Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 390069 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
nije mislio nista ozbiljno, za mene nema veze koje si ti ili on nacionalnosti  Smile

Ne znam ja da li je on mislio ozbiljno. Kako ja mogu znat šta on misli? Ja samo vidim ono šta je napisano.

A da je on makar malo promislio, ne bi ono bio napisao.

Je li tako?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
On nezna da misli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jbt kako moze to da te povredi...da si ti napisao isto sto i on samo za nas Pravoslavce uopste me ne bi pogodio i uvredio...malo bi te zalio i smatrao bi te glupim..ali ne bi cak bio vredan ni komentara...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Ajde reci ti meni, da sam ja nakon utakmice Olympiakos-Real, kad Olympiakos nije uspio pobijedit Reala, napisao "Majku im pravoslavnu", kakvi bi bili komentari na takav moj post?

Ма разумем те. Нисам га у потпуности бранио, само сам хтео да кажем, да није било написано са толико злом намером.

Није он никада писао сличне ствари.

Ово је више, као нека зајебанција, која на крају није испала зајебанција, већ глупост.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Jbt kako moze to da te povredi...da si ti napisao isto sto i on samo za nas Pravoslavce uopste me ne bi pogodio i uvredio...malo bi te zalio i smatrao bi te glupim..ali ne bi cak bio vredan ni komentara...

Pa nisam ni rekao da me povrijedilo, niti uvijedilo. Kao što sam i napisao - komentar je bio izrazito glup. Samo toliko. Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Uh kako su veceras kilavo igrali,smucilo mi se,malo pred kraj je bilo dobro inace da umres,ali pobeda je pobeda,mada ovo je tim u rangu reala pa i nije bilo tesko
« Poslednja izmena: 29. Okt 2007, 02:07:37 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Uh kako su veceras kilavo igrali,smucilo mi se,malo pred kraj je bilo dobro inace da umres,ali pobeda je pobeda,mada ovo je tim u rangu reala pa i nije bilo tesko
Igrali koliko im treba isto kao i sa Rangerson.A stekao sam utisak da Rajkard ne daje R10 slobodu u igri kao pre 2 godine.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Ту је неколико врхунских играча, па се само онај који је у најбољој форми, а то је тренутно Меси, може зајебавати мало више.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
jesi video onaj ronijev dribling u prvom piluvremenu duki?Ako jesi imas pice od mene ako odgovoris od koga je naycio onu fintu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N70
Iz Barse tvrde da imaju 160 miliona fanova

Mark Ingla, jedan od potpredsednika Barselone izjavio je danas da ovaj klub ima oko 160 miliona fanova širom sveta i da je to „više nego što ima bilo koji NFL klub ili bilo ko iz Mejdžor lige u bezbolu“.

„U komercijalnom smislu, mi spadamo u tri najzanimljivija sportska brenda na planeti“, rekao je Ingla misleći pri tom na Mančester junajted i Real Madrid kao na delove tog trilinga.
Barsa TV se može gledati u 155 zemalja u svetu, a Ingla tvrdi da je oko 80 odsto gledalaca iz inostranstva.
U Japanu ima 15 hiljada registrovanih članova koji podržavaju Barsu, a njen sajt samo iz Engleske ima 60 miliona poseta mesečno, tvrdi Ingla.
On najavljuje da narednog leta Barselona „kreće u osvajanje Kine i Sjedinjenih Američkih Država“.

Izvor:Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.