Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 13:57:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 165 166 168 169 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 805871 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Po fizickim i fudbalskim karakteristikama-da.
Lusio vrlo,vrlo cesto ispada kreten s obzirom na njegovo veliko iskustvo.Mislim da je taj tandem stopera star i uskoro ce biti potreban jos jedan remont.Samuel je samo u godini kada je igrao za Romu odigrao na vrhunskom nivou,sve posle toga,je suvi prosjek,samo dobar stoper,nista vise od toga. Smile

Decko idi igraj tetris ili nesto slicno, posto Interove tekme ocigledno ne gledas, a uz svo duzno postovanje o fudbalu nemas blage veze.
« Poslednja izmena: 05. Apr 2010, 20:22:01 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@trstra

Sneijder je igrao protiv Bologne poslednjih 20 minuta otprilike.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Lusio vrlo,vrlo cesto ispada kreten s obzirom na njegovo veliko iskustvo.Mislim da je taj tandem stopera star i uskoro ce biti potreban jos jedan remont.Samuel je samo u godini kada je igrao za Romu odigrao na vrhunskom nivou,sve posle toga,je suvi prosjek,samo dobar stoper,nista vise od toga. Smile

Decko idi igraj tetris ili nesto slicno, posto Interove tekme ocigledno ne gledas, a uz svo duzno postovanje o fudbalu nemas blage veze.

Aha.Zato si ti da nas prosvjetlis.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Samuel je super, mene je prijatno iznenadio na nekim utakmicama...

Lusio zna da zasere i da kiksa, ali opet, neke utakmice je odigrao na neverovatnom nivou...

Prica se da Inter sprema da ponudi 40 miliona Laciu za Kolarova, Zaratea, Ledezmu...

Meni nije jasno otkud ta impresioniranost Ledezmom? Mislim ono, i nisam ga gledao, ali bre, nisam maltene ni cuo za njega sem ovih transfera i sl...  Smile

« Poslednja izmena: 06. Apr 2010, 00:02:57 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8

Aha.Zato si ti da nas prosvjetlis.. Smile

Ti si odavno prosvetljen.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Dobro jutro El Mago.. Smile

Samuel je super, mene je prijatno iznenadio na nekim utakmicama...

Lusio zna da zasere i da kiksa, ali opet, neke utakmice je odigrao na neverovatnom nivou...

Prica se da Inter sprema da ponudi 40 miliona Laciu za Kolarova, Zaratea, Ledezmu...

Meni nije jasno otkud ta impresioniranost Ledezmom? Mislim ono, i nisam ga gledao, ali bre, nisam maltene ni cuo za njega sem ovih transfera i sl...  Smile

Sjecam se dobro Ledesme jos dok je igrao u Argentini,nije "world class" ali je interesantan veznjak.Nesto mozda poput Rikelmea,samo sto je fizicki mnogo bolji(brzi,lucidniji) a pritom nema tako dobar dribling kao ovaj.Ali sve u svemu,jedan ok fudbaler.

Lusio je takav fudbaler.Jedne godine sam bas pratio Njemacku ligu(prenosili u CG) i on je znao da odigra velelepono,a da potom dozvoli da mu se neki klinac i te kako posprda sa zivotom.Dobar je on stoper i sve to,ali nije iz kruga 5.

Samuel po meni igra samo standardno dobro,nista vise od toga.

I opet,svako ima pravo na svoje misljenje,a ovo je moje... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Samuel - Il Muro , po meni je on bolji od Lucia. Nije toliko upadljiv kao Lucio sa onom bolesnom facom, kada se satro trudi, nije upadljiv driblinzima ili pogibeljnim startovima, al je mnogo disciplinovaniji i mnogo inteligentniji u odbrani, po meni definitivno bolji u tom dvojcu, ako neki gol padne na gresku defanzicaca onda nemate sumnju ko je pogresio - Lucio. Pogledajte onaj ukenj od gola Rome, sto je Toni dao i sve ce vam biti jasno. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung S4

Iskreno, ja bih od njih trojice voleo samo da vidim Kolarova u Interu. Mada, dosta se prica kako ga i Real zeli tako da se treba uzdati u to da nece poleteti tamo jer su oni "galaktikosi", kurci palci,  vec da ce ga Stankovic i Pandev privoleti u Milano. Navikao se na italijanski fudbal, igrao bi sigurno u Interu, dok je Real sasvim druga prica.

Inace, Sneijder je prosao preglede i igrace veceras!  Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Apr 2010, 15:08:02 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Pa sad i Liverpul trazi Kolarova.

Samuel - Il Muro , po meni je on bolji od Lucia. Nije toliko upadljiv kao Lucio sa onom bolesnom facom, kada se satro trudi, nije upadljiv driblinzima ili pogibeljnim startovima, al je mnogo disciplinovaniji i mnogo inteligentniji u odbrani, po meni definitivno bolji u tom dvojcu, ako neki gol padne na gresku defanzicaca onda nemate sumnju ko je pogresio - Lucio. Pogledajte onaj ukenj od gola Rome, sto je Toni dao i sve ce vam biti jasno. . .

Tacno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Apple iPhone
Sneijder almighty! 0:1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 165 166 168 169 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 13:57:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.396 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.