Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 427374 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
again I must say:

atraktivnost = subjektivna kategorija

A to je - opet - povezano sa pobjeđivanjen odnosno umjetničkin dojmom (koji se još uvik boduje u umjetnikčnon klizanju, ali ne i u nogometu)
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Slazem se sve sa tobom sem jedne stvari  ekipa,tim mora da ima ubilacki instikt,kada oseti da je druga ekipa u u knock-down-u da zagrize jos jace.  .kao Partizan svojevremeno.  .

Smile

Kakav lik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Djilardino u Barseloni?

Menadžer napadača Milana Alberta Djilardina, Bepe Boneto izjavio je da je španska Barselona zainteresovana za njegovog klijenta, objavili su lokalni mediji.

"Nekoliko dana sam proveo u Kataloniji i napravio odlične kontakte sa čelnicima Barselone. Oni su zainteresovani za Djilardina, pošto postoji mogućnost da taj klub na kraju sezone napuste i Kamerunac Samjuel Eto i Brazilac Ronaldinjo", kazao je Boneto.

U dosadašnjoj karijeri Djilardino je igrao za Pjaćencu, Veronu i Parmu, a dres Milana nosi od 2005. godine. Za reprezentaciju Italije 25-godišnji napadač odigrao je 23 utakmice i postigao je devet golova.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Sta vredi decko je ubedjen,jednom sam rekao i reci cu opet a sumnjam da je onaj st faca i gledao to,Drazi mi je poraz Brazila 82 godine nego savako osvajanje italijana a ti razmisli zasto sam ovo napisao na kraju krajeva to je moja stvar i moj ukus,i jos nesto ja nisam govorio o reprezentaciji nego o ligi njihovoj usranoj gde prodjes pored igraca i nedirnes ga a on padne kao pokosen i hvata se za sve zivo po telu nebili izdejstvovao,karton,iskljucenje ili najstozu kaznu

A ja ti samo naglašavan da je to tvoje mišljenje malo nelogično

Ako ti je draži poraz od pobjede, onda očito imaš neke iskrivljene predožbe o nogometu. Naime, nogomet se igra radi pobjede. Za razliku od umjetničkog klizanja, di se dobijaju bodovi i za umjetnički dojam, u nogometu se računaju jedino pobjede.

Pa sad, ako je tebi draži poraz Brazila, meni je draža pobjeda Italije. A računaju se pobjede - ispravi me ako san pogrješija Smile

Uostalon - 10 titula evropskih prvaka sa tri različita kluba - to nema veze sa reprezenzacijon, zar ne?

A ove priče o simuliranju u talijanskoj ligi su jednostavno presmišne i nemaju veze sa zdravin razumon. Pitan se samo otkud Talijanima 10 titula evropskih prvaka ako in se igra (po tebi) bazira na simuliranju?

Igrači simuliraju se svugdi i uvik ako misle da ih sudac neće prokužit. Simulacije, faulovi i gruiba igra su isto tako dio nogometa ka i golovi i driblinzi. U Italiji nema ništa više simuliranja nego u Španjolskoj ili Portugalu ili Njemačkoj ili nekoj četvrtoj ligi...

Uostalon, ako ti sebi uzimaš za pravo da izneses svoje mišljenje, onda isto tako iman i ja pravo na svoje mišljenje.... S jednon sitnon razlikon - pri iznošenju svog mišljenja ja ne kenjan po onome šta mi se ne sviđa.  Smile
Naravno da se igra fudbal zbog pobede,dao sam ti primer vidim da nisi ni razumeo,znaci nisi gledao kako je igrao Brazil tada,ja jednostavno umirem u lepoti igranja tako da ja to volim,niko nije rekao da nije cilj pobediti,ti voli italijane koliko hoces ja ti to neosporavam,samo sam okarakterisao njihov stil igre,a to je fakat da igraju grubo,da se foliraju,previjaju itd-ja to nepodnosim,cilj jer pobediti(kako ti kazes) ali je cilj i pobediti na viteski nacin a ne funjarski
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson C902
Gilardino je beze napadac
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ма људи, само је битно не навијати за Енглезе, што клубове, што национални тим. Све остало се у најмању руку може прокоментарисати као подношљиво.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Svasta. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Jimi sta ti stalno pominjes da Italijani stalno foliraju kada su Spanci(i Portugalci) najveci simuliranti i foliranti koje je svet ikada video...Cigani najveci samo pokusavaju da isceniraju nesto.Na jednom mecu u Spaniji ima vise simuliranja negu u celoj Italijanskoj sezoni Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia N95
E jebiga,sada ga pretera nema veze,to je tvoje vidjenje
« Poslednja izmena: 19. Maj 2007, 02:48:46 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC one
E ljudi gledao sam reportazu tekme Barselona-Betis 1:1 i neverovatno koliko su nesigurni u napadu, onaj Eto ne moze vola da ubode, a prave tamo neki cirkus, makazice za gledaoce, driblinzi Mesija, decko moze sam da proseva 5-6 igraca, licno sam video na nekoj drugoj tekmi Barse i brojao igrace koji leto oko njega, ali kada udje u sansu, ako nije sam pred golom da sam zavrsi sansu(skoro sam) nema kome da baci loptu. Ako baci onom Etou decko masi 100%, Ronaldinjo je na suprotnoj strani, daleko od njega, tesko se njih dvojca povezuju, ni on vise nema onakav nos za gol, kao pre(bar za sada ako opet ne zablista)..., a i sam Ronaldinjo zaista moze da uradi sa loptom sta hoce, ali definitivno resenje za njega je agresivan pristup u odbrani, a to su drugi klubovi provalili(ne smeju mu ostaviti prostor da razmislja(tipa ne napadaju ga a stoje 2metra od njega), jer kada taj nesto smisli...)... jednostavno nemaju napad, ali i dalje imaju pomoc sudije, video sam svirao im neki penal koji je na granici da li jeste ili nije( a kako znamo to se cesto desava najjacim klubovima u zemlji,). Primetio sam cak i da u napadu Barselona sve cesce pokusava sa sutevima iz daljine, a to je odlika, po meni ekipa koje nemaju ideje u napadu... Sve u svemu Barsa je cini mi se u nokdaunu, za ovu sezonu nista od titule...
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.