Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 499 500 502 503 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 395502 puta)
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Ocami ja ne mogu da vjerujem ako je iko imao igraca svjetskih imala je Barca i reci pored Romaria i Maradone da je Ronaldinho najveci  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Samsung Galaxy
eto saguare, samo mi odgovori cime je to ronaldinho za tako kratak, relativno kratak period zasluzio da bude najbolji u istoriji jednog od najvecih svetskih klubova, i pored svih velicina koje su igrale za barselonu?

i sta je to on osvojio i uradio, a sto nisu i ostale mega zvezde u barseloni?
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Хуго ти си сам дошао до закључка да је Роналдињо по мени најважнији играч Барцелоне у историји клуба, а ја то нигдје нисам навео. Питање оно није било упућено теби него Деји да видим ко је по њему најбољи ... Наравно ти имаш право да одговориш, да неби било неке забуне...  Smile

Искрено ја нисам пратио ни Ромарија ни Стоичкова, вјерујем као ни већина вас, тако да немогу детаљно улазити у ту расправу. Марадона је одиграо добро, нити лоше, нити спектакуларно, оправдао је своју цјену и квалитет али могао је и више, самим тиме што је скоро 3 мјесеца био изван терена. Он сигурно није најважнији играч Барселоне у историји. Исто као ни Роналдо, оправдао цијену и квалитет, назабијао се голова али без трофеја (сем купа Уефа).

Ромарио се такође кратко задржао у Барцелони "само" 2 године, иако поред кратког периода игре ипак је освојио доста.

О Стоичкову незнам такође доста, знам да је био 7 година у клубу, прво 5, па се онда поново вратио.

Нису ту само били Роналдо, Ромарио, Стоичков и Марадона. Било је ту и мање атрактивних играча који су сигурно оставили велики траг, Гвардиола, Куман, Нескенс, Ривалдо, па онда од ових тренутних Чави и Пујол.

У читавој историји Барцелоне стварно незнам ко је био најбољи јер нисам ни приближно довољно упућен у то, много најбољих свјетских играча је прошло кроз њу, али ко је оставио највећи траг то је тешко рећи. По мени ипак Роналдињо и Кројф. Кројф је и играчки а и касније као менаџер оставио велики траг. За његово врјеме Барцелона је имала "дрим тим" у којем су играли горе наведени.

По мени Роналдињо, пресвега јер сам га највише пратио, а и сама статистика му иде у корист.

« Poslednja izmena: 07. Jan 2008, 13:14:45 od shaGuar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5310
izgleda da ce navijaci barselone ipak i dalje morati da trpe rajkarda  Smile bar po recima potpredsednika kluba,koji usput i kaze da je [b]ronaldinho najbolji i najvazniji igrac u istoriji barselone.[/b] Smile

Smile Smile Smile Smile Smile

Можеш ли ме ти молим те учинити те части и ти ми овдје објаснити који је најважнији играч Барцелоне икада?
Хуго ти си сам дошао до закључка да је Роналдињо по мени најважнији играч Барцелоне у историји клуба, а ја то нигдје нисам навео. Питање оно није било упућено теби него Деји да видим ко је по њему најбољи ... Наравно ти имаш право да одговориш, да неби било неке забуне...  Smile

Искрено ја нисам пратио ни Ромарија ни Стоичкова, вјерујем као ни већина вас, тако да немогу детаљно улазити у ту расправу. Марадона је одиграо добро, нити лоше, нити спектакуларно, оправдао је своју цјену и квалитет али могао је и више, самим тиме што је скоро 3 мјесеца био изван терена. Он сигурно није најважнији играч Барселоне у историји. Исто као ни Роналдо, оправдао цијену и квалитет, назабијао се голова али без трофеја (сем купа Уефа).

Ромарио се такође кратко задржао у Барцелони "само" 2 године, иако поред кратког периода игре ипак је освојио доста.

О Стоичкову незнам такође доста, знам да је био 7 година у клубу, прво 5, па се онда поново вратио.

Нису ту само били Роналдо, Ромарио, Стоичков и Марадона. Било је ту и мање атрактивних играча који су сигурно оставили велики траг, Гвардиола, Куман, Нескенс, Ривалдо, па онда од ових тренутних Чави и Пујол.

У читавој историји Барцелоне стварно незнам ко је био најбољи јер нисам ни приближно довољно упућен у то, много најбољих свјетских играча је прошло кроз њу, али ко је оставио највећи траг то је тешко рећи. По мени ипак Роналдињо и Кројф. Кројф је и играчки а и касније као менаџер оставио велики траг. За његово врјеме Барцелона је имала "дрим тим" у којем су играли горе наведени.

По мени Роналдињо, пресвега јер сам га највише пратио, а и сама статистика му иде у корист.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Mrzim Barselonu al je uvek bilo igraca koje sam gotivio . . .

Ja sam negde '93 poceo da pratim fudbal . . .  Secam se '94 i prvenstva u USA . . . Stoickov , Romario i Baggio su oprali . . . Tada sam navijao za Brazilce , a posle kad sam malo premotao film bilo mi je neverovantno kako su sa onim timom osvojili svetsko prvenstvo . . .

Romario je igrac svetske klase, al ima problema sa jezikom . . . To mu ne smeta da i dalje trpa mreze ko lud. . .
Stoickov - znalac , reci o njemu su suvisne. . . Ne znam zasto su ga u ono vreme non stop poredili sa Georgi Hadzijem. . . Mozda zbog komsiluka. . .

Dalje tu su jos i Maradona,Ronaldo i Krojf o kojima ne treba trositi reci. . .

