Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 18:49:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 809289 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Не баш. На левог бека је стао тек када је ушао Калу. Пре тога је Жирков играо левог бека.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
Tako rekoste i za ovu...
90 posto ljudi je pricalo kako ce ih Chelsea razneti, a u dve utakmice nista nisu uradili...
Inace, u drugom polu-vremenu Inter ih je bukvalno samleo.

Да се сада опет игра двомеч Интер-Челзи ја бих опет прогнозирао да ће Челзи проћи Smile

I opet bi isto prosli.  Smile

Па не знам баш.

Ипак је у првој утакмици Челзи био бољи, а Интер из две прилике дао два гола. Не може се увек поновити таква реализација.

Сад су ушли у утакмицу са доста више самопоуздања. Писао сам раније данас, да им је та победа значила више због морала, него због самог резултата. Пробили су лед коначно.

Теоретски да се игра двомеч, а да овог није било, Интер би ушао плашљиво, а питање је да ли би опет постигли онако брз гол за смирење.
У том случају би опет Челзи био изразити фаворит.

Да се игра након овог, бар с Интерове стране, би све више подсећало на данашњу утакмицу, у којој су играли сигурно, знајући шта желе. Онда би шансе за пролаз биле подједнаке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy
Tako rekoste i za ovu...
90 posto ljudi je pricalo kako ce ih Chelsea razneti, a u dve utakmice nista nisu uradili...
Inace, u drugom polu-vremenu Inter ih je bukvalno samleo.

Да се сада опет игра двомеч Интер-Челзи ја бих опет прогнозирао да ће Челзи проћи Smile

i opet bi lose prognozirao. duki je u jednom od prethodnih postova izneo dosta cinjenica koje idu u prilog prolazu u 1/4 finale.

kao sto sam i ja danas rekao...lampard je trenutno po formi lampa... andjelka je totalno neozbiljan igrac za velike stvari... a verujem da se nije puno ni potresao...verovatno ne zna ni gde je bio pre sat vremena.

dzo kol se raspao od povreda, o balaku ne treba trositi reci... mesto mu je u leverkuzenu da odradi jos sezonu ili 2 pred kraj karijere.

drogba ako se dobro markira nista ne uradi... a na sve to odlicna igra intera, pomalo iznenadjujuca taktika zozea sa 3 napadaca i sto kaze duki maestralno ciganisanje interovih igraca sto je jako bitno za ove nokaut meceve.

prvi put sam posle dosta godina srecan kad je inter u pitanju... konacno da odigraju na ozbiljnom nivou.

valjda su od svih prethodnih evropskih neuspeha konacno naucili nesto!

ipak lepse od svega je gledati onu ogromnu ancelotijevu glavu i facu kao da su mu usta puna govana  Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Samo da se izbegnu Mancester sa nenormalnim Runijem i Barsa, gde su skoro svi nenormalni. U svakom drugom slucaju, bili bi favoriti i polufinale je onda mnooogo blizu...
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Desilo se ono sto sam i pretpostavio.
Murinjo je napravio taktiku usranog fudbala(da bi dosao do cilja).Krljanje na sredini terena,mnogo faulova,ne reezonskih pasova,uz mogucnost odlicne kontre,jer kada imate napadace takvog kalibra,kakve ima Inter,to mozete da ocekujete.

Sve u svemu,ne moze se reci da je ne zasluzeno,cestitke svim simpatizeiram Intera. Smile

Lijepo je to,sto je makar jedan italijanski tim ostao u LS.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy

Lijepo je to,sto je makar jedan italijanski tim ostao u LS.

ovo jeste lepo! bas mi bude krivo sto se serija a srozala na tako niske grane.

a i sto kaze velja ilic, pun mi qrac vise one olje beckovic  Smile, tako i meni ovih ljigavih engleza koji su poleteli mnogo visoko.

trebalo je ovo, da se malo spuste na zemlju.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Алмеида све је то ОК што си написао, а ја могу још толико о игралима Интера. Ал није поента у томе, то су небитне ствари у овом двомечу. Ово је решио Мурињо, написах већ како и зашто.

Ево и са Челзијеве теме.

Мурињо је у старту добио ову утакмицу и то начином игре. Односно није то била игра већ колективно ометање противника. Зна човек какве играче има Челзи и поставио је своју екипу да игра тако да везни ред Челзија не може да се снађе у томе. Челзи на то нема одговор јел нема играча који може ту да се снађе. Од старта је утакмица била решена, ја сам то написао и у полувремену.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Pozdrav svima... Smile

