Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 684 685 687 688 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale - Forza Nerazzurri  (Pročitano 579662 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung SGH-E590
Otishao Ibraga  Smile
Nije on nigde otisao i verovatno nece ni ici!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung 
Ево мало занимљивих података, који дају одговор на поступке појединих клубова.

Свима је приметно да упркос томе што су коначно освојили титулу, Морати не улаже новац као раније. Није да се задовољава само тиме, јер зна да ће се ривали једном опоравити и онда ће све бити знатно теже.

Према овим подацима Интеров дуг износи 77% њихове укупне вредности, а она је 370 милиона. За поређење, Јувентус и поред избацивања у другу лигу, којим је изгубио огроман новац (смањивање уговора за ТВ права, раскид уговора са Тамоилом, тада највећим те врсте у свету и др.) има и даље прилично већу вредност од Интера (600 милиона долара), која ће претпосатвљам додатно нарасти кад заврше свој стадион, а дуг им износи само 5% те вредности.

Највећа дуговања има Арсенал, али то је ваљда због стадиона и по свим прорачунима требало би да се лагано извуку из тога, јер на свим другим нивоима одлично послују.

Ево и линка:

http://www.forbes.com/lists/2009/34/soccer-values-09_Soccer-Team-Valuations_Rank.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1937
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Otishao Ibraga  Smile
Nije on nigde otisao i verovatno nece ni ici!  Smile

http://www.blic.rs/sport.php?id=102169

Aj rest maj kejs : Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung S4
Saga se nastavlja...
Navodno su se svi dogovorili ali samo govno Eto kenja...
Trazi platu od 10 miliona godisnje, plus hoce 25 miliona od Barce kao kompenzaciju zato sto ide odatle...  Smile
Toliko sam zamrzeo ovog igraca da je to strasno, ocigledno je da ga samo pare interesuju i da je provalio da je u poziciji da moze da jebe upravu Barce jer mu iduce godine istice ugovor...
Inace, navodi se i kako bi Inter u slucaju odlaska Ibre pokusao da dovede Cassana, a navodno bi a njega ponudili Mancinija i 10 miliona...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Nexus 4
Jebo ih Cassano... Neka dovedu nekoga ko ima kvalitet i sam je u glavi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Nokia 6681-7710
cassano,eto,milito,baloteli,quaresma,suazo...

« Poslednja izmena: 18. Jul 2009, 22:33:45 od thelock »
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung S4

Ibra: Barsa? Zanimljivo...

Zlatan Ibrahimović prijatno je iznenađem nagoveštajem transfera iz Intera u Barselonu, za koji smatra da je "zanimljiv".

"Srećan sam u Interu, ali ako je ponuda stvarna, onda stvari postaju zanimljive", izjavio je jedan od najboljih fudbalera današnjice, koji je tokom prethodne sezone izjavio da mu je potreban novi motiv, iako je Inter osvojio četvrtu uzastopnu titulu prvaka Italije.

Ipak, Ibrakadabra želi Ligu šampiona i smatra da to neće učiniti sa neroazurima, a svi znaju da je aktuelni prvak Evrope - Barselona.

Predsednik Barse, Đoan Laporta navodno je dogovorio sa kolegom iz Intera, Masimom Moratijem sledeći "dil": Ibrahimović za Samjuela Etoa i 45 miliona evra, uz to da Belorus Aliksandr Hleb odigra godin dana na pozajmici u Interu, uz opciju da se ugovor u potpunosti otkupi na kraju sezone 2009/2010.

Laporta je u petak uveče izjavio za Barselonin sajt da su "klubovi u potpunosti utanačili dogovore" i da su sada na potezu "Zlatan Ibrahimović, Samjuel Eto i Aliksandr Hleb da dogovore lične uslove sa novim poslodavcima".

"Moraćete o svemu tome da pričate sa mojim agentom Minom Raiolom", izjavio je Ibrahimović za "Skaj Sport Italija", a sve iz Interovog trening kampa u Los Anđelesu.

"Opušten sam i srećan što sam ovde sa Interom. Posle prijateljske utamice čuo sam da su se sastali Inter i Barselona, ali da je tema bio transfer Maksvela", dodao je Šveđanin poreklom iz BiH.

Uistinu, Maksvel, kojeg predstavlja isti menadžer kao i Ibrahimovića, prodat je Barseloni za tri miliona funti i uveliko je predstavljen na Kamp Nou.

"Ako je Barselonina ponuda istinita, ona sve postaje zanimljivo. Sačekaću da vidim šta se događa", dodao je Ibrahimović.

U prvi mah, jedina osoba koja se usprotivila ovoj trampi bio je Samjuel Eto. Njegov menadžer Marija Mesaljes izjavio je da je Kamerunac uvređen što nije ni konsultovan prilikom pregovora Laporte i Moratija, ali dan kasnije, izgleda, da je "legao na rudu".

"Već sam pričao sa Moratijem oko Samjuelovih uslova i uskoro ćemo imati još jedan sastanak", izjavio je Mesaljes, koji je pokušao Etou da obezbedi najveću platu u istoriji fudbala u Mančester Sitiju, ali su ti pregovori propali ili su bar stavljeni u drugi plan zbog ove trampe.

Istog dana, kada ili ako u Inter stigne 45 miliona evra kao "kusur" za Ibru, klub će uputiti ponudu Liverpulu za Ćabija Alonsa, a postoje naznake da bi Etou u napadu mogao da se pridruži Antonio Kasano iz Sampdorije.

Njih dvojica uklopili bi se u tih 45 miliona evra, a onda bi nastala prava drama za mesto u napadu, jer je u klub već stigao Dijego Milito iz Đenove, zajedno sa vezistom Tijagom Motom. Žoze Murinjo pojačao je i odbranu angažovanjem slobodnog agenta i dugo povređenog defanzivca Lusija, koji je sporazumno raskinuo ugovor sa Bajernom.

Ukoliko na kraju svega, Inter ostane bez Maksvela i Ibrahimovića, a jači za Milita, Motu, Lusija, Etoa, Hleba, Kasana i Alonsa... Moratiju i Murinju treba skinuti kapu!

izvor: www.mtsmondo.com
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung S4
U celoj ovoj frci oko prelaska Ibrahimovica zaboravismo da napomenemo da je pre neki dan predstavljena nova garnitura dresova za predstojecu sezonu:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(57.94 KB, 500x331)
2.jpg
(59.16 KB, 500x331)
3.jpg
(58.01 KB, 392x591)
4.jpg
(59.94 KB, 392x591)
5.jpg
(57.61 KB, 392x591)
6.jpg
(56.8 KB, 392x591)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Nokia 6681-7710
Quaresma do sada najbolji u treninzima
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung SGH-E590
Ibro ostani!!!!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 684 685 687 688 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.215 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.