Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 18:27:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 186 187 189 190 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 804853 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A i Toni me iznervirao,samo pada,ko neka baba...Jos Ranijeri menja Vucinica za Brigija,ej,buduci prvak Italije se brani protiv 16.-plasirane ekipe.

Buduci prvak se brani protiv ekipe koja je 16 na tabeli?
A ista ta ekipa ima fenomenalne pojedince?
A ista ta ekipa zivi da im zagorca zivot?

I gdje je sad tu tvoja logika normalna?
objasnio  Smile   Smile
« Poslednja izmena: 18. Apr 2010, 23:57:19 od bernoldi_salieri »
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson xperia m2
A i Toni me iznervirao,samo pada,ko neka baba...Jos Ranijeri menja Vucinica za Brigija,ej,buduci prvak Italije se brani protiv 16.-plasirane ekipe.

Buduci prvak se brani protiv ekipe koja je 16 na tabeli?
A ista ta ekipa ima fenomenalne pojedince?
A ista ta ekipa zivi da im zagorca zivot?

I gdje je sad tu tvoja logika normalna?

I sta sad ti mislis da si sa ovim dokazao neku veliku mudrost.Koji bre pojedinci,ekipa se bori za opstanak,gde su ti sjajni pojedinci tokom sezone? Lacio je ocajan,i to se i danas videlo.
Koja je tu tvoja logika,gradski je rival pa cemo se braniti jer,Bože moj,imaju Zaratea...A ako primimo gol odosmo svi na vesala?

Dobra fora  Smile http://img718.imageshack.us/img718/4113/lazioroma061.jpg
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 00:20:25 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
А јес брате Интер са свима игра ко од шале никад не брани предност Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
I sta sad ti mislis da si sa ovim dokazao neku veliku mudrost.Koji bre pojedinci,ekipa se bori za opstanak,gde su ti sjajni pojedinci tokom sezone? Lacio je ocajan,i to se i danas videlo.
Koja je tu tvoja logika,gradski je rival pa cemo se braniti jer,Bože moj,imaju Zaratea...A ako primimo gol odosmo svi na vesala?

Jesi ti dobro decace?

Kao prvo,da bi postao sampion,moras to pametno raditi.Sa 15 spiceva u napadu,samo radi takvih kao ti,koji ce reci da se Roma branila 15 min. do kraja titula se nece osvojiti.
Izvodjenje Vucnicica i nije bio previse defanzivni potez,a znas da su ti na terenu Toni,Menez i Tadei,e sad,mozda njih nijesi vidio?Ili je Ranijeri toliki kreten,pa je trebalo da igra do kraja sa 4 ofanzivna igraca?Ne,nit je on kreten,vec ti nemas pojma,sta si gledao i zasto je Ranijeri to uradio i zasto bi svaki trener na svijetu to uradio.

Imati pojedince,ne znaci i imati dobar kolektiv,sto je slucaj kod Lacija.
Ako igraci poput Zarate,Rokija,Ledezme,Kolarova i td. nijesu kvalitetni pojedinci,onda stvarno ne znam sta da ti kazem,sem da pojma nemas. Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson xperia m2
Jesi ti dobro decace?

Ja sam savrseno dobro,a ti ?  Smile

Citat
Kao prvo,da bi postao sampion,moras to pametno raditi.Sa 15 spiceva u napadu,samo radi takvih kao ti,koji ce reci da se Roma branila 15 min. do kraja titula se nece osvojiti.
Izvodjenje Vucnicica i nije bio previse defanzivni potez,a znas da su ti na terenu Toni,Menez i Tadei,e sad,mozda njih nijesi vidio?Ili je Ranijeri toliki kreten,pa je trebalo da igra do kraja sa 4 ofanzivna igraca?Ne,nit je on kreten,vec ti nemas pojma,sta si gledao i zasto je Ranijeri to uradio i zasto bi svaki trener na svijetu to uradio.

Ma jok,izvodjenje spica i uvodjenje stopera nije nimalo defanzivni potez.Pa covece koju si ti gledao utakmicu,nabili se svi nazad samo Toni stojao napred ko budala.Koji bre ofanzivni vezni,Menez se vracao do sesnaesterca u defanzivi,i onda istracavao neke kontre.Nisu se videli celo poluvreme.Opet se provlace,kao protiv Intera.

Citat
Imati pojedince,ne znaci i imati dobar kolektiv,sto je slucaj kod Lacija.
Ako igraci poput Zarate,Rokija,Ledezme,Kolarova i td. nijesu kvalitetni pojedinci,onda stvarno ne znam sta da ti kazem,sem da pojma nemas. Smiley 1

Ma sad si rekao,džabe ti pojedinci kad nemas kolektiv a prvo kažes branili su se jer Bože moj imaju dobre pojedince.Pa džabe im eto kad se eto bore za opstanak.Jos mi sad reci kako je Lacio ove sezone mnogo jaka ekipa pa cu ti reci da nemas pojma.

