Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale - Forza Nerazzurri  (Pročitano 578427 puta)
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N70
Ivan Fatic je Zvezdino dete   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy
ako se gleda po trofejima naravno da je najveci derbi bljuve-milan.

a tradicionalno najveci italijanski derbi je bljuve-inter ili ti derby d'italia koji je dobio naziv jos krajem 60-tih godina.
po cemu ? mozda po broju navijaca  Smile

po tome sto su u tom periodu bili van konkurencije najuspesniji timovi u italiji... ako mislis na derbi juventus - inter...nisam ja izmislio taj naziv.

taj derbi je u italiji najveci i dan danas, i rivalitet je mnogo mnogo veci nego kad igraju juve-milan ili inter-milan.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
almeyda pusti neznalice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ako se gleda po trofejima naravno da je najveci derbi bljuve-milan.

a tradicionalno najveci italijanski derbi je bljuve-inter ili ti derby d'italia koji je dobio naziv jos krajem 60-tih godina.
po cemu ? mozda po broju navijaca  Smile

po tome sto su u tom periodu bili van konkurencije najuspesniji timovi u italiji... ako mislis na derbi juventus - inter...nisam ja izmislio taj naziv.

taj derbi je u italiji najveci i dan danas, i rivalitet je mnogo mnogo veci nego kad igraju juve-milan ili inter-milan.
nisam to znao hvala  Smile
almeyda pusti neznalice
odjebi ...... Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
inter je prejak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
Inter napušta Meacu?

Fudbalski klub Inter iz Milana pronašao je odgovarajuću lokaciju za novi stadion izjavio je u petak predsednik tog kluba Masimo Morati. Priča da će napustiti stadion koji dele sa Milanom traje već godinama. “Postoji projekat koji je u završnoj fazi. Našli smo lokaciju za novi stadion”, rekao je Morati sajtu Gazete.

On je dodao da bi voleo da novo zdanje nosi ime bivšeg igrača i predsednika Faketija, koji je preminuo 2006. godine.

Šampion Italije proslavlja stogodišnjicu postojanja ove nedelje.

Proslava će početi u subotu na meču sa Ređinom, a dan kasnije će organizovati utakmicu u kojoj će nastupiti bivši igrači tog tima.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 20:29:49 od Sub_Zero »
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Morati: Nikad neću otpustiti Manćinija

- Predsednik fudbalskog kluba Inter Masimo Morati tvrdi da nikada neće otpustiti sadašnjeg trenera Roberta Manćinija, prenose italijanski mediji.

Morati je želeo da demantuje spekulacije o Manćinijevom odlasku rekavši da bi voleo da taj italijanski stručnjak ostane na "Đuzepe Meaci" što duže. Prvi čovek Intera tvrdi da je Manćini "sadašnjost i budućnost kluba".

"Mislim da ga nkad neću otpustiti. Možda će on sam doći i reći mi jednog dana da želi da ode na neko drugo mesto i stekne drugačije iskustvo", rekao je Morati.

Inter će sledećeg utorka igrati protiv Liverpula revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona. Italijani imaju težak zadatak pošto su Englezi poveli sa 2:0 posle prvog meča.

"Englezi su veoma dobro prošli u evropskim takmčenjima. Ipak, Inter takođe može da postigne velike stvari. Igrači će morati da daju sve od sebe i očekujem pobedu. Očekujem da ćemo plasmanom u četvrtfinale proslaviti 100-godišnjicu postojanja i pružiti navijačima veliku satisfakciju", zaključio je Morati.

Извор: На длану

Ово мора да је јако обрадовало навијаче Интера...
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 22:22:31 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N70

- Predsednik fudbalskog kluba Inter Masimo Morati tvrdi da nikada neće otpustiti sadašnjeg trenera Roberta Manćinija, prenose italijanski mediji.

Morati je želeo da demantuje spekulacije o Manćinijevom odlasku rekavši da bi voleo da taj italijanski stručnjak ostane na "Đuzepe Meaci" što duže. Prvi čovek Intera tvrdi da je Manćini "sadašnjost i budućnost kluba".

"Mislim da ga nkad neću otpustiti. Možda će on sam doći i reći mi jednog dana da želi da ode na neko drugo mesto i stekne drugačije iskustvo", rekao je Morati.

Inter će sledećeg utorka igrati protiv Liverpula revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona. Italijani imaju težak zadatak pošto su Englezi poveli sa 2:0 posle prvog meča.

"Englezi su veoma dobro prošli u evropskim takmčenjima. Ipak, Inter takođe može da postigne velike stvari. Igrači će morati da daju sve od sebe i očekujem pobedu. Očekujem da ćemo plasmanom u četvrtfinale proslaviti 100-godišnjicu postojanja i pružiti navijačima veliku satisfakciju", zaključio je Morati.

Bilo Trstro ja licno postavio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
Не мораш сад да се хвалиш  Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy

Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 783
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.