Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 758 759 761 762 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 430775 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Naročito što je najverovatnije kupljen Flamini i sad imamo gužvu u veznom redu.
Ne znam kako će Anćeloti da kobinuje njega i Pirla u istom timu, jedino ako stvarno ne planiraju da prodaju Gatuza.

Vrlo jednostavno - budaletina Ambrosini out, Flamini in. Koliko god taj Flamini bio limitiran igrač, sigurno donosi više nego što budaletina Ambrosini može ponudit. I onda imaš Gattuso-Pirlo-Kaka-Flamini (ili može Gattuso-Pirlo-Flamini + Kaka) i dva napadača i to je to.

Naravno, Ancelotti je preloš trener za takvo nešto... tako da bi prvi potez u rekonstrukciji ekipe (kojoj rekonstrukcija treba kao i bajpas srčanom bolesniku) trebao biti upravo novi trener.

Ja bih vam preporučio da uzmete Ranierija.  Smile

A da ne bude totalno offtopic .- Ronaldinho u Milanu? Totalno nepotrebno. Ronaldinho u Italiji? Sklučaj Rivaldo all over again

Ukratko - samo bi totalna pizda dovela Ronaldinha u Milan.
Neka hvala, ostavićemo Ranijerija u Juventusu! Smile

Inače, ja Ambrosinija nisam ni računao.

Već sam napisao da mi nije jasno kako će da ukombinuje Ronaldinja u formaciju Pirlo, Gatuzo - Sedorf - Kaka? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
pa rekoh ti... Ancelotti je seronja, neće mijenjat ništa... samo će umjesto Ambrosinija igrat Flamini, a sve ostalo ostaje neizmijenjeno

Seedorf je prevelika faca a Ancelotti je preveliki slabić da bi mu mogao reć "ti ne igraš ove sezone". Iako je Seedorf u prošloj sezoni odigrao dvije i po poštene utakmice.

Dok god se Milan ne rieješi svih tih tzv. "senatora" koji su prevelika imena i pretrofejni igrači da bi prihvatili promjene, bit će u govnima.

Maldini, Seedorf, Ambrosini, Inzaghi... sve to treba otić... zajedno sa poluproizvodima tipa Oddo, Bonera, Jankulovski, Dida i ostali

sve razjurit, nogom u dupe i  Smile

inače ništa od cijele priče

BTW - ovo spada na temu o Milanu
« Poslednja izmena: 29. Apr 2008, 17:30:34 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Slažem se. To sam napisao ja pre 10-ak dana na Milanovoj temi.  Smile

Ima li neko mozda sastave?
Ima Jimy...  Smile

Manchester United (from): Van der Sar, Neville, Brown, Ferdinand, Vidic, Silvestre, Evra, 0'Shea, Ronaldo, Scholes, Anderson, Hargreaves, Carrick, Giggs, Park, Fletcher, Rooney, Tevez, Kuszczak, Pique, Welbeck.

Barcelona (from): Valdes, Pinto, Zambrotta, Thuram, Puyol, Milito, Abidal, Sylvinho, Edmilson, Toure, Deco, Iniesta, Xavi, Gudjohnsen, Bojan, Eto'o, Henry, Messi.

To su igrači koji se nalaze u Mančesteru...

Barseloni se Pujol vraća, a Mančesteru Vidić i Runi.

« Poslednja izmena: 29. Apr 2008, 17:36:26 od Alen(NS) »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Smile

Ja citam i cudim se kako ce Nevil i Brown zajedno Smile Onda sam video Silvestrea i Evru pa mi je bilo lakse Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
To su igrači koji su spremni za večerašnji meč.

Evo jedna interesantna prognoza na asianhandicap.com

Citat
Barcelona would be kicking themselves for not getting the win in the first leg despite the amount of possession they had in the first leg and have taken steps to prepare for this match by resting the likes of Lionel Messi, Walter Samuel Eto'o and Xavi. They are currently third in the La Liga and even though they were beaten by Deportivo La Coruna last weekend 2-0, they obviously had their minds on the game with Manchester United as that is the only trophy they can win this season.

