Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 506 507 509 510 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 394324 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
Činjenica je da Barsa ima slab vezi red, odnosno mnogo slabiji nego što ljudi misle.
Konkurencija u napadu Anri, Eto, Mesi, Ronaldinjo, Gudjonsen, Dos Santos, Krkić, Ezkero... Pa čoveče kada bi ih stavio sa Valdezom sve u tim eto prve postave.
Ali pored toliko napadača, oskudevaju u veznjacima.
Ćavi i Iniesta mi se nikada nisu dopadali. To su mi igrači za tim poput Hetafe ili Levantea i ne znam šta traže u timu kao što je Barsa. Obojicu bih ja oterao iz tima.
Dalje Deko. On je Portugalac više nego Brazilac kako mnogi govore, a ja o Portugalcima mislim sve najgore. Pljjuvao sam večito po Rui Košti dok je igrao u Milanu. Zbog Kristijana Ronalda sam prestao da navijam za Mančester ( mada ga sada više poštujem, jer zbog Fergijeve strogoće nije više halavo govno ). Dakle, portugalci su out i još jedan veznjak koji se utapa u bledilo Barsine veze.
Zatim, Jaja Ture, koji je takođe po meni još jedna promašena investicija, jer nije ni blizu onoga za šta su ga smatrali pri kupovini.
Od ostalih veznjaka, tu je Edmilson ( bledi prosek ) i ne mogu da se setim da li postoji još neko.

Barsi treba veznjak ( plej ) Kakinog kalibra.
Ja bih lično prekomandovao Ronaldinja daleko, daleko iza napadača, jer od kako ga forsiraju u napadu, on se čovek ponaša kao burek u svemiru.
Mislim da bi ga pozicija centralnog veznog igrača preporodila.
Koliko se sećam on je u PSŽ često bio na poziciji centralnog veznog, a tada je ubijao u Francuskom prvenstvu. Hranio je loptama napadače, a sada je on taj kojeg treba da snabdevaju loptama...
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ufuf . . . Ne slazemo se u dosta stvari . . .

Citat
Koliko se sećam on je u PSŽ često bio na poziciji centralnog veznog, a tada je ubijao u Francuskom prvenstvu. Hranio je loptama napadače, a sada je on taj kojeg treba da snabdevaju loptama...
Lose se secas. . . Bio je jako ofanzivan. . .

Argumentacija za Deka ti je komedija  Smile

A tek za Cavija i Iniestu. . .  Smile Smile Smile Smile . . . To sto se tebi ili nekom drugom ne svidja to je najmanji problem  Smile Cavi je zmaj i Iniesta je isto sjajan . . .

Citat
Kom timu u univerzumu ne treba veznjak kakinog kalibra???  Smile
Mozda je cak Barsa jedini tim kojoj ne treba jos jedan takav igrac. . .  Smile Zvezda i plus jako ofanzivan . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
Jbg, to ja mislim o veznom redu Barse. Onog Iniestu kada vidim onako belog zapitam se da li je uopšte živ, a ne da li može da igra.
Kao neki mrtvak.... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung Note 3
e sine jel se ti secash kad je shpanija igrala protiv nashih mladih shta nam je radio iniesta??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Činjenica je da Barsa ima slab vezi red, odnosno mnogo slabiji nego što ljudi misle.

Biser mjeseca, majstore... Biser mjeseca!!! Daj reci, na kojim si drogama?

Konkurencija u napadu Anri, Eto, Mesi, Ronaldinjo, Gudjonsen, Dos Santos, Krkić, Ezkero... Pa čoveče kada bi ih stavio sa Valdezom sve u tim eto prve postave.
Ali pored toliko napadača, oskudevaju u veznjacima.

Istina. Živa istina. Nigdje niti jedan jedini vezni igrač.

Ćavi i Iniesta mi se nikada nisu dopadali. To su mi igrači za tim poput Hetafe ili Levantea i ne znam šta traže u timu kao što je Barsa. Obojicu bih ja oterao iz tima.

To samo govori koliko se ti razumiješ u nogomet.

Stari, pojma nemaš.

Dalje Deko. On je Portugalac više nego Brazilac kako mnogi govore, a ja o Portugalcima mislim sve najgore. Pljjuvao sam večito po Rui Košti dok je igrao u Milanu. Zbog Kristijana Ronalda sam prestao da navijam za Mančester ( mada ga sada više poštujem, jer zbog Fergijeve strogoće nije više halavo govno ). Dakle, portugalci su out i još jedan veznjak koji se utapa u bledilo Barsine veze.

Još jedan dokaz tvoje "stručnosti".

Ajde opet pročitaj što si napisao, pa kad se prestaneš sam sebi smijat, javi se...

Zatim, Jaja Ture, koji je takođe po meni još jedna promašena investicija, jer nije ni blizu onoga za šta su ga smatrali pri kupovini.
Od ostalih veznjaka, tu je Edmilson ( bledi prosek ) i ne mogu da se setim da li postoji još neko.

Strašno... prestrašno...

Inače, ti koji si navijač Milana, još uvijek nisi uspio shvatit da u je Milanu playmaker Andrea Pirlo, a ne Kaka.

Bravo, majstore... Svaka ti dala...

Ja bih lično prekomandovao Ronaldinja daleko, daleko iza napadača, jer od kako ga forsiraju u napadu, on se čovek ponaša kao burek u svemiru.
Mislim da bi ga pozicija centralnog veznog igrača preporodila.

Ronaldinho je u PSG-u igrao u napadu.

Centralnog veznog igrača - što bi ga, po tvome, "preporodilo - je igrao u reprezentaciji na prošlom svjetskom prvenstvu. A svi smo vidjeli kakav je ogroman uspjeh Brazil postigao.

Ukratko, gluplji post od ovog tvog nisam vidio već mjesecima.

Svaka čast. Uspio si u onome što je do maloprije bilo nemoguće - proglasti Barcelonin vezni red slabim.

Zaista, rijedak "uspjeh" kojim se samo najveći "stručnjaci" mogu pohvalit

Samo tako nastavi, majstore!  Smile Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5310
Ufuf . . . Ne slazemo se u dosta stvari . . .

Citat
Lose se secas. . . Bio je jako ofanzivan. . .

Argumentacija za Deka ti je komedija  Smile

A tek za Cavija i Iniestu. . .  Smile Smile Smile Smile . . . To sto se tebi ili nekom drugom ne svidja to je najmanji problem  Smile Cavi je zmaj i Iniesta je isto sjajan . . .

Citat
Kom timu u univerzumu ne treba veznjak kakinog kalibra???  Smile
Mozda je cak Barsa jedini tim kojoj ne treba jos jedan takav igrac. . .  Smile Zvezda i plus jako ofanzivan . . .
ja bih rekao iniesta je zmaj,a cavi isto sjajan...iniesta je makar 3x skuplji od cavija!
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Ma bitno je da AlenNS "zna" da su to igrači za Valladolid i Osasunu...

Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2008, 13:12:38 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5310
iniesta za manje timove  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile pa on vredi 50-tak miliona  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2008, 13:13:57 od steletrile »
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Pa evo vidiš šta biser kaže:

---
Ćavi i Iniesta mi se nikada nisu dopadali. To su mi igrači za tim poput Hetafe ili Levantea i ne znam šta traže u timu kao što je Barsa. Obojicu bih ja oterao iz tima
---

Kažem ti, veću gomilu gluposti koncentriranih na jednom mjestu ja odavno nisam pročitao  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5310
treba sve provale pokupiti,pa na kraju godine postaviti u jednoj temi,da se smeju forumasi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 506 507 509 510 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.154 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.