Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 04:20:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 202 203 205 206 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 806072 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Shto spominju Stankovica na ovom snimku ?
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Znam samo da je Stankovic pokupio dres koji je bacio Baloteli, i da je Materaci u tunelu napao Balotelija. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Cekaj, a zasto je Baloteli bacio dres na kraju tekme? Zbog vredjanja navijaca?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Zato shto ima 19 godina i 19 miliona evra u banci. Budala  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Matori ne bi on dres za dzabe bacio, mislim da je pravi razlog ulazak sa klupe, video sam da nije nesto srecan bio i kada je ulazio na teren.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Navijaci su mu zvizdali, pogotovo kad je snajderu prisrao jer mu nije bacio pas, pa kada je sutnuo pored gola i kad je napravio jedan baletanski pokret. . .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Samsung S4
On je svoje u Interu zavrsio.  Smile
Sad citam ko ga je sve pljuvao posle utakmice. Mourinho, Stankovic, Materazzi i Zanetti, tako da, on je svoje odsvirao...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Gde si to citao ? Sibni mi linkove na pp.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung 
Mrzi me da sve pojedinacno citiram jer se i meni spava Smile
Porto je imao te igrace,mada nikad ne bi osvojio da nije imao Murinja za trenera Smile
Gde je Manis bio posle Porta i da li je igrao bar priblizno na tom nivou??
Sad sto se tice odlaska,koliko ja znam njemu je neko bio pretio,cak i kad je osvojio LS nije bio bas nesto raspolozen i slavio preterano i odmah je rekao da odlazi Smile
Sad kod Celzija,koliko ja znam Roman je stigao sezonu pre,pa sa Ranijerijem nije osvojio nista,doveo Murinja,uzeli 2 titule,oterao Murinja i posle njega opet nista...Ko je posle njega uzeo titulu,Skolari,Grant,Hidink,niko Smile
Kad smo kod Intera,ti si sam gotovo do pre neki mesec pricao da Inter nikad nece osvojiti LS i slicne stvari,a sad odjednom kazes potpuno suprotno :-kNiko me ne moze ubediti da bi Inter stigao dovde sa bilo kojim drugim strucnjakom,ni da bi mogli da izbace Barsu ili Celzi [-(Objektivno to su dva najjaca tima koje je samo Murinjo sa svojom genijalnoscu mogao da zaustavi Smile
A sto se tice one sezone,ja sam nazalost malo stariji i secam se da su onaj Sera Ferer i Gaspart valjda kao predsednik sav novac od prodaje Figa i jos nesto pride bukvalno spiskali,to su najgore kupovine u istoriji Barse bile :[115]:Evo wikipedija kaze da je Figo otisao za 37 miliona funti,a da je je Overmars placen Arsenalu 25 miliona funti i tad je bio(ako ne i sad) najskuplje placeni holandski igrac svih vremena,Petit je placen Arsenalu 7 miliona funti a Gerard Valensiji 15 miliona funti u to vreme Smile Smile Smile :PInace rec je o 2000-oj godini Smile
I na kraju,derbi sa Espanjolom :DTacno je da im je znacio,ali ni upola kao ovaj mec o kome se cita i pise jos od pobede nad Arsenalom :chuckel:Mozda su i igrali protiv Espanjola sa najjacim sastavom,to zaista ne znam,ali znam da im taj neuspeh mnogo lakse pada nego ovaj poraz i eventualno ispadanje Smile
Aj sad odo na spavanje Smile

Понављам опет: Не оспоравам ја оно што је он урадио до сад, већ говорим да он добија и више заслуга него што заслужује. Као да је он и власник и спортски директор и тренер и играч. Капираш?

Око одласка си ме погрешно разумео. Не мислим на Порто, већ Челзи. Свима је било јасно да је побегао из Челзија, јер му сујета не би дозволила да већ другу сезону не освоји титулу. Претходну је Манчестер узео и наредну су добро започели, док је Челзи играо очајно, а да испадне још већи циган него што иначе јесте, напустио је екипу баш пред утакмицу са Манчестером, коју су наравно изгубили. Ту је показао о каквом се курвинском карактеру ради.

Ранијери је идиот, али је имао и слабију екипу од Муриња наредне године, а ни Роман није имао стрпљења са њим. Smile Ипак и такав лузер је стигао до полуфинала у ЛШ и избацио Арсенал у години када нису имали пораза у Премијер лиги. Грант је добио екипу, која је у том тренутку била у расулу, јер је зна се ко већ побегао и извукао је најбоље из ње. Борио се до краја за титулу, а у ЛШ је отишао даље од Муриња, који са Челзијем није могао више од полуфинала. Хидинк је такође дошао да крпи рупе. Да је био тренер од почетка, друга би прича вероватно била. Суштина је да су и Грант и Хидинк имали као главног конкурента много јачи Манчестер, него што је то имао Мурињо. Ако се сећаш Манчестера од '04 до '06, све ће ти бити јасно. Ђемба-Ђемба и другови. Smile

Ја причао да Интер не може освојити ЛШ? Smile На почетку године сам још рекао, док се балавило за Ибрахимовићем и даље, да су направили сјајан посао са појачањима и да имају лепо уклопљен тим. Како су играли очајно на почетку, што наравно није Мурињова кривица већ искључиво играча (иронија), наравно да сам помислио попут сваког другог да ће и ове године испасти рано. На крају крајева, једва су групу прошли, кривицом играча, а не Муриња (опет иронија). Smile После су кренули боље да играју, што је већ заслуга само и искључиво Муриња (иронија бр. 3). Наравно било је и понеког изузетка, попут пораза од Роме, где су опет само и искључиво играчи засрали. Како да Мурињо погреши, кад је попут Папе? две ироније редом Кад су на жребу извукли Челзи, нисам баш сигуран да је било оних, па и симпатизера Интера, који су веровали у пролаз, а моје мишљење око тога је ипак било мало другачије. И наравно да сам мислио, како није Мурињо једини који Интер може довести до победе, јер је то скуп одличних играча.

Новац? Па гледај, по тим тввојим подацима, куповали су за 47 милиона фунти, продали за 37. Ја ту не видим неко разбацивање. Smile А да ли уопште има потребе да проверим мало колико је само Мурињо спискао пара? Smile О Интеру да не причам. Smile

Зар је толико тешко признати да Мурињо није имзислио топлу воду? Утакмица са Еспањолом можда звучи мање битном, али то је градски дерби. Притом Еспањол има неупоредиво слабији тим од Интера, али су и они успели, да ураде оно што се чини немогућим. Капирам да не желиш поверовати, али није специјални ганци измислио ништа специјално, већ је само применио раније измишљен и једини могући приступ игри против Барсе. Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 18:36:29 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ti si taj koji mrzi Real kolko para ulazu. Pa oni koliko su para ulozili u Ronalda toliko im se vratilo samo kroz rekvizite, je l to razbacivanje para?
Potpuno druga prica je prica sklapanja tima. . .

« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 18:29:52 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 202 203 205 206 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 04:20:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.