Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2026, 14:30:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 874085 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Zar nije Inter ekipa koja je po prvi put u istoriji pokazala kako se timski igra,i na koji nacin vrhunski rad i takticka disciplina moze da gurne u plan ekipu koja mozda i nema preterano vrhunske igrace..

Ja sjetih ko iz cuga Porta,igrao je na isti nacin kao i Inter sada,pa jos 10 tima koji su igrali timsku igru.Ja nemogu da vjerujem da si ti rekao da je Inter napravio nesto jedinstvno u fudbalskoj igri,a jos vezano za timsku igru..
Citat
.Da ih afitrmise na nacin da danas neki u njima "vide" zvezde...A do pre samo nekoliko meseci,ne bi se okrenuli ni na ulici da ih vide...Toliko o tome koliko se cenila ova grupoa momaka...

Eto vrhunski kalibar fudbalera,Milito isto,Lusio isto,Kambjaso isto,Zaneti isto,Stankovic isto,Maikon isto,Samuel isto.....Ako se neko na ulici ne bi okrenuo za njima,onda je taj slijep ili prati samo pojedinacne sportove.. Smile

Citat
A da ne pricam o tome kako su mnogi bili ubedjeni da je Inter gobitnicka ekipa koja dovodi nasumice zvezde zbog prestiza,a rezultata nigde jer nemaju timski i pobednicki duh...Inter je mozda i po prvi put pazario igrace koji nisu preterano poznati i izvikani,ali je od njih napravio grupu koja je timskim radom izbacila pojedinca...

Inter jeste bio "luzerska" ekipa 15 godina i dovodila je igrace bez ikakvog plana.
Ako dovodjenje Etoa i Lusija samo nijesu primjer "poznatih" onda stvarno ne znam gdje bih mogli svrstati.Jedino je to po prvi put u zadnjih 30 godina poslozeno na pravi nacin,nista vise,napravljena je skladna cjelina.

Citat
E zato kazem da su "pomerene granice" i u fudbalu u tom smislu i u klubu u svakom smislu...

Pomjerene su granice samo unutar kluba,jer je vjerovatno Morati dao odresene ruke Murinju da kroji tim po svojoj volji a ne da on kupuje fudbalere.

A pomjereanju granica u fudbalu?Pa nema nikakvih preduslova za to.
To bi se desilo kada bi Zvezda sa ovim timom osvojila LS.

Ajmo ovako... Smile

Sto se tice termina koji sam upotrebio "timska igra",nisam mislio da je Inter izmislio timski fudbal,i ako si to na taj nacin shvatio onda ili si pogresio ili si imao nameru da tumacis kako zelis...Poenta nije bila u tome da je Inter izmislio timski fudbal vec da je ekipa koja je mozda tu timsku igru dovela do savrsenstva u smislu da se sve zna,da se igraci kao kompjuterski vodjeni krecu po zamisljenim linijama i izvrsavaju svoje zadatke...Jeste setio si se Porta,bilo je i mnooooogo drugih ekipa koje su forsirale taj entuzijazam i ekipni stil gde su svi uklopjeni u sistem,ali je Inter ove sezone to po meni mozda i najbolje demonstrirao.Zato eto pojasnjena oko toga...

Sto se tice igraca "za kojim se ne bi ljudi okrenuli na ulici" nisam mislio na Etoa,Kambijasa,Maikona,Stankovica,opet si protimacio onako kako si ti hteo...Pisao sam o tome da je Murinjo doveo igrace kao sto su Milito koji ima pozamasan igracki staz a to mu je prvi transfer u neku ekiipu koja se bori za trofeje.Mislio sam na Motu koji takodje po mnogima na pocetku sezone nije bio za Inter...Mislio sam na pomalo zaboravljenog Pandeva za kojim bi se okrenuli naravno,ali koji je pomalo otisao u zaborav a koga je on ponovno preporodio i ponovno afirmisao.Ista stvar i sa Snajderom gde su ljudi pisali kako je "slab igrac" kako se "nije pokazao u Realu" kako "je tamo igrao krilo i kako nije on za plajmejkera"...Svi su danas pametni,onda kada je Murinjo odnosno Inter dovodio te igrace to je bio odredjen rizik i mozda kockanje sa igracima koji mozda mogu i da propadnu.Ali Murinjo je znao sta gradi,sta zeli i nasao im je prave pozicije i u tom smislu je od nekih igraca napravio zvezde...Odnosno taj tim je iznedrio pojedince i neke vratio u zivot...

Takodje je znao da probere i da od igraca koji su poznati,provereni probere te koji su njemu potrebni...I opet ista stvar,dovodjenje Etoa je komentarisano kako "se nece uklopiti i kako nije za Inter",a dovodjenje Lusija je takodje gledano sa velikom skepsom,jesu oni veliki i vrhunski igraci,ali samo je Murinjo znao zasto ih dovodi i koliko je i sta zeleo od njih...Treba dovesti i prave "zvezde",ljudi pomalo zaboravljaju...

