jos koji minut mozda bi bilo 4:4  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S8
Сва три гола која су примљена од стране Бејла могла су да се одбране, само да се Цезар мало више потрудио.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
Nokia N73
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S500
Tipično Benitezovo "vođenje" utakmice.

Drugim riječima - sramota. Da prvak Evrope na svom stadionu nakon 4 gola prednosti i igrača više fasuje tri komada - i to sve od jednog te istog igrača, e to je bogami moguće samo ako prvaka Evrope vodi Rafael Benitez.

Smile Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6

Колики полумозак треба да будеш да човека који на 12 утакмица ове године да 14 голова и има 4 асистенције, помераш на његову неприродну позицију,зарад неке замишљене формације. Убеђен сам да ће Ето у даљем току сезоне бити централни нападач и да ће настави да крца.

Veruj mi da Benitez ima upravo taj "polumozak"  Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 340 341 343 344 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Jul 2026, 01:57:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.