Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 413 414 416 417 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 387731 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Ma dobro,cini mi se da je real bio jos gori protiv njih,da jeste gledao sam tu utakmicu,ali real se izvukao,ali je trebao 5 komada da primi.Ima dana kada neide,nemora da znaci jos nists,nisu u seriji.ja sam i rekao da barsa nezna da igra protiv takvih timova
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Nepoznat
Browser
Sta te briga, Nepoznat
mob
Nokia E65
Koji diletanti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
nemoj ti molim te,vas jedino nije jebao u calci onaj ko nije hteo,jos malo tako pa ce ispadnete,pusti sad to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Nepoznat
Browser
Sta te briga, Nepoznat
mob
Nokia E65
Getafe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
2 : 0  Smile Smile Smile

Auuuuuu al ste najebali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Koji diletanti Smile

Није ни Милан ништа бољи, тачније гори је од Барсе, па то онда види колико су тек они онда лоши.

Ma dobro,cini mi se da je real bio jos gori protiv njih,da jeste gledao sam tu utakmicu,ali real se izvukao,ali je trebao 5 komada da primi.Ima dana kada neide,nemora da znaci jos nists,nisu u seriji.ja sam i rekao da barsa nezna da igra protiv takvih timova

И то треба да буде утеха, што су Реал игром поцепали, више него Барсу? Smile

Барса је очигледно у огромној кризи.

Гледајући резултате, све ствари се врло јасно уоче: кад постигне прва гол Барса победи, кад га прими изгуби.

Дилетанти прави. С тим што је Млинков Милан још гори, али они нису тема и немам намеру да пишем о њима.

С оваквом игром, с оваквим ставом и залагањем на терену, Барса не може да освоји ни куп Шпаније.

Не треба затварати очи и после следеће утакмице на "Камп Ноу", на којој би требало да добије, рећи како је прошли меч био само лош дан.

Није био лош дан, никако. Ако и јесте, онда се ти лоши дани често понављају.

У трци за првака Шпаније, Барсу може одржати само Реал, чију игру могу такође окарактериати као: "ништа посебно".

Међутим Реал има ипак извесне предности у односу на Барселону:

- против њих свака екипа мора створити прилику више да би постигла гол, јер је између статива Касиљас, који је небројано пута током своје каријере, спасавао Мадриђане,

- код Реала сам приметио нешто што се зове труд. Гризу људи, знају ваљда за шта играју. Трче доста, играју агресивно.

Код Барсе то не постоји. Видело се то и вечерас.

Пред крај утакмице играч Хетафеа изводи аут с десне стране, баца лопу саиграчу, који стоји близу, а око њега ни један једини играч Барсе. Очекујеш пресинг, па губиш меч, деведесети је минут. Јок. Ништа од тога. Лик је примио лопту, а затим успео да је сачува, поред четворице играча Барсе, који су га напали један за другим, више реда ради, него због жеље да му узму лопту.

Код другог гола, онај Уче се прошетао поред пар играча и асистирао. Нико, ама баш нико нема намеру да чврсто уђе у дуел.

Игра у нападу је прича за себе.

Да неком ко зна све о фудбалу, али ето случајно не зна ко све игра за Барсу испричаш, на шта личе њихови напади, тај би ти одговорио да си будала.

Свака и па и она најпроесчнија екипа може да се одбрани против Барселоне. Могла би и Звезда, одговорно тврдим!

То што они сваку другу утакмицу дају гол, могу захвалити само тим индивидуалцима, којима дође из дупета у главу, с времена на време. Онда и противник, мора мало да се отвори, па се дешава да падне још који погодак.

Сећам се Барсе од пре две-три године, која је могла да створи по десет стопостотних прилика на утакмици. Ова данас не може за пола сезоне, да учини то. Па чак је и она Барса из прошле године била појам за ову. Тад напад није био лош, али је одбрана била криминална.

Најгоре од свега је што ће победити следећу утакмицу на свом терену, Роналдињо ће постићи гол из слободњака и опет ће кренути приче, како Барса игра сјајно, али се киксеви случано дешавају и како је Роналдињо нашао праву форму.

Моје мишљење је, пошто се оваква игра понавља из утакмицу у утакмицу, да се мора нешто озбиљно мењати. Сад је касно мењати играче, али не и тренера. Није Рајкард лош никако, али овако више не иде. Играчи делују као да се не познају, односно као да не тренирају заједно, већ се онако једанпут недељно нађу да одиграју прави рекреативни фудбал.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2007, 22:59:31 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
neka brate,drazi mi je iniesta i deco kao umetnici fudbala,nego majmuni poput diare,canavara i gutia.Koji nimalo nemare za sportski duh a ponekad se cini po startovima i na protivnicko zdravlje(citaj povrede,prelome).nemozes uvek da dobijes,reci cu ti da si upravu tek ako nedaj boze se ovo nastavi,i da jos nesto,jedva cekam ETO-a da se vrati,jer ponekad mi prekurci odnos anrijev a tek je stigao,prema klubu.Kazem ponekad.Ja njega volim kao i graca,ali Eto je Eto,bar za igru u barseloni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5310
neka brate,drazi mi je iniesta i deco kao umetnici fudbala,nego majmuni poput diare,canavara i gutia.Koji nimalo nemare za sportski duh a ponekad se cini po startovima i na protivnicko zdravlje(citaj povrede,prelome).nemozes uvek da dobijes,reci cu ti da si upravu tek ako nedaj boze se ovo nastavi,i da jos nesto,jedva cekam ETO-a da se vrati,jer ponekad mi prekurci odnos anrijev a tek je stigao,prema klubu.Kazem ponekad.Ja njega volim kao i graca,ali Eto je Eto,bar za igru u barseloni
a ne izvlaci se...guti,djila i drugovi su pravi primjer igraca koji vole svoj klub i koji lome noge za njega  Smile Smile Smile popicete vi petardu u klasiku,ako ovako nastavite...ajmo,mahnite svi jimmyju  Smile da ga prodje mamurluk!!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
 Smile

kakvu petardu?Od koga?...Real bi mogao nekog da pobedi sa 5 golova samo kad bi Kasiljas poceo i golove da daje... Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
 Smile Smile Smile Smile Smile  videcemo za taj dan zivim kao i za nas derbi   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 413 414 416 417 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.