Pred ovu tekmu nije bilo nikakvih iznenadjenja sto se postavke igraca tice,Murinjo i Inter ove sezone imaju 2 formacije koje igraju,dva formacije koje se znaju u pola noci,i dva formacije po kojima se igraci kreci zmureci,obe formacije Inter je odigrao protiv Celsija,onu sa 3 zadnja vezna je igrao u Milanu,a onu sa krilima je odigrao u Londonu...Koliko god to zvucalo smesno ali ova u Londonu je bila defanzivnija...Ti polu-spicevi(krilni igraci) Pandev i Eto su pravili pritisak na bocne igrace Celsija i na Celsijeve bekove ne dozvoljavajuci im da se dupliraju u napadu i da probijaju...Zato su Ivanovic i Zirkov ubacivali loptu "u bunar" sa 30-40 metera od gola,a krila Maluda i Anelka su bili markirani od strane maikona i Zanetija...Drogba je dobio striktnog cuvara u Lusiju kao i u prvoj tekmi,Samuel je bio taj igrac vise koji je prateci igru pomagao kome je to trebalo...Dva zadnja vezna Mota i Kambijaso su cuvali prostor koji se zna to je ispred stopera i lopte po zemlji su bile nemoguce...A Snajder i Milito su pravili pritisak na loptu...Da ne pisem vise hvalospave jer sam to radio onda kada je to trebalo i kada je retko ko verovao,Inter je odigrao jos jednu ekstremno disciplinovanu tekmu,vrhunski profesionalu i prosao dalje...U napadu,Snajder koga su tukli celu tekmu nije se dao isprovocirati,cekao je svoj trenutak gurnuo jednu loptu i resio tekmu...Eto pokazao kakv je ubica i sahranio jos jednom Celsi...

Sto se Celsija tice,mislim da su odigrali neuporedivo bolju utakmicu nego u Milanu sto se i ocekivalo jer igraju kod kuce.Vise su hteli na gol,imali su prvo poluvreme,stvarali su sanse i situacije,i bili aktivni i pored Interovog bunkera...Cak su na individualne varijante imali i dve ozbiljne sanse i realno zasluzili su gol...Ipak Lampadrove godine i sporost,Balakovo kretanje "po zadatku" i nista sam toga,Obi Mikelovo ne poznavanje fudbala,malodusnost Anelke,nekreativnost Malude i odsecenost Drogbe jednostavno nisu mogli da uticu na igru na taj nacin da Celsi prodje...Celis nije navalio ,cekao je,igrao strpljivo,ali bezkrvno,kao da su i oni znali da ce da ispadnu...Drugo poluvreme pala je i koncentracija,usla mozda i nervoza,primili su gol i "polozili oruzije"...

Sve u svemu moram da povucem paralelu izmedju ove tekme i tekme protiv Junajteda prosle godine...Smatram da je Inter igrao isto,da je Murinjo na identican nacin prozreo protivnika i spremio tim za taj dvomec,ali u Milanu nije dao ono sto je trebalo(Adrianove sanse),a u Mancesteru je iz prekida primio gol u petom minutu,kada igraju vrhunske ekipe to je previse za prolaz,drugi gol Ronalda je bio formalnost...Zelim samo da kazem kako je mala razlika izmedju toga da te neko dize u nebesa ili da te pljuje...

Nadam se da je svima jasno da je Murinjo napravio od Intera to sto je planirao,to sto je smislio,i da dok ima rezultat ne moze mu se nista reci,bio je blizu prosle godine,ove je prosao,igraci igraju disciplinovano do besvesti,u Italiji je dominantan i osvojice titulu opet i poredd svega...Doveo je igrace koje su osporavali,Milito je postao najbolji strelac,Tjago najbitniji igrac kad treba,Eto proradio onda kada je to najbitnije,Pandev pokazao klasu,Lusio vrhunski odbrambeni igrac.To sve govori o nekakvim stvarima koje se ne smeju pripisati slucajnosti...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
kakva tekma aaaaaa ... znao sam da im "lezi" chelsea

idemo dalje .....

Forza inter!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Алмеида све је то ОК што си написао, а ја могу још толико о игралима Интера. Ал није поента у томе, то су небитне ствари у овом двомечу. Ово је решио Мурињо, написах већ како и зашто.

Ево и са Челзијеве теме.

Мурињо је у старту добио ову утакмицу и то начином игре. Односно није то била игра већ колективно ометање противника. Зна човек какве играче има Челзи и поставио је своју екипу да игра тако да везни ред Челзија не може да се снађе у томе. Челзи на то нема одговор јел нема играча који може ту да се снађе. Од старта је утакмица била решена, ја сам то написао и у полувремену.

Pa nije Murinjo bio na terenu i zaustavljao veznjake Celzija da bi ti rek'o da je on odveo Inter u cetvrtfinale. Njegova zasluga je velika, kako na taktickom, tako i na psiholoskom planu, a i svaka njegova izjava se posmatra sa posebnom paznjom i pridaje joj se poseban znacaj, pricao je pre ovog meca da voli celzi, da je to njegov klub, da mu je Drogba kao sin i verovatno to sve jeste tako, ali to je ono sto on najbolje radi - psiholoski rat sa protivnicima. Kazem, njegova zasluga je ogromna, ali veceresnju utakmicu su dobili igraci Intera koji su ginuli na terenu i uopste utakmice dobijaju fudbaleri, a ne treneri, ma koliko bili dobri, jer dzabe dobra postavka i taktika ako nema ko da je sprovede u delo...  Smile
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 18:49:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.