Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 392078 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Zambrota deluje skroz izgubljeno otkad je dosao. Znam da nije svojom voljom presao (hteo je u Milan) u Barsu, ali opet bi trebao mnogo bolje, jer je zaista strasan igrac. Verovatno ne moze da se privikne na bitno drugaciju igru Barselone u odnosu na Juve i Italiju. Cesto zaostaje, jos se nije navikao na brzu igru Barselone. Jedino je u napadu, kad Barsa krene da davi loptu, cekajuci neku gresku protivnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Da primetio sam da zaostaje u brzini pogotovu kad je rec o defanzivi. . .jel se secas koliko je samo puta Robinjo pretrcao u Supereklasiku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Pa nisam bas mislio na samu brzinu kretanja, vec vise na pokretljivost. Ne znam, stvarno mi se cini da ne moze nikako da se navikne na brzu igru Barselone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Pa moguce da je zbog toga sto je Juventus imao znatno sporiju zadnju liniju od Barselone. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ne odbranu, vec ono sto je bitnije - vezni red. Znas i sam kako Juventus napada. Uvek sporo, sa mnogo dodavanja, vracanja lopte unazad, pa onda lopta nekako na krilo i centarsut i onda opet iznova. Ima i Barselona periode kada usporava igru, ali to se vise radi svesno, na trenutke, a nikako zbog stila igre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Mislis to radi Deco?
Moje misljenje je bilo da se on u "sporom" Juventusu isticao zbog prodornosti i probijanju preko krila dok Barselona jednostavno ne forsira stil igre za ofanzivnim bekovima. . .Ne bi rekao da je Juventus imao bas spor vezni red:Nedved,Camoranezi. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ne govorim ti o igracima Juvea, vec o igri. Barsa igra na ofanzivne bekove (v Bronkhorst, a narocito Silvinjo i Beleti), samo za razliku od vecine klubova, gde oni sluze da istrce i centriraju u Barsi oni pomazu krilne napadace i gledaju da naprave visak. Sama Barselona slabo ide na centarsuteve, ali to je do toga sto nemaju dobre skakace, a Zambrota je bas za centarsuteve idealan.

Vidi sto sam nabavio slicicu. Rekoh sebi: "Kad svi prate modu i ja cu". Nisam ja nista losiji od drugih. Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2006, 23:12:59 od dule1205 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Slazem se ali njihovi bekovi trce znatno manje nego sto je to Zambrota cinio u Juventusu. . .Ja necu da stavljam slicice bezveze mi je. . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Dule jednostavno te nisam prepoznao... Smile
A sto se tice Zambrotte u prvih mjesec dana kada je doshao nije se nikako snashao sad ga je i boze pomozi nekako krenulo ali josh to nije to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Sta je sad ovo pre neki dan javise da je ronaldinjo proglasen za najboljeg na svetu a danas vesti da je to canavaro,ne razumem???? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.