A sto se tice pomeranja granica u fudbalu opet bih se vratio na pocetak...Na prvi pigled nakoga ko ne poznaje fudbal,Inter nije uradio ama bas nista...Onaj koji ga barem malo poznaje kapira zasto sam rekao da su "granice pomerene"...Sledeca grupa koja bude zelela da igra na ovaj nacin,a koja to zeli da uradi bolje od danasnjeg Intera morace mnogo takticki da radi,mnogo da se trudi,jednostavno koplje je pomereno gore...Ali ako to ne kapiras,nema veze,sta sad...

pozdrav Smile

IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Није Снајдер никако могао да буде промашај, не ни због тога што је иначе добар играч, већ јер Интер једноставно није имао ништа квалитетно у везном реду.

Не треба ни заборавити да Мурињо није хтео пустити Ибрахимовића и дуго га је наговарао да остане, иако је било јасно да би Интер сјајно прошао његовом продајом.

Преко њега и јесу саставили садашњи тим, а ганфур који је желео његов останак, данас убире све заслуге. Smile Ето како живот може бити чудан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Sto se tice termina koji sam upotrebio "timska igra",nisam mislio da je Inter izmislio timski fudbal,i ako si to na taj nacin shvatio onda ili si pogresio ili si imao nameru da tumacis kako zelis...Poenta nije bila u tome da je Inter izmislio timski fudbal vec da je ekipa koja je mozda tu timsku igru dovela do savrsenstva u smislu da se sve zna,da se igraci kao kompjuterski vodjeni krecu po zamisljenim linijama i izvrsavaju svoje zadatke...Jeste setio si se Porta,bilo je i mnooooogo drugih ekipa koje su forsirale taj entuzijazam i ekipni stil gde su svi uklopjeni u sistem,ali je Inter ove sezone to po meni mozda i najbolje demonstrirao.Zato eto pojasnjena oko toga...

Ako je Inter do sada imao najbolju timsku igru u istoriji fudbala,onda se lagano treba posrati po istom.Daleko je ovo bilo od bilo kakvog savrsenstva.Moje misljenje.

Citat
Sto se tice igraca "za kojim se ne bi ljudi okrenuli na ulici" nisam mislio na Etoa,Kambijasa,Maikona,Stankovica,opet si protimacio onako kako si ti hteo...Pisao sam o tome da je Murinjo doveo igrace kao sto su Milito koji ima pozamasan igracki staz a to mu je prvi transfer u neku ekiipu koja se bori za trofeje.Mislio sam na Motu koji takodje po mnogima na pocetku sezone nije bio za Inter...Mislio sam na pomalo zaboravljenog Pandeva za kojim bi se okrenuli naravno,ali koji je pomalo otisao u zaborav a koga je on ponovno preporodio i ponovno afirmisao.Ista stvar i sa Snajderom gde su ljudi pisali kako je "slab igrac" kako se "nije pokazao u Realu" kako "je tamo igrao krilo i kako nije on za plajmejkera"...Svi su danas pametni,onda kada je Murinjo odnosno Inter dovodio te igrace to je bio odredjen rizik i mozda kockanje sa igracima koji mozda mogu i da propadnu.Ali Murinjo je znao sta gradi,sta zeli i nasao im je prave pozicije i u tom smislu je od nekih igraca napravio zvezde...Odnosno taj tim je iznedrio pojedince i neke vratio u zivot...

Ja bas i nijesam upoznat sa cinjenicom da je za Snejdera pisao neko da je "slab igrac",a ne kazem da nije bilo toga.Svaki,laik fudbala zna o kakvom se fudbaleru radi,mada,kazem,vjerovatno je bio takav.

Pa sad,da je neki uspjeh dovodjenje Pandeva i Motte,i nije bas.Igraci zadatka,takvih imas koliko hoces,niti je Murinjo ucinio nista posebno,samo je znao sta mu je konkretno potrebno.

Citat
Takodje je znao da probere i da od igraca koji su poznati,provereni probere te koji su njemu potrebni...I opet ista stvar,dovodjenje Etoa je komentarisano kako "se nece uklopiti i kako nije za Inter",a dovodjenje Lusija je takodje gledano sa velikom skepsom,jesu oni veliki i vrhunski igraci,ali samo je Murinjo znao zasto ih dovodi i koliko je i sta zeleo od njih...Treba dovesti i prave "zvezde",ljudi pomalo zaboravljaju...

Nista epohalno i novo.Lusio je trubio par godina unazad da zeli da promjeni sredinu,doso je taj dan,na trzistu je bio igrac poput njega veoma povoljan(ne vjerujem da je kostao preko 7 mil) neko,ko moze da odradi dobre dvije sezone.Etto,dosao na nacin na koji je dosao,a nije imao preveliku zelju,vec je Duki rekao i slucaj sa Ibrom.

