Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 389834 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa mi smo razgovarali o utakmici Milan-Barcelona u polufinalu Lige Prvaka kada je Milanu neopravdano poništen regularan gol!!!

Kakve to ima veze sa talijanskim prvenstvom, sudom i oduzimanjem bodova?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mlinko znam sve o barci,vatreni sam navijac od 7 godine(ziveo sam u barceloni 5 god),isao sam na camp nou tako da se smatram upucenim u barcu pa onda vjerovatno znam o kojem golu pricas. za gol sheve ce uvijek jedni govoriti da je faul a drugi da nije.to sto je rekla uprava milana stvarno je nebitno.normalno da ce reci u svoju korist.samo jedno je sigurno,barca je tim koji je daleko najvise zasluzio titulu lige sampiona prosle godine.a u obe tekme sa milanom su stvorili daleko vise sansi i zasluzeno su prosli dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65
Ma vidi se da neznas. Smile Radi se o ponistenom golu Shevchenka kada je Pujol izgubio ravnotezu.

U Milanu tvrde da je nemački sudija zaslužan za njihovu eliminaciju u Barseloni

Nemački sudija Markus Merk najveći je krivac za eliminaciju Milana u polufinalu Lige šampiona

Ančeloti: Merk nam je poništio čist pogodak

Nemački sudija Markus Merk najveći je krivac za eliminaciju Milana u polufinalu Lige šampiona. Naravno, otrovne strelice su odapeli sa Apeninskog poluostrva trener Karlo Ančeloti i potpredsednik „roso-nera“, Adrijano Galijani. Merkov greh je poništen gol Andreja Ševčenka sredinom drugog poluvremena.

- Gol je čist kao suza. Ševčenko je skočio više od Pujola, koga je jedva i dodirnuo. Polufinale je odlučeno sudijskom greškom a, na našu žalost, oštećena strana je Milan. Siguran sam da bi nas Ševčenkov gol odveo u parisko finale. Ovako, ostaje nam samo da tugujemo jer nismo zaslužili da budemo eliminisani - izjavio je Karlo Ančeloti.

Italijani su u poslednje četiri sezone igrali u tri polufinala Lige šampiona. Pre tri godine osvojili su trofej, dok ih je 2005. pobedio Liverpul posle nezaboravnog finala u Istanbulu.

- Stigli smo na 90 minuta do Pariza. Sudija Merk je, verovatno, jedini na „Nou Kampu“ video faul Ševčenka nad Pujolom i osećam se prevarenim. Milan i Barselona su dva najveća evropska kluba i oba su zaslužila da 17. maja igraju u finalu - rekao je Galijani, koji vodi Milan u ime vlasnika Silvija Berluskonija.

Kapiten Katalonaca, Karles Pujol, logično je stao u Merkovu odbranu, dok je Andrej Ševčenko ljut kao ris napustio Barselonu.

- Pujol se okliznuo i počeo je da pada pre nego to sam stigao do njega. Merk nije dobro video šta se dogodilo i stao je u odbranu domaćeg tima. Pogrešio je - poručio je ukrajinski reprezentativac.

Čuj, stari... slažem se s tim.. i mislim da je Milan oštećen.. samo u takvim slučajevima uvijek vrijedi ona - zašto nisu dali još jedan gol ako su bili toliko bolji?

Prema tome...

A odakle ti znas da ne bi pao jos jedan gol.
A penali da su bili onda bih imali 50% 50% sansi.
Milanu ponistili gol a vi ser--e da Milan namesta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 865
Zastava Republika Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC K700i
Ma Ronaldinho je sad go kurac.
Istrosio se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65
Ma Ronaldinho je sad go kurac.
Istrosio se

Smile Smile Smile Smile Smile
Tako je  Smile Smile Smile

Samo pazi malo na recnik Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
ne kontam koja je fora da dolazite na temu da bi sr... protiv barce.brate napravite temu anti barca po uzoru na onu anti milan i juventus pa tamo ser... gluposti.inace barca demolirala mallorcu ocekivano 1-4(Victor 70;Gudjohnsen 42,58,Iniesta  85,Ezquerro 91) i opet prva u primeri standardno.Ronaldinho briljirao sa 2 asistencije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Iako su celu utakmicu dobro odigrali završetak Barse na ovom meču je bio impresivan.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Da, Milan je ispao zbog Merka, Ronaldinjo je najgori igrač svih vremena, Milanu su nezasluženo oduzeti bodovi, vratiće se oni, uzeće titulu... Take it real...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
SonyEricsson w700
Da, Milan je ispao zbog Merka, Ronaldinjo je najgori igrač svih vremena, Milanu su nezasluženo oduzeti bodovi, vratiće se oni, uzeće titulu... Take it real...
upravo to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson k300i
Slazem se da je Milan ispao zbog Merka i da su Milanu nezasluzeno oduzeti bodovi ali se ne slazem sa tobom da je Ronaldinho najgori igrac svih vremena
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.218 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.