Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 424466 puta)
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Svi su krivi to stoji, ali ipak smatram da je trener taj koji je trebao reagirat na vrijeme. Pogotovo ako je on velik trener. Pa nećeš pustit brod da tone i to polagano. Igra je počela bit loša unazad par mjeseci i to se vidjelo iz aviona.

A po meni Frank nije dao sve od sebe. Dal je tu bilo još napetosti od strane predsjednika i uprave to ne znamo.

S informacijama koje znamo po meni je trener taj koji je trebao znat bolje. Ali ne po cijenu otkaza jer mislim da je mlad i perspektivan i treba ostat i dalje.

A za popušio na svim frontovima to se tako i desi, igraš dobro sve do kraja i onda taj 4, 5 mjesec padne ritam i igra i gubiš sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Rijkaard odlazi, Wenger dolazi???

Britanski The Sun objavio je vijest prema kojoj su Barcelona i Arsene Wenger razgovarali u Francuskoj, ali ne o transferu Thierry Henrya, nego o dolasku francuskog stručnjaka na klupu Barce. 

Nakon neuspješne sezone očekuje se skori odlazak Rijkaarda s klupe katalonske momčad - tvrdi The Sun. Njihovi izvori javljalju kako dobar dio Uprave Barcelone misli kako je Nizozemac trener limitiranih mogućnosti što je izišlo na vidjelo nakon odlaska njegovog pomoćnika Henka Ten Catea u Ajax na početku sezone. Henk Ten Cate je bio taj koji je blisko surađivao s igračima, a smatra ga se i većim taktičarom od Rijkaarda.

S ovom sezonom počele su i nesuglasice u redovima Barcelone, a taktika nije bila jača strana Rijkaardove momčadi, koja je važne bodove u utrci za naslov znala gubiti u posljednjim trenutcima susreta za razliku od Reala kojem su takvi golovi na kraju i donijeli titulu.

Iako Juan Laporta i dalje javno podržava Rijkaarda, očekuje se da prvi čovjek Barcelone neće dopustiti da se ponovi još jedna ovakva sezona i da će se svim silama truditi da na klupu dovede Wengera koji je nakon odlaska Davida Deina javno očitovao svoje nezadovoljstvo politikom Arsenala.

Francuski stručnjak prošlog se tjedna u Francuskoj sastao sa potpredsjednikom Barcelone, Ferranom Sorianom, a mediji su taj susret protumačili kao pregovore o Thierry Henryu. Dolazak Wengera lako bi mogao pogurati i dolazak ovog igrača, ali u igri je i Cesc Fabregas, koji je kao i Henry iskazao svoju lojalnost Wengeru, a ne Arsenalu. 

Izvor : Sportin.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Onda znamo di će Henry! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung S500
Mrš!!!!
s obzirom da te nicim niti nisam uvredio niti zasluzio ovako bezobrazan odgovor zato obrati paznju na recnik a svoje frustracije ispoljavaj negde drugo...ovde komentarisemo o fudbalu...pa ako se ne slazes sa mnom daj da vidimo ko je u pravu ili je istina negde izmedju Smile

Ovo "Mrš!" bilo je upućeno Rijkaardu, a ne tebi. Kao i obično, ti si krivo shvatio  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A po meni Frank nije dao sve od sebe.
Smile Smile e ovo je vec drugacija optuzba..ne mogu da verujem da trener nekog profesionalnog tima ne  da se sve od sebe

Ovo "Mrš!" bilo je upućeno Rijkaardu, a ne tebi. Kao i obično, ti si krivo shvatio Smile
u tom slucaju izvini...vec sam promenio text.....

Rijkaard odlazi, Wenger dolazi???
Britanski The Sun objavio je vijest prema kojoj su Barcelona i Arsene Wenger razgovarali u Francuskoj, ali ne o transferu Thierry Henrya, nego o dolasku francuskog stručnjaka na klupu Barce.
 Nakon neuspješne sezone očekuje se skori odlazak Rijkaarda s klupe katalonske momčad - tvrdi The Sun. Njihovi izvori javljalju kako dobar dio Uprave Barcelone misli kako je Nizozemac trener limitiranih mogućnosti što je izišlo na vidjelo nakon odlaska njegovog pomoćnika Henka Ten Catea u Ajax na početku sezone. Henk Ten Cate je bio taj koji je blisko surađivao s igračima, a smatra ga se i većim taktičarom od Rijkaarda.
S ovom sezonom počele su i nesuglasice u redovima Barcelone, a taktika nije bila jača strana Rijkaardove momčadi, koja je važne bodove u utrci za naslov znala gubiti u posljednjim trenutcima susreta za razliku od Reala kojem su takvi golovi na kraju i donijeli titulu.
Iako Juan Laporta i dalje javno podržava Rijkaarda, očekuje se da prvi čovjek Barcelone neće dopustiti da se ponovi još jedna ovakva sezona i da će se svim silama truditi da na klupu dovede Wengera koji je nakon odlaska Davida Deina javno očitovao svoje nezadovoljstvo politikom Arsenala.
Francuski stručnjak prošlog se tjedna u Francuskoj sastao sa potpredsjednikom Barcelone, Ferranom Sorianom, a mediji su taj susret protumačili kao pregovore o Thierry Henryu. Dolazak Wengera lako bi mogao pogurati i dolazak ovog igrača, ali u igri je i Cesc Fabregas, koji je kao i Henry iskazao svoju lojalnost Wengeru, a ne Arsenalu.
Izvor : Sportin.ba
Smile....ladno ce da smene rajkarda...

a ako ga smene ...ja mislim da je venger jedan od trenera koji mogu da zamene rajkarda,i jos da poboljsaju igru...mozda bude promena u formaciji i to predstavlja mali problem...ali + je u tome sto bi dosao onda verovatno Henry

btw u tom slucaju bi verovatno Ronaldinho bio pomeren u sredinu...na zelju St_face Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa verovatnije bi mi bilo da bi onda 100% Fabregas dosao u Barcelonu jer je jednom izjavio : "Gde Wenger ide idem i ja"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uf kakva je on zmija od igraca..al e treba barsi...imaju 2-3 ista takva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1
mob
Nokia E65

I di ce Eto'o...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung S500
Ovo "Mrš!" bilo je upućeno Rijkaardu, a ne tebi. Kao i obično, ti si krivo shvatio Smile
u tom slucaju izvini...vec sam promenio text.....

Ma sve je OK, stari... Živio ti meni... Pozdrav!!  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i

Valjda nece...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.