Citat
A sto se tice pomeranja granica u fudbalu opet bih se vratio na pocetak...Na prvi pigled nakoga ko ne poznaje fudbal,Inter nije uradio ama bas nista...Onaj koji ga barem malo poznaje kapira zasto sam rekao da su "granice pomerene"...Sledeca grupa koja bude zelela da igra na ovaj nacin,a koja to zeli da uradi bolje od danasnjeg Intera morace mnogo takticki da radi,mnogo da se trudi,jednostavno koplje je pomereno gore...Ali ako to ne kapiras,nema veze,sta sad...

Mozda ja ne kapiram,al si ti covjece,u teskoj zabludi  Smile

Sta je to Inter uradio spektakularno?Zabijanje sa 10 igraca u sesnas. je nesto sto moze da promjeni granice?
E sad,ako ti ovdje vidis spektakularno poznavanje fudbala i kapiranje istog,onda ti cestitam na vrhunskoj zabludi.
Daleko je Inter od pomjeranja i mijenjana i podizanja kapira u evropskom fudbalu..

Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Sta je to Inter uradio spektakularno?Zabijanje sa 10 igraca u sesnas. je nesto sto moze da promjeni granice?
E sad,ako ti ovdje vidis spektakularno poznavanje fudbala i kapiranje istog,onda ti cestitam na vrhunskoj zabludi.

Слажем се са Горанцем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Pomalo spektakla pa na kraju dodje do velikog spektakla...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ajd sve razumem,imas drugacije misljenje,"seres" se po Interu kako kazes,OK,cele sezone si uporan na ovoj temi,nista te ne zadovoljava,ni KUP ni titula ni izbacivanje Celsija,ni izbacivanje Barse,ni finale,ni mozda osvajanje...Uredu,ne volis taj fudbal,smatras da sve ekipe treba da budu jake i dominante kao nekada Milan ili danas Barsa i ne priznajes Interu nista...

I razilazenjem miesljenja bismo ovu raspravu lagano zavrsili...
Ali sto napisa ovo,majke ti ???

Ja bas i nijesam upoznat sa cinjenicom da je za Snejdera pisao neko da je "slab igrac",a ne kazem da nije bilo toga.Svaki,laik fudbala zna o kakvom se fudbaleru radi,mada,kazem,vjerovatno je bio takav.

Pa sad,da je neki uspjeh dovodjenje Pandeva i Motte,i nije bas.Igraci zadatka,takvih imas koliko hoces,niti je Murinjo ucinio nista posebno,samo je znao sta mu je konkretno potrebno.

i ovo

Nista epohalno i novo.Lusio je trubio par godina unazad da zeli da promjeni sredinu,doso je taj dan,na trzistu je bio igrac poput njega veoma povoljan(ne vjerujem da je kostao preko 7 mil) neko,ko moze da odradi dobre dvije sezone.

Pa ja o tome i pricam,ti kao da furas svoje nesto i ne citas sta pisem...Ko je rekao da je "uspeh dovodjenje Pandeva i Motu,na protiv...svi smo pametni danas...Onda kada je Inter(Murinjo) to radio,dovodio Pandeva i Motu to je bilo okarakterisano upravo kako si napisao "nije neki uspeh" odnosno "nisu za Inter" a on im je nasao ulogu,podredio ih sistemu kroz koji su se afirmisali,jel tako?

Za Snajedera su mnogi i ovde a i inace pokazali veoma veliku skepsu,pricali su kako "nije plejmejker" kako je"krilo",i kako "bi mozda u nekom boljem klubu pronasao srecu,a da su Interu bolji Diego ili Aguero"...Znali smo svi da je Snajder vrhunski,u Interu,u Murinjovom sistemu on nam je to i dokazao...

Lusio jeste mator igrac i kao svi smo znali njegove kvalitete,ali danas je tebi "normalno" da on blista u odbrani,i potez Murinja ti je logican,a da li ti je bio kad je Lusio potpisao? Da li si mislio da je to igrac koji ce da pojaca odbranu na ovakav nacin ili si mislio da "Inter opet pogresno posluje kupujuci drtine koje skupo placa a oni posle par meseci nikakvog fudbala ne vrede nista" i da im je bolje da su pazarili nekog mladjeg...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Samsung S4
Kakvi su slepci ovi sa Arene... Em na 1 ne prenose Chiveo-Roma em na ostlaim svojim kanalima ne prenose u multi prenosu preostake utakmice.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Саша ко узима титулу ако остане 0-0?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Рома због бољег међусобног скора. Или је то провокативно питање  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
И даље 0 - 0  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2026, 14:30:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.