Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2026, 01:16:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 305 306 308 309 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 869977 puta)
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
50 mil... mnogo je kume Smile da je zidan pa ajde Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nije mnogo. S obzirom da su na toj poziciji bolji od njega samo Ćavi i Inijesta koji nikad neće promeniti klub, praktično bi doveli najboljeg dostupnog igrača na svetu na poziciji centralnog veznog. Mislim da bi se on i Snajder sjajno uklopili i onda bi i Eto igrao svoju prirodnu poziciju, ali može da maštamo do sutra pošto su mizerno male šanse da se transfer ostvari
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia N95
15 miliona za njega?Ja cu im igrati za 12 000 evra godisnje,nemam bas takvu kondiciju Kao Kujt,ali sam jaci od njega,odprilike smo iste visine,dobar sam u odbrani a imam levicu ko Roberto Karlos,odlicno centriram,vracam se u odbranu i ucestvujem u napadima...Za 12 000 evra godisnje!
Smile Smile Smile Smile Smile decko je lud  Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500

Zašto bi bilo puno? Tešk da ćeš nać boljeg igrača od njega na tom mjestu. Eventualno jednako dobrog, ali boljeg, jako jako teško.

A kvaliteta košta. Svaka kvaliteta košta. Danas tržište diktira cijenu, i ako želiš vrh, moraš platit vrhunsku cijenu.

E sad... Može se postavit načelno pitanje je li uopće realno i logično toliko plaćat nogometaše, ali to je jedna sasvim druga, filozofska rasprava.

Činjenica je da se u nogometu vrti bezobrazno velik novac, i da vrhunski igrači koštaju bezobrazno puno novaca. Prema tome, ako želih vrh, moraš bezobrazno puno platit.

Uostalom, sve te priče o Fabegasu u Interu su najobičnije prodavanje magle. Prvenstvo još nije počelo pa novinari moraju pisat o nečemu, samo da bi prodali novine.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Zapravo ako trziste diktira cenu na osnovu ponude i traznje 50 miliona je previse. . .

Jedino man city i letimicno real i barsa preplacuju. . . Ostali jok. . . I na osnovu poslovne taktike Intera poslednjih par godina jasno je da je ovo samo jedna novinarska packa. . . Na stranu sto ne bih u zivotu dao za Fabregasa 50 miliona. . . Sto neko rece, mozda samo za reinkarnaciju Zidana. .

A i Fabregas ce samo u Barsu, nigde vise. . .
« Poslednja izmena: 24. Avg 2010, 18:41:13 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple Iphone 3GS 16GB

Zašto bi bilo puno? Tešk da ćeš nać boljeg igrača od njega na tom mjestu. Eventualno jednako dobrog, ali boljeg, jako jako teško.

Не, уопште није тешко. Чави је засигурно бољи играч од Фабрегаса.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500
Pa rekoh, tržište diktira cijenu.

Ako negdje postoji neki klub koji će Fabregasa skupo platit, onda Inter (ako želi Fabregasa) mora platit više od tog nekog kluba.

Vrlo jednostavno, zar ne?

Ali, kao šta već rekoh - to je najobičnija novinarska pizdarija, i od tog transfera neće bit ništa.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 00:20:30 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Morati: Nemamo Italijane u timu, ali barem ne nameštamo

Predsednik Intera Masimo Morati brani politiku "neroazura" u kojoj nema nijednog Italijana u prvoj postavi.

Inter je u Superkupu Italije protiv Rome još jednom izveo tim bez ijednog domaćeg igrača u prvih 11.

Nakon odlaska Marija Balotelija od igrača ostali su samo Davide Santon i Marko Materaci, a tu su i rezervni golmani Luka Kastelaci i Paolo Orlandoni.

Ipak, Morati je istakao da su njihovi najveći rivali Milan i Juventus kažnjeni 2006. godine posle afere "Kalčopoli", prebacivši krivicu na njih, a ne na "neroazure".

Morati tvrdi da Inter nikako nije kriv za krizu italijanskog nacionalnog tima.

"Nismo krivi ni najmanje. Umesto da se ponose što je Inter prvi u Evropi, oni nas osuđuju. Ljudi uvek traže krivicu u onom ko pobeđuje, ali po meni, bolje da nemamo Italijane nego da kupujemo mečeve", odbrusio je Morati.

Morati je svestan da je ostatak Italije ljubomoran na Inter i da ih zato mrze.

"I ja bih bio ljubomoran da ne uspevam da pobedim nekog. To je potpuno normalno da ne volite onog ko vas pobeđuje", rekao je Morati koji se ne opterećuje previše Superkupom Evrope i Svetskim prvenstvom za klubove u decembru.

"Osvojili smo četiri trofeja i zaista sam zadovoljan zbog toga. Bilo nam je važno da novu sezonu započnemo uspehom, prevashodno zbog novog trenera Rafe Beniteza", rekao je Morati.

izvor Blic

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/183576/Morati-Nemamo-Italijane-u-timu-ali-barem-ne-namestamo
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500
Bah... klasična taktika... pilaj po onome šta nije dokazano, šta je stavljeno ad acta i šta nema veze sa kritikama na koje odgovaraš.

Ili, kraće: glumi uvrijeđenu frajlu, cmizdri i lupaj nogom o pod jer, kmeeeeeee... mene nitko ne voli jer sam najljepša

Jadno. Otužno. Tipično morattijevski.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Maikonov agent je ponovo podgrejao priče o mogućem transferu i ponovo spomenuo da će se razgovori o sudbini defanzivca Intera voditi tokom utakmice Superkupa Evrope.

"Samo znam da Maikon ide tamo po nagradu i da će igrati Superkup u dresu Intera. Šta će se posle dogoditi i da li će se čelnici klubova nešto dogovoriti, to ne možemo da znamo", rekao je Antonio Kalijendo.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 305 306 308 309 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2026, 01:16:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.