Al vidim da ovo može otici u nedogled,kao i svaka rasprava sa tobom,tako da bolje da zavrsim sa ovim...
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 01:29:46 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Ma jok,izvodjenje spica i uvodjenje stopera nije nimalo defanzivni potez

Kojeg stopera? Smile

Ma ti nemas pojma ni sta je fudbal ni sta si gledao,ni sta ja pisem...

Aj,vozdra.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
Ma jok,izvodjenje spica i uvodjenje stopera nije nimalo defanzivni potez

Kojeg stopera? Smile

Ma ti nemas pojma ni sta je fudbal ni sta si gledao,ni sta ja pisem...

Aj,vozdra.. Smile

Ma nebitno,veznjak...Samo kad sam ti veliki strucnjak i za fudbal i za sve...Ne trosi bezveze svoje svete reci.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 01:37:31 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung 
Бране се људи, што не би? Ако већ нису могли да се саставе и играју како знају, као што ти тврдиш, зашто би то онда покушавали након што су дали други гол, у једној од најбитнијих утакмица сезоне?

Нема ништа погрешно и лоше у томе, а и као што ти неко горе рече, као да је Интер тај који јебе, па растура противнике.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 17:23:31 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Nemojte da se ljutute ali bih da primetim da je ovo tema Internazionale Milano  Smile dobro,malo ste skrenuli po pitanuju paralele izmedju Interovih protivnika i Intera,da ne preterujem sad,ali ajde da temu vratimo na Inter,na neki komentar meca sa Juventusom malo ozbiljniji i da poceno da pricamo o mecu protiv Barse...

A sad jedan dugometrazni tekst,znam da ce mnoge mrzeti,ali neka procita ko sta voli i zeli,odvojicu teme... Smile

Sto se tice utakmice protiv Juventusa,mislim da je Inter igrao isto onako kako igra i dobar deo sezone,ne obracajuju preteranu paznju na protivnika,da to sto je derbi,pa ni na predstojeci mec sa Barsom.Nije tu bilo nikakvih tehnicko-taktickih iznenajdenja,jednostavno istrcao je sastav koji je jak,skladan i uigran koji je pobedio zato sto je bolji od Juventusa.Znalo se i samo se cekalo kada se da postignu taj gol koji bi ih vodio u mirniju utakmicu,mada se dugo cekao,ali je dosao i to je najbitnije,ondza je i Eto odrzao svoju formu jos jednim golom...
Ovo je jako bitna tekma i za nastavak trke na tabeli i za psiholosko samopouzdanje i provera stanja svesti i podizanja morala za polu-finale Lige sampiona...

Nakon zavrsenog kola,mozemo govoriti i o sansama Intera za titulu...Mislim da Inter ima velike sanse,ali su One tacno dva boda daleko...Roma je takav tim da moze sve do kraja da napenali sa po dva gola razlike,a moze i da kiksne sve utakmice...Mislim da Murinjo i Inter taj luksuz nema i da ce Inter dobiti sve do kraja,upravo cekajuci taj Romin kiks.Mada je i Roma u ovom trenutku zagrizla iako bi se verovatno zadovoljila i drugim-trecim mestom u momentu kada ih je preuzeo Ranijeri.Ranijerija ne smatram za ozbiljnog treneraq,ali je onim zamenama Totila i De Rosija na derbiju pokzao da je gazda u toj tekipi,mada se iskreno nadam da Roma nece dobiti sve do kraja...Ono sto je bitno u toj prici,a vezano je za Inter jeste to da ako Murinjo ne osvoji seriju A ili Ligu sampiona verovatno nece vise biti trener,i o tome treba razmisljati...U ovom trenutku ima sanse za triplu krunu,ali ako realno gledamo ostace bez jednog trofeja gotovo sigurno.Ono sto Interu danas u borbi za titulu moze da koristi jeste cinjenica da i Roma igra pod pritiskom da pobedjuje na sta i nije bas naviknuta i tu moze da se desi kiks,dok je Inter tim koji je pod pritiscima od prvog do poslednjeg...Videcemo