Dakle Ronaldinjo svakako nije najveci igrac Barselone, al da li je najbolji to je veliko pitanje. . .  Svako je igracina na svoj nacin. . . Ja nisam nikad nesto preterano gotivio zubu al mi se ne svidjaju ni ove hejt fore,pa sad svi seru po Ronaldinju  Smile . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
a ti stvarno mislis da je ronaldinjo najbolji u istoriji jednog takvog kluba???

dakle ti definitivno pratis barselonu u periodu od kad je u nju dosao taj lik.

ok, sa njim je barsa uzela i titulu u spanskoj ligi i ligu sampiona.

ali  nit je on sam osvojio ligu, a tek ligu sampiona, jer se u finalu rasp'o...

jedan od najvecih svakako jeste, ali da je najveci... ma daj molim te.

pa i bugarin hristo stoickov je bio proglasavan za najboljeg igraca evrope i osvojio je tada kup sampiona...

barsa je imala i jednog romaria kada je bio na vrhuncu slave, imala je i maradonu...ronalda sa kojim je osvojila i tada veoma jako evro takmicenje kup kupova...

i po cemu je to on najveci i najvazniji... onda bi covek mogao reci i za kaku da je najveci i najvazniji u istoriji milana, a naravno da nije,iako je svetska velicina.

previse si opsednut tim likom, i zaboravljas ili se ne secas ili ne pamtis sve velike igracine koji su prodefilovali kroz barsu.

ja nemam nista protiv tog ronaldinha, takav se radja jednom u dugo vremena, ali ti bas preterujes.

ajde neka je i najveci znalac sa loptom koji je igrao u barsi, ali i to je diskutabilno pored maradone, ali najvazniji svakako nije, jer on sam nista ne bi uradio.

i stoickov i romario su osvajali titule sa barsom u spaniji, i stoickov je pored osvojene ls u finalu protiv sampa, sa barsom igrao jos jedno finale ls protiv milana u atini. tada je u timu bio i romario.

i po cemu je sada ucinak ronaldinja veci od ucinka jednog hrista stoickova?

a ajde ti mi daj argumente zasto je ronaldinjo najbolji i najvazniji igrac u istoriji kluba koja traje preko 100 godina?

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N95
romario,ronaldinjo,laudrup,rivaldo,stoickov... nekoliko najvaznijih maradona sigurno ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Ronaldinho je najvažniji igrač u povijesti Barcelone u samo jednom segmentu - prodaji dresova sa njegovim imenom, odn. marketinškom potencijalu.

Po svim ostalim relevantnim kriterijima (igračko znanje, postignuti golovi, odigrane utakmice, osvojeni trofeji, utjecaj na igru, suigrače, važnost za momčad, navijače, klub....) ima barem pet-šest igrača koji se mogu proglasit jednako važnim.

Luis Suarez - prvi Španjolac osvajač Zlatne Lopte
Johann Cruijff - najbolji igrač svoje generacije, svjetsko čudo, njegov prealazak iz Ajaxa bio je tada najskuplji transfer u povijesti europskog nogometa, kao trener donio Barceloni prvu titulu prvaka Europe
Evaristo - fenomenalni brazilski centarfor, možda i najbolji brazilski igrač prije Pelea, jedan od rijetkih koji su igrali i za Real i za Barcelonu i bili obožavani i u jednom i u drugom klubu
Andoni Zubizaratta - jedan od najvećih španjolskih golmana... hodajuća legenda
Hristo Stoičkov - vodeća figura Cruijffove šampionske momčadi koja je prvi put osvojila Kup prvaka; idol navijača, i možda i najbolji napadač svoje generacije. Da je Stoičkov kojim slučajem bio Brazilac (vjerovatno bi se zvao Soičkinho) bio bi proglašen najboljim igračem u povijesti, bla bla bla... ovako, bio je Bugarin i bez dlake na jeziku, pa su ga mediji vrlo brzo zaboravili

Svi ovi nabrojani igrači imali su tu "nesreću" da su živjeli i igrali u doba kada markenting, internet, masmediji, nisu određivali javno mišljenje, niti su se mogli kupovat dresovi sa njihovim imenom.

Ronaldinho živi u takvom vremenu.

E pa sad, trebamo li samo zbog medijske eksponiranosti proglasti Ronaldinha "najvažnijim igračem u povijesti" kluba kakav je Barcelona?

Ja se ne mogu složit s takvom konstatacijom...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                              Menadžer Dos Santosa nudi engleskim klubovima

Menadžer mladog Barceloninog napadača Giovania Dos Santosa je svog klijenta odlučio ponuditi premierligaškim klubovima, budući da još uvijek nije potpisao novi ugovor sa katalonskim klubom, a stari mu istječe na kraju sezone.

Dos Santosov menadžer, Pini Zahavi, je DVD sa njegovim igrama poslao na adrese Arsenala, Chelsea i Tottenhama, vjerojatno kako bi napravio pritisak na čelnike Barcelone da mu ponude novi ugovor, ali i kako bi u slučaju da se to ne dogodi imao spremnu rezervnu opciju.

Iz Barcelone za sada niti jednom nisu službeno komentirali Dos Santosov status, a u javnosti su se pojavile špekulacije kako je Edmilson nedavno kada je govorio o 'crnim ovcama' u momčadi, koje misle samo na novac, mislio i na njega.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Ronaldinjo zasluzuje posebno mesto u istoriji Barce,jer je ovo njegova era..Pa 4 godine ih drzi,kao sto je nekad to radio Rivaldo..Po meni njihovi periodi se ne razlikuju,jer je i Rivaldo igrao sambu sa pola spanske lige,kao i Ronaldinjoo.Jednostavno da bi El Mago ponovo bio onaj stari potrebno je da gospodin iz loze sutne Rajkarda...

Od svih velikih igraca najmanje je pokazao Maradona u Barci...i da..Da nadju konacno pravog golmana...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 499 500 502 503 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.198 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.