This game will once again see the confrontation between Argentina's Lionel Messi and Portugal's Cristiano Ronaldo as from the first leg the battle between them was won by Lionel Messi as he was clearly the better player before he was substituted. Manchester United's Ronaldo on the other hand found it hard to give his best and even missed a penalty in the second minute which could have put the game on United's advantage.

United playing on their home ground tonight and the likes of Wayne Rooney and Roberto Carlos Tevez will want to make amends after the duo had disappointing display on the night. No doubt that last week their best performers on the night were Edwin van der Sar, Rio Ferdinand and Wes Brown who did well to hold the defence and prevent Barcelona from scoring.

Even though Barcelona played some wonderful football in the first leg and had most of the possession, it will be a different story tonight at the Theatre of Dreams. They will want to take advantage of Barcelona's poor away record in Europe and Cristiano Ronaldo who has just recently received his PFA Award will be eager to make up for missing the penalty in the first leg as well as having a poor game then. He was rested against Chelsea but came on in the second half which is every indication he will start this match. Also expect the likes of Wayne Rooney as well as Tevez to make up for their poor displays.

With regards to the team news, Barcelona is without the suspended Rafael Marquez but will be having Captain Roberto Carlos Puyol back in the side in place of the Mexican. The visitors will miss Brazilian Ronaldinho who is out with injury and he would have made a big difference had he played in the first leg. As for Manchester United., they have injury concerns over defender Nemanja Vidic as well as striker Wayne Rooney but both should be available to face Barcelona in this match.

United will be eager to reach the final and play their first Champions League final after winning the trophy beating Bayern Munich back in 1999. That alone will be enough motivation doe the Red Devils to get the better of Barcelona here and they will also be eager to erase the pain the Chelsea defeat brought them in their last match.

Take Manchester United and give the 1/2 ball away here.

Cheers and good luck,
Cruiser

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Inijesta: "Pobedićemo Mančester"

Fudbaler Barselone Andres Inijesta ocenio je da njegova ekipa neće izgubiti od Mančester junajteda u predstojećoj utakmici polufinala Lige šampiona, preneli su britanski mediji. Prva utakmica u Barseloni završena je nerešenim rezultatom 0:0, a revanš se igra u sredu u Mančesteru. Inijesta je revanš meč označio kao "utakmicu godine" za Barselonu, i istakao da je njegova ekipa sposobna da postigne dobar rezultat u Mančesteru.

"Utakmica na 'Old Trafordu' će biti teška i komplikovana, ali to je za nas meč godine jer moramo da se plasiramo u finale Lige šampiona", rekao je Inijesta za britansku televiziju Skaj.

Inijesta je naglasio i da je važno da njegovi igrači shvate da imaju bolji tim od "crvenih đavola".

"Ovaj meč će se razlikovati od prethodnog. Junajted je na 'Kamp Nou' igrao zatvoreno, a sad će morati da nas napadnu. Barselona mora da iskoristi takvu situaciju", rekao je Inijesta.

Igrač Barselone je dodao i da bi plasman u finale Lige Šampiona mogao da popravi utisak, jer su Katalonci u prvenstvu Španije zaostali za Realom iz Madrida 14 bodova, i tako se oprostili od titule.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Jedva cekam da gledam...nadam se da ce barca dobiti pa da je ponovo gledam u finalu  Smile
IP sačuvana
social share
Samo lagano

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC one
Inijesta: "Pobedićemo Mančester"

Izvor: B92-Sport
Настави да сањаш Инијеста... Smile
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Eto i Abidal ,znaci abidal je sunce moje igrac utkmice,covek ajd sto nezna da centrira to sam znao,ali nisam znao da nezna ni da doda loptu kad je najvaznie
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N6234
jimy pa ni jedan trofej ove sezone ne mozete uzeti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 758 759 761 762 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.