Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 766 767 769 770 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale - Forza Nerazzurri  (Pročitano 576948 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Wave II
Inter gradi novi stadion

Italijanski fudbalski klub Inter iz Milana zatražio je od Sportske investicione grupe da razmotri opcije za izgradnju novog stadiona kapaciteta 60.000 mesta.

Planirano je da novi stadion bude završen do 2014. godine. “Trenutno tražimo najbolje rešenje za novi dom fudbalera Intera. Trudimo se da u vidu imamo kako klupsku prošlost, tako i budućnost, a u kombinaciji sa novim tehnologijama“, izjavio je menadžer projekta Nikolos Gancikof za 'Gazetu delo Sport'.

Italijanski klubovi poslednjih godina finansijski sve više zaostaju za Španskim i Engleskim rivalima, najviše zbog čenjenice da uglavnom iznajmljuju svoje stadione od lokalnih vlasti i tako ostaju bez glavnog dela prihoda.

Torinski Juventus će 2011. godine postati prvi klub u italijanskoj Seriji A koji će biti vlasnik svog stadiona, kada se bude uselio na renovirani ’Dele Alpi’.

Sa druge strane, Interov gradski rival Milan razmatra opciju da otkupi stadion ’San Siro’, koji trenutno deli sa ’neroazurima’. Ekipe Fjorentine i Đenoe takođe traže rešenja za svoje nove stadione.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Meni je Me(a)ca najlepsi posle Mare.... Smile
« Poslednja izmena: 07. Sep 2009, 17:12:13 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
i ja volim Meacu,ali ako Inter sagradi stadion,to ce biti veliki iskorak tog kluba u Kalco ligi,uglavnom svi igraju na nekim gradskim stadionima,a ovo ce biti Engleski fazon...i stvarno velika i jako kvalitetna investicija za buducnost...

mada osecanja su osecanja,a sa time se ne treba igrati...ne znam sta misle navijaci Intera,koji su odrastali na Meaci
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ma kakva osecanja...

Sticace oni nove uspomene sa novog stadiona...

Meni je samo malo problematicna investicija, obzirom da se zna koliko to kosta... Da li ce se to odraziti mozda na tim u narednim sezonama, i koliko dugo bi to moglo da se odrazava na tim i igre Intera...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung 
Италији иначе требају нови стадиони, ако желе да организују нешто, тако да верујем да би Интер добио сигурно неку помоћ.

Иначе сумњам да они сами могу ово извести, обзиром да је Интер један од најзадуженијих клубова, који већ годинама послује у дебелом минусу.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2009, 19:52:57 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
 Smile

To je normalna stvar. I minus veoma relativan , sa kog stanovista gledas. Svi klubovi su u minusu , a svakako da se stadion nece graditi iz dzepa vec preko kredita. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung 
Smile

To je normalna stvar. I minus veoma relativan , sa kog stanovista gledas. Svi klubovi su u minusu , a svakako da se stadion nece graditi iz dzepa vec preko kredita. . .

Па за банку тај минус и није баш релативан. Smile Питање је како и када ће се то вратити. Није иста прича као рецимо са Манчестером, који има јаче приходе са стране, а стадион им је увек пун, уз опет високу цену улазница.

Није ни мало чудно што је Јувентус први и за сад једини клуб у Италији, који ће имати свој стадион. Увек су пословали боље од конкуренције, а и поред свега што им се десило и даље су финансијски најстабилнији клуб Калча.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2009, 22:09:07 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung S4
Treba da zakucaju Pirelliju na vrata i obrate im se za pomoc, pa da igraju na Pirelli Areni!  Smile
Mislim da je Alianz Bayern kosta oko 250 miliona sto i nije tako mnogo para s' obzirom na to sta se sve dobija izgradnjom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Ma,konacno ce igrati na svom stadionu,konacno ce postati svoji,a ne filijala Milana.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Treba da zakucaju Pirelliju na vrata i obrate im se za pomoc, pa da igraju na Pirelli Areni!  Smile
Mislim da je Alianz Bayern kosta oko 250 miliona sto i nije tako mnogo para s' obzirom na to sta se sve dobija izgradnjom.
hoces da kazes da morati zakuca sam sebi na vrata?  Smile

http://www.pirelli.com/web/governance/corporate-bodies/board-dir/default_moratti.page
« Poslednja izmena: 07. Sep 2009, 23:39:42 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 766 767 769 770 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.