Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 664 665 667 668 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale - Forza Nerazzurri  (Pročitano 578262 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Sto se tice Raula, ja da sam predsednik, ja bi u dogovoru sa trenerom smanjivao minutazu Raulu da se javnost privikne na to, a onda bi mu reko, aj ti malo sad u penziju.
Zamislite da igra na primer Benzema umesto Raula, kakva bi to razlika bila.
Zamislite to i videcete kolika je rupa Raul.
Ako Real dovede i Ibru u svoje redove, mislim da ce posle dosta godina imati pravi i jak tim
Како си успео да после резултата из прошлог мандата Переза донесеш овакав закључак?
Iskucao sam odgovor i pre slanja je nestalo struje pa ne mogu bas sve opet da pisem  Smile
NIsam siguran (a ne mogu sad da trazim po netu) kada je bio Perez predsednik.
Ako je Perez bio predsednik u doba Bekama, Zidana i Ronalda (a to mogu zakljuciti po tvom postu) to je bilo malo drugacije zato sto:
Bekam je baletan,
Ronaldo je imao dosta povreda
Zidan nije mogao sam da igra  Smile

Sad je malo drugacija prica, jer su Kaka, Kristiano Ronaldo i Ibrahimovic stvarno dobri igraci i u pravim godinama da pruze najbolje partije.
Vreme ce pokazati da li sam u pravu, a siguran sam da ce ovaj tim igrati bolje i konstantnije od prethodnog koji je, iako osvajavsi titule imao neverovatne padove.
Inace da se zna, posle Intera najvise volim barsu  Smile
I dosta o Realu, forza Internacionale  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jun 2009, 14:34:48 od dakadb »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ako je Perez bio predsednik u doba Bekama, Zidana i Ronalda (a to mogu zakljuciti po tvom postu) to je bilo malo drugacije zato sto:
Bekam je baletan,
Ronaldo je imao dosta povreda
Zidan nije mogao sam da igra  Smile
Роналдо је балетан ипо,
Кака не може сам да игра
 Smile

Sad je malo drugacija prica, jer su Kaka, Kristiano Ronaldo i Ibrahimovic stvarno dobri igraci i u pravim godinama da pruze najbolje partije.
Само узми погледај ко је играо у тим галактикосима и биће ти јасно ови нови неће по именима бити ништа јачи. Надам се само да ће проћи исто.

А што се тиче Интера, ако се буде правио дил са Реалом око Ибре, Снајдер и лова или Снајдер и Игуаин то је то, пуна капа!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Slazem se da je baletan Kristiano Ronaldo, ali po meni je bolji igrac nego sto je Bekam bio.

Slazem se da je dovoljno ova dva igraca za Ibru, ali ne bi bilo lose i 20 miliona odozgo  Smile kako bi se isprsili jos za 20 i doveli Benzemu, jer ce nam ipak faliti napadac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung S4
Ovako:

Inter navodno sprema ponudu za Benzemu, a ona bi bila Mancini, Vieira i 20 miliona! Samo je pitanje kako ce i njega ukomponovati u tim kad se zna da u spicu imaju Ibrahimovica, Milita, Balotelija, a i Arnautovic ce uskoro potpisati.
Navodi se i da je Jimenez dobio radnu dozvolu u Engleskoj ali da se jos uvek ne znau koji ce klub preci, West Ham ili Totenham.
Moratti je izjavio kako ce Inter dovesti Deca i Carvalha u narednim danima jer je Mourinho to trazio, a i sami igraci su izrazili zelju da predju u Inter. Za Ibrahimovica kaze da trenutno nema ponuda, a da se Laporta raspitivao njemu i da je pitao da li je tacno da zaista ima losu naravi i da voli da se svadja. Takodje, Laporta mu je rekao i za Etoa da je sjajan igrac ali da je pomalo cudna osoba. Sto se tice Maicona Moratti kaze kako on sigurno ostaje u Interu, jer nisu spremni da puste jednog od najboljih bekova u istoriji fudbala, a da izjave koje izadju u novinama cesto nisu izjave samih igraca vec agenti nesto mute. Naveo je kako Maicon nije nista rekao klupskom rukovodstvu. Pricao je i o Benzemi ali kaze kako su to mediji izmislili mada on milsi da bi se on lepo uklopio u Interov tim.
Svedski izvori navode kako ce Ibrahimovic ostati u Interu zbog svoje porodice jer su se njegova zena i dovje dece navikli na zivot u Italiji i na njihov jezik. Navodno, njegova deca su vec prijavljena za narednu skolsku godinu u njihovoj skoli, a sam Ibrahimovic je kupio kucu nadomak Milana kako bi uzivali u miru jer su trenutno svi situirani u strogom centru Milana.
Arnautovic jedva ceka da vise potpise za Inter i postao je uznemiren vise od cekanja. Kaze kako mu je oduvek bio san da igra za Inter jer je zaljubljen u taj klub kao i u grad Milano.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Motorola Fire X311
Citat
kako bi se isprsili jos za 20 i doveli Benzemu
benzema je malo skuplji od toga (cini mi se da je predsjednik liona spominjao nekih 100 miliona  Smile) ja bih za te pare od ibre pokusao jos pojacati sredinu,dovesti recimo hamsika...