Prvi mec sa Barsom i sanse za prolaz Inter bi trebao da trazi u disciplini svojih igraca,u njihovoj selekciji po karakteru i tome da se priklone ekipi,taktici i timskom uspehu.Motivacija treba da bude strahovita,ali ne i prevelika da se ne pretvori u opterecenje ili strah.Mislim da Inter ima sanse,da je Murinjo pripremio ovu utakmicu i da iako nece biti lako,postoji mnogo resenja kako onemoguciti Barsu da igra svoj fudbal.Mislim da ljuc moze da bude u tome da se jednostavno koncentracija drzi do maksimuma,pa neka Barsa razvlaci loptu do mile volje i neka igra za 30 metara od gola,dosadno ali bezopasno,terati da im se poslednji igraci prikljuce u stvaranju viska i onda ih unisttiti iz kontri...Treba im onemoguciti igru kroz prostor...Po mom misljenju Cavi je kljucan igrac u Barsinoj igri,i da je to igrac koga treba neutralisati.Mesi je pokazao ko je i sta,pokazao je da bukvalno sve moze i sam,ali svako ce mu skinuti kapu ukoliko opet napravi magiju,to se na brani,ali mu treba onemoguciti sve igrace oko njega,da prekticno nema sa kim da igra.Traba Cavija prebiti i rizikovati cak i crveni,maksimalna destrukcija,flaster nad njim,pracenje u stopu da je ne primi.Neka ga taj koji ga bude cuvao cupa,namerno gazi,stipa,vuce,jednostavno da iskljuci motor velike Barse i izbaci iz igre ovog velikog igraca...Pritisak na Barsinu zadnju liniju do maksimuma i sto vise dugih lopti na krila,Svaki izlet Danija Alvesa vredi kazniti dugom loptom iza njega u prostor,tamo neka se otvara brzi Eto...Ostatak tima,tipa Pedro,Buskets,Keita,Maksvel su ili igraci limitirani ili ce da se malo uspore i useru kad vide da Cavi na moze do lopte,a Mesi mulja sam u praznu i konstatno je udvajan.Ibra je prespor i Lusio je dovoljan za njega...Istina je da sve ovo deluje lepo,ali mislim da Inter ima svoje sanse i verujem u njegov pozitivan rezultat...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ako Murinjo ne osvoji seriju A ili Ligu sampiona verovatno nece vise biti trener
Ово би био жешће идиотски потез, и ако то ураде показаће само да су шугав клуб.

Prvi mec sa Barsom i sanse za prolaz Inter bi trebao da trazi u disciplini svojih igraca,u njihovoj selekciji po karakteru i tome da se priklone ekipi,taktici i timskom uspehu.Motivacija treba da bude strahovita,ali ne i prevelika da se ne pretvori u opterecenje ili strah.Mislim da Inter ima sanse,da je Murinjo pripremio ovu utakmicu i da iako nece biti lako,postoji mnogo resenja kako onemoguciti Barsu da igra svoj fudbal.Mislim da ljuc moze da bude u tome da se jednostavno koncentracija drzi do maksimuma,pa neka Barsa razvlaci loptu do mile volje i neka igra za 30 metara od gola,dosadno ali bezopasno,terati da im se poslednji igraci prikljuce u stvaranju viska i onda ih unisttiti iz kontri...Treba im onemoguciti igru kroz prostor...Po mom misljenju Cavi je kljucan igrac u Barsinoj igri,i da je to igrac koga treba neutralisati.Mesi je pokazao ko je i sta,pokazao je da bukvalno sve moze i sam,ali svako ce mu skinuti kapu ukoliko opet napravi magiju,to se na brani,ali mu treba onemoguciti sve igrace oko njega,da prekticno nema sa kim da igra.Traba Cavija prebiti i rizikovati cak i crveni,maksimalna destrukcija,flaster nad njim,pracenje u stopu da je ne primi.Neka ga taj koji ga bude cuvao cupa,namerno gazi,stipa,vuce,jednostavno da iskljuci motor velike Barse i izbaci iz igre ovog velikog igraca...Pritisak na Barsinu zadnju liniju do maksimuma i sto vise dugih lopti na krila,Svaki izlet Danija Alvesa vredi kazniti dugom loptom iza njega u prostor,tamo neka se otvara brzi Eto...Ostatak tima,tipa Pedro,Buskets,Keita,Maksvel su ili igraci limitirani ili ce da se malo uspore i useru kad vide da Cavi na moze do lopte,a Mesi mulja sam u praznu i konstatno je udvajan.Ibra je prespor i Lusio je dovoljan za njega...Istina je da sve ovo deluje lepo,ali mislim da Inter ima svoje sanse i verujem u njegov pozitivan rezultat...

Слажем се са свиме што си написао, мислим да једино тако имају неке шансе да се провуку поред Барсе.
Да мислим да је то огаван фудбал и да екипа која то форсира не заслужује да се нађе у врху такмичења не треба посебно да елаборирам, то је већ општепозната ствар Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 186 187 189 190 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 18:27:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.