Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2026, 15:50:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 330 331 333 334 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 890054 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Sta je cudno, kad covek igra ono sto je ceo zivot, a ne krilo, normalno je da roksuje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Wave II
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple iPhone
Hahaha, komentator je na teskim drogama. Smile

Koliko vidim, odlicna igra, Eto'o ce nositi Inter na ledjima ove godine, samo mi je krivo zbog Milita, covek je izgubio samopouzdanje, a vec u poznim godinama. Od debelog kretena podrsku nece ni dobiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 6700
ja rekoh da ga je usralo prosle godine  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung Note 3
eto'o objasnio par stvari Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
"Možete da budete ponosni na sunarodnika Dejana Stankovića. Deki je sjajan čovek i igrač. U svom životu nisam sreo mnogo ljudi, kao što je on".

Kada ovo kaže Havijer Zaneti (37), koji za Inter igra od 1995. godine i do danas ima odigranih 706 utakmica za nerazure, čiji je kapiten već 12 sezona, onda to ima neku težinu.

U ekskluzivnom intervjuu za "Press", Zaneti je u superlativima govorio o Stankoviću, jednom od igrača sa kojim najviše voli da provodi vreme na terenu i van njega.

"Svakako da uživamo u titulama koje smo osvojili prošle sezone, ali to nas ne zadovoljava, želimo da odbranimo sve što možemo. Promenili smo trenera, ali ne i ciljeve", rekao je Argentinac, koji je na večnoj listi po broju nastupa za Inter na drugom mestu iza Đuzepea Bergomija.

Uvek je teže braniti, nego osvojiti?

"Naravno da imamo šanse da odbranimo trofej u najelitnijem takmičenju, ali još je rano pričati o završnici tog takmičenja. Idemo utakmicu po utakmicu. Igramo i u domaćim takmičenjima, gde takođe želimo da osvojimo titulu i Kup", kaže popularni "Il Trattore", ili "Traktor" po srpskom.

Taj nadimak dobio je zbog nepokolebljivog stila igre, enormne fizičke snage i snage duha. Interovi navijači smatraju ga živom legendom kluba.

Ali, status ikone u Milanu, Zanetija ne zadovoljava ni u 38. godini. Njegovo srce mogu da ispune samo rezultati na terenu.

A, nije da je baš zadovoljan načinom na koji je Inter Rafaela Beniteza počeo sezonu...

"Ne mogu da kažem da sam potpuno zadovoljan. U Ligi šampiona smo startovali remijem, u domaćem prvenstvu smo izgubili u finišu od Rome. Ipak, tek je početak sezone, ima još dosta da se igra", rekao je Zaneti, koji se od početka karijere bavi humanitarnim radom u Argentini, zbog čega je u više navrata i odlikovan.

Ono što o Zanetiju možda niste znali je da on obožava odbojku, a u drugoj fazi Svetskog prvenstva u Italiji, Srbija će igrati baš u Milanu.

"Ja se nadam da Argentina može daleko da dogura. Imaju tešku grupu (Francuska i Japan, prim. aut.) ali se nadam da mogu da prođu. Obožavam odbojku, ali nemam baš mnogo vremena da je gledam. Ipak, kad mi obaveze dozvole, odgledam neku utakmicu", rekao je Zaneti.

(MONDO. foto: Guliver/Getty Images)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Демолирање Вердера  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Prica se o losoj atmosferi u svlacionici. . . Sto uopste ne cudi, kad se malo bolje pogleda u Interu ima toliko ludaka, egoista, a oni koji su normalni su radnici i nemaju nikakav autoritet ili ti uticaj na ovim zvezdama. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
"Istina je da je Inter bio zainteresovan za mene i da je tokom Svetskog prvenstva Dejan Stanković urgirao da ipak dođem na Đuzepe Meacu i zaigram sa njim", otkrio je Miloš Krasić pred Derbi Italije: Inter - Juventus.

Svaki put kada igraju Inter i Juventus, u Italiji se podiže tenzija do gornjih granica. To naročito važi za period posle Kalčopolija, kada je 2006. godine Juve poslat u Seriju B, a Interu naknadno bila dodeljena titula.

I pre toga, duel Intera i Juventusa, popularno nazvan Derbi D'Italija, za mnoge je bio najveći meč italijanskog fudbala. S tim se neće složiti navijači Milana, ali činjenica je da su u vreme stvaranja velikih rivaliteta na Apeninima, 60-ih i 70-ih godina, upravo Inter i Juventus bili najveći i najtrofejniji klubovi.

Kao i da meč Milan - Juventus ne nosi toliko netrpeljivosti za sobom...

Svoj deo posla u podizanju temperature pred okršaj na Đuzepe Meaci u nedelju, od 20.45, uradio je i novi fudbaler Juventusa Miloš Krasić. On je medijima otkrio da je, pored Mančester sitija i Fenerbahčea, odbio i prvaka Evrope i Italije... Inter!

Samo da bi zaigrao za Juventus, što je zacrtao kao cilj.

"Istina je da je Inter bio zainteresovan za mene i da je tokom Svetskog prvenstva Dejan Stanković urgirao da ipak dođem na Đuzepe Meacu i zaigram sa njim", rekao je Krasić i dodao:

"Ali, onog trenutka kada je stigla konkretna ponuda Juventusa, nisam imao ni najmanju dilemu. Snažno sam želeo među bjankonere".

Zbog čega?

"Zbog istorije, svih pobeda i prestiža... Po tome je Juventus nešto neverovatno i jedinstveno".

Krasić je ispričao kako je izgledao njegov prvi susret sa ljudima iz Torina.

"Kada su direktori Juventusa došli po mene, osećao sam kako mi se ispunjava životni san. Nisam ni pomišljao da bih mogao da dosegnem te visine", priznao je skromni momak rodom iz Kosovske Mitrovice.

U prošlom kolu Serije A, protiv Kaljarija, Krasić je postigao het-trik, a pre toga zabeležio čak četiri asistencije u prvenstvu. Sada ne može da dočeka nedelju...

"Ne mogu da izdržim do početka Derbija Italije. Sama pomisao na tu utakmicu čini da budem uzbuđen. To je meč koji u najvećoj meri predstavlja ono što je italijanski fudbal i za sada moja najvažnija utakmica u karijeri, pored finala Kupa UEFA, u kojem sam pobedio sa CSKA Moskvom 2005. godine", uporedio je Krasić.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images) pravi potez  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung Z400
Kada se igra mec i ima li prenos na TV-u??
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 330 331 333 334 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2026, 15:50:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.