za real ce se kao i obicno pokazati  ona stara "nije sreca para puna vreca", vidjecemo za koju godinu kad jedini dodatak vitrini reala bude mozda kup kralja.stare galaktikose je na bernabeu punila maljorka od novih ne ocekujem nista drugo Smile
« Poslednja izmena: 15. Jun 2009, 16:05:38 od homer666 »
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Inter navodno sprema ponudu za Benzemu, a ona bi bila Mancini, Vieira i 20 miliona!
Ако ово изгурају направили су одличан посо!

Sto se tice Maicona Moratti kaze kako on sigurno ostaje u Interu, jer nisu spremni da puste jednog od najboljih bekova u istoriji fudbala
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung 
Морају мало да му титрају јајца. Уморила се рука од рађења истог Златану. Претераше с њим, па сад усмерише пажњу на оне мало запостављене.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung S4
Jbg, tako to ide...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6700
mnogo je dati snajdera i iguaina za ibru po meni ibrahimovicu odgovara ekipa koja igra sa jednim spicom decko je mnogo sebican
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Wave II
Murinjo hoće Deka i Karavalja

Trener Intera Žoze Murinjo želi u svom timu dvojicu Portugalaca Rikarda Karavalja i Deka, koji trenutno igraju u Čelsiju, reči su predsednika milanskog kluba.

Deko je igrao u Portu kada je Murinjo bio trener kluba, a zajedno su došli do trijumfa u Ligi šampiona 2004. godine, dok je Karavaljo osvojio dve titule u Premijer ligi u vreme kada je njegov sunarodnik bio menadžer londonskog kluba.

„Još uvek nismo postigli dogovor sa Čelsijem, ali mislim da ćemo ubrzo pronaći rešenje. Murinjo je tražio Deka i Karavalja i mi pokušavamo da ga usrečimo. Želimo obojicu igrača i drago nam je što oni žele da pređu u Inter“, rekao je prvi čovek Intera Masimo Morati.

31-godišnji Deko, koji je prošle godine prešao iz Barselone u Čelsi, izrazio je nezadovoljstvo jer je pri kraju sezone imao samo epizodnu ulogu u londonskom timu i želju da pređe u Inter.

Morati je takođe rekao da bi Inter želeo i Didijea Drogbu u svojim redovima, ali nije rekao da li će aktuelni šampion Serije A ponovo poslati ponudu Čelsiju za reprezentativca Obale slonovače.

Inter, koji se nalazi blizu dogovora sa napadačem i igračem sredine terena Đenoe Dijega Milita i Tijaga Motu, želi da zadrži Zlatana Ibrahimoviča, iako je Šveđanin izjavio da mu je potreban novi izazov. Morati je, takođe, demantovao da postoji mogućnost zamene sa Barselonom, i dolazak Samjuela Etoa, ali i izjavio da još uvek klub nije primio nijednu ponudu za najboljeg strelca Serije A u prošloj sezoni.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 664 665 667 668 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.