Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 424422 puta)
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1
mob
Nokia E65
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
Mrzim Barcelonu i Partizan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
U Barceloni nezadovoljni sa Decom

Nakon razočaravajuće sezone u Barceloni najavljuju rekonstrukciju momčadi. Spominje se odlazak i nekih zvučnih imena među kojima je i Decovo. 

Neki od članova uprave Barcelone nisu zadovoljni sa Decovim učinkom i mišljenja su da se on ne može smatrati nedodirljivim. Prije samo šest mjeseci Deco je slovio za jednog od ključnih igrača Barce i svaka pomisao o njegovom odlasku je odbacivana.

Predsjednik Barcelone Joan Laporta istaknuo je kao ključne igrače kojima se neće dopustiti da odu Ronaldhina, Messija i Eto’oa dok Deca nije spominjao. U španjolskim medijima ističe se da se priče o promjenama unutar momčadi ne odnose samo na sporedne igrače koji će biti ponuđeni drugim klubovima već da će i neka zvučnija imena biti ponuđena na prodaju, među kojima je prvenstveno Deco.

Deca se tako dovodi u vezu sa prelaskom u Chelseau budući da je sa Mourinhom uspješno surađivao u Portu. Nekoliko klubova iz Italije također se zanimalo za Deca, a kao najzagrijaniji pokazao se Inter. 

Izvor : Sportin.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 572
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@Monique84  dobar ti ovaj potpis Smile Smile...proslogodisnji
Ako ti se ne svidja niko te ne tjera da ga gledas.Ti si valjda neki provokator ili sta vec...
A mislila sam da je sam Mlinko dosadan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Monique84 dobar ti ovaj potpis Smile Smile...proslogodisnji
Ako ti se ne svidja niko te ne tjera da ga gledas.Ti si valjda neki provokator ili sta vec...
A mislila sam da je sam Mlinko dosadan Smile
ooo pa ti si neka opasna...
apsolutno sam rekao to iz zajebancije...bez ikakvih zlih namera..bez ikakvih provokacija...a ti ako ne umes da da prihvatis salu ili da odgovoris na istu...to  je vec tvoj problem.....a i ako ti neko dosadjuje na osnovu jednog posta onda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N82
barca je ove godine po meni bila bolja od reala tako da su oni meni i dalje sampioni(isti broj bodova a dosta bolja gol razlika 19 golova bolja od realove)
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
barca je ove godine po meni bila bolja od reala tako da su oni meni i dalje sampioni (isti broj bodova a dosta bolja gol razlika 19 golova bolja od realove)

Trebao bi pisat španjolskom nogometnom savezu... Pošto su oni tebi i dalje prvaci, možda uvaže tvoje mišljenje
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N82
ne kazem to nego mozda bi i ja drzao ovo campeon u potpisu da ih malo vise gotivim bez ikakvog blama
real je sampion ali nije bolji
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Ture prvo pojačanje Barselone

Fudbalski klub Barselona objavila je u petak ime svog prvog letnjeg pojačanja. Reč je o veznom igaču reprezentacije Obale Slonovače Jaja Tureu, koji iz ekipe Monaka dolazi na Nou Kamp, gde će za 12 miliona evra staviti potpis na četvorogodišnji ugovor.

Katalonci su "kneževima" uplatili pomenuti iznos, dok će Ture po sezoni zaradjivati oko dva miliona evra, što je duplo više od primanja u Monaku.

Sjajni vezista je dosad 17 puta igrao za reprezentaciju Obale Slonovače, a njegov stariji brat Kolo Ture brani boje londonskog Arsenala.

Dolazak Turea pojačao je spekulacije o odlasku Portugalca Deka, koji će gotovo sigurno napustiti katalonsku prestonicu, ukoliko klub primi pristojnu ponudu.

Mediji uveliko pominju da je za njegove usluge zagrizao Čelsi, jer menadžer Žoze Murinjo, iz vremena kad je vodio Porto, zna kakave kvalitete poseduje portugalski fudbaler sa brazilskim korenima.

Katalonci će kupiti i srednjeg defanzivca, obzirom da su kapiten Karles Pujol i Brazilac Edmilson teže povredjeni, a prvi na listi želja je Romin Rumun Kristijan Kivu.

Takodje, povrede igrača iz zadnje linije španskog vicešampiona zaustavile su već započetu prodaju Meksikanca Rafaela Markeza.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Povreda Pujola za kraj očajne sezone

Ovo definitivno nije bila Barselonina sezona!

Klub koji je pre godinu dana slavio titulu prvaka Španije i trofej Lige šampiona, ovog proleća ostao je praznih šaka, a da priča dobije najgori mogući kraj, "pobrinuo" se kapiten Karles Pujol, koji je na prijateljskoj utakmici protiv južnoafričkih Mamelodi Sandaunsa u Pretoriji povredio ligamente levog kolena i pauziraće oko tri meseca.

Posle operacije koju je obavio klupski lekar Ramon Kugat, na zvaničnom sajtu Barselone objavljeno je da će Pujol sigurno propustiti najmanje četiri kola Primere i dva kola Lige šampiona, kao i utakmice reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. protiv Islanda, odnosno Letonije, koje su na rasporedu u septembru.

Potpredsednik Barselone Ferante Soriano otputovao je zbog toga u Rim, gde sa Romom pregovara oko eventualnog transfera rumunskog internacionalca Kristijana Kivua. Ukoliko ti pregovori propadnu, kao druga alternativa za povredjenog Pujola pominje se Portugalac Žorž Andrade, član Deportiva iz La Korunje.

Barselona je savladala Sandaunse rezultatom 2:1. Domaćin je došao u vodjstvo već u drugom minutu, a strelac je bio Surprajz Moriri. Preokret u nastavku doneli su Santi Eskero u 74. i "rezervista" Mark Krosas u 84. minutu. Asistent kod oba gola bio je Ronaldinjo.

Izvor: MTS-Mondo

Kad sam ovo procitao,mal' se nisam slogirao...taman prezalio sezonu pa onda ovo... Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.