Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 856 857 859 860 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 394430 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat

Јој слике  Smile Smile Smile Као да је млада  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
 Smile Smile Smile

Il' sam ja pobenavio,il' je ovo fotomontaza?...kuda ide ovaj svet?... Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
Barsa se okrenula Berbatovu, Aršavin daleko

Pošto Arsenal traži previše novca za Emanuela Adebajora, Barselona se okrenula napadaču drugog kluba iz severnog Londona - to je Dimitar Berbatov iz Totenhema.

Istovremeno, ruski reprezentativac Andrej Aršavin izrazio je bojazan da Kataloncima neće ostati dovoljno sredstava da ga dovedu iz Zenita, pošto su se već dobrano istrošili na transferima Danija Alveša, Seidua Keite, Aleksandra Hleba...

Za juriš na Berbatova biće upotrebljen novac dobijen od prodaje Ronaldinja Milanu, što trenutno iznosi 21 milion evra (moguće da naraste do 25 miliona). Direktor Ćiki Begiristajn i novi trener Đozep Gvardiola žele napadača kao što je Bugarin, koji je u stanju da sam sebi stvori šansu i postigne gol.

Arsenal je za Adebajora tražio 36 miliona evra, dok bi Totenhem mogao da se odrekne Berbatova za desetak miliona manje. Popularni "pevci" radije bi poslali svog najboljeg strelca na Nou Kamp nego na Old Traford.

Što se Aršavina tiče, izgleda da mu to što se javno izjasnio kao navijač Barselone neće pomoći da se dokopa njenog dresa. On se nada da će Zenit spustiti cenu i omogućiti mu da ispuni svoj san.

"Barselona je potpisala ugovor sa Hlebom i nisam siguran da li će želeti da dovedu i mene. Mi smo različiti igrači, to nije prepreka, ali ne znam da li će imati dovoljno novca", rekao je Aršavin u izjavi za britanski "Skaj".

On je otkrio da Barselona nudi 15 miliona evra, ali da osvajač Kupa UEFA traži duplo više.

"Doneo sam odluku i trener Dik Advokat zna da želim da odem. Dogovorio sam se sa njim da ću igrati samo ako bude baš neophodno, dok se ne reši situacija oko transfera".

Zenit najavljuje da će Aršavin biti najplaćeniji ruski sportista svih vremena, ali fudbaler tvrdi da njegova želja za odlaskom nije finansijski motivisana.

"Sumnjam da bi neki klub mogao da me plati koliko me plaća Zenit. Ne radi se o novcu, već o sportskim motivima, želim da igram za veliki klub u jakoj ligi. Svi znaju da je moj najveći san oduvek bio da igram u Barseloni", ističe Aršavin.

Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 3200
Da i meni daju 40miliona za 6meseci, i ja bih igrao u tunguziji... tj uzbekistanu... mada bih vise voleo da ode u valensiju Smile
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
A Abramovic je pre dve sezone davao 60, za Ronaldinja su se pominjale i cifre od 100 miliona i evo kako zavrsise Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6260 Slide
Evo da ve razveselim Smile

Iz Barce stigla potvrda nestvarnog prelaska Eto´oa u Kurvichi

I iz Barcelone je stigla potvrda nevjerojatnog trasnfera kamerunskog napadača Samuela Eto'oa u uzbekistanski Kuruvchi. Predsjednik Joan Laporta je potvrdio njegov odlazak i izrazio nadu da će Eto'o napustiti klub visoko uzdignute glave poput Ronaldinha.

"Očekujemo da će se Eto'o s odmora vratiti 19.ovog mjeseca i onda ćemo vidjeti sve mogućnosti njegovog igranja za druge klubove. Ovo je je odluka Barcelone, njezinog vodstva, ali i svlačionice", pojasnio je Laporta.

Kamerunac je danas stigao u Taškent kako bi dogovorio tehničke detalje sa svojim novim klubom. Službene stranice Kurvichija objavile su da će jedan od najboljih napadača svijeta za njih nastupati u periodu od tri do šest mjeseci.

Barcelonin je predsjednik potvrdio riječi koje su odaslane i iz uprave Kurvichija. U čitavoj priči novac nije bio od presudne važnosti, nego prijateljstvo dva kluba.

"Imamo jako dobar odnos sa Eto'om i s njegovim zastupnicima i zato ćemo napraviti ono što je najbolje za njega, ali i za klub. Želimo da ode s velikim počastima, poput Ronaldinha", izjavio je.

Ako se Eto'o odluči zaigrati dugoročno u tom nepoznatom klubu mogao bi potpisati za 40 milijuna eura koliko mu nude čelnici uzbekistanskog kluba.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
Citat
U čitavoj priči novac nije bio od presudne važnosti, nego prijateljstvo dva kluba.
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Ovde se neko ozbiljno zajebava...

Koliko dobija Barca po toj kao "ponudi"?
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6260 Slide
Eto'o se zahvalio na milijunima

Kamerunski reprezentativac Samuel Eto'o neće na koncu senzacionalno prijeći u Kuruvči iz Uzbekistana, prenosi francuski L'Equipe i nudi najnoviju opciju - Liverpool...

Eto'o je jučer usprkos ponudi od čak 40 milijuna eura za jednu jedinu sezonu u Taškentu te još 10 milijuna u trenutku parafiranja ugovora, naime, odbio Kuruvči. Kamerunac je u pratnji svog agenta Marija Mesallesa zahvalio klubu i navijačima na dočeku, ali, kaže: "27 mi je godina i nije vrijeme za egzotiku. Cilj mi je i dalje osvajati trofeje u najjačim europskim ligama za najjače europske momčadi". Kuruvči je elita, ali azijska - četvrtfinalisti su, naime, azijske verzije naše Lige prvaka i uvjerljivi lideri uzbečkog prvenstva.

Još uvijek Barcelonin napadač, Eto'o se nakon četiri sezone zasitio Nou Campa, a spremnost preuzeti njegove obveze dosad su pokazali Chelsea i Arsenal u Engleskoj te Valencia u Španjolskoj. Nijedni, međutim, nisu uputili i službenu ponudu, a po posljednjim informacijama konkurenciju im čini i Liverpool.

Navodno je peterostruki europski prvak zbog dugova prisiljen prodati Fernanda Torresa - Il Nina također navodno Chelsea cijeni 60 milijuna eura - te je Benitezovo rješenje u tom slučaju upravo Eto'o.

Do raspleta Eto'o se sutra očekuje na prvoj prozivci novog trenera Pepa Guardiole, a ukoliko se transfer od kojeg Barcelona očekuje 30-tak milijuna eura skoro ne realizira, triput Afrički nogometaš godine (2003. - '05.) mogao bi unatoč zagarantiranom odlasku svejedno na oproštajnu turneju s ubrzo bivšim suigračima koji sljedeći tjedan, naime, odlaze u Škotsku, a potom i u SAD.

Izvor: SportNet
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Meni jedino nije jasno sto je uopste i isao tamo?...Ako vec neces te pare...sta zavlacis ljude i ides u tri lepe da bi im rekao ne... Smile
ili je on hteo tamo,ali odustao,kad je video da na ceku pise "Dafinment banka".. Smile. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 856 857 859 860 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.