Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 846 847 849 850 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 395704 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 58
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Ševčenko blizu Barselone?

Napadač Čelsija Andri Ševčenko mogao bi da pređe u Barselonu na pozajmicu, prenosi španski sportski list El Mundo Deportivo.

Iako se spominjao Ševčenkov povratak u ’rosonere’, vlasnici klubova, Roman Abramovič i Silvio Berluskoni, nisu mogli da se dogovore oko obeštećenja. Bivša zvezda Milana i ukrajinski reprezentativac nije se snašao u Londonu, a ni novi trener ’plavaca’ Luis Filipe Skolari nije siguran u Ševine sposobnosti.

Njegov transfer na Kamp Nou je vrlo moguć, s obzirom da je Barselona još uvek daleko od dovođenja Arsenalovog napadača Emanuela Adebajora, a transfer bivšeg francuskog reprezentativca Davida Trezegea je daleko od realnosti.

Pošto su Abramovič i Laporta trenutno u Beču, razgovore u ime Čelsija i Barse mogli bi da vode Piter Kenjon i Horhe Mendes tokom pregovora oko Deka.

Izvor: B92

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 58
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Zenit Barceloni: Messi i 20 milijuna eura za Aršavina

Ruski Zenit St. Petersburg reagirao je na interes Barcelone za njihovog nogometaša Andreja Aršavina.

Trener katalonskog nogometnog giganta Josep Guardiola najavio je da sljedeće sezone ne računa na usluge kamerunskog napadača Samuela Eto'oa, a i Brazilac Ronaldinho vjerojatno će napustiti klub. Stoga je Barcelona u potrazi za novim napadačem.

Ruska novinarska agencija Ria Novosti prenosi vijest da je Zenit spreman pustiti Aršavina, ali samo ako u suprotnom smjeru ode ponajbolji igrač Barcelone Lionel Messi, plus 20 milijuna eura.
Osim Barcelone za Aršavina su interes pokazali i ponajbolji engleski klubovi, a vlasnik londonskog Chelseaja Roman Abramovič spreman je za ruskog napadača platiti pravo bogatstvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
@ Eloo  Ne pisi 2 ili vise postova za redom.Imas opciju izmeni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N95
Citat

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Kako bi voleo da znam odakle je vest, nesto najsmesnije sto sam cuo u zivotu Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
I nije bilo tako, nego Barselona 15 miliona za Arshavina, Zenit odma poslao ponudu faksom 20 miliona za Mesija, imaju oni da kupe kompletnu Barselonu sa stadionom i navijacima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Pametno. Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 58
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Kako bi voleo da znam odakle je vest, nesto najsmesnije sto sam cuo u zivotu Smile Smile

Sportske Novosti... Odvalio sam se od smijeha kad sam to vidio... Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2008, 08:13:11 od Eloo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Ronaldinho: Noćni izlasci ne utječu na moju igru

Brazilski nogometaš Barcelone, Ronaldinho, u intervjuu za brazilsku televiziju Globo progovorio je o svojem noćnom životu, ambicijama i želji za nastupom na Olimpijskim igrama u Pekingu...

U posljednjih nekoliko mjeseci bilo je mnogo nagađanja gdje će Ronaldinho nastaviti svoju karijeru. Aktualne su bile opcije transfera u Milan, Manchester City ili Chelsea, ali možda je ipak najizglednija ona u kojoj će nekad najbolji igrač svijeta ipak ostati u Barceloni.

- Ja sam Barcelonin igrač i trenutačno sam koncentriran na treninge i samo treninge. Hoću li ostati u Barceloni ili ću otići, sve je to u rukama mog brata - izjavio je Ronaldinho.

- Izvrsno je čuti da me Scolari (trener Chelseaja) želi dovesti, jer je on vrhunski trener. Jako ga poštujem jer ga poznajem još iz mladosti dok je bio trener Gremija. Kada bi se ponovo ukazala prilika za međusbnu suradnju bilo bi to jako lijepo. Zajedno smo osvojili Svjetsko prvenstvo i to nikad neću zaboraviti - izjavio je Ronaldinho.

- Nastup na Olimpijskim igrama jako me motivira. Jedan od mojih glavnih ciljeva na treningu je što bolje se spremiti za Peking.

Barcelona protekle dvije sezone nije osvojila nijedan trofej, a Ronaldinho je žestoko kritiziran zbog svojih noćnih izlazaka, izostanaka s treninga i loših igara.

- Moj život oduvijek je bio isti. Niije se promijenio od prvog dana otkad samo došao u Barcelonu. Uvijek sam izlazio van i nikada nisam imao problema zbog toga. Nogomet je druga stvar, to je pitanje forme. Kada nema trofeja ljudi svašta počnu izmišljati. Nikada moj privatni život nije utjecao i smetao mom profesionalnom životu.

- Mislim da najbolji period u mojoj karijeri tek treba doći. Još uvijek sanjam o osvajanju titula sa “seleçaom” i to me još više motivira za trening. Nisam još sjeo s upravom Barcelone jer sam koncentriran isključivo na trening i svoj oporavak. Kada dođe vrijeme za to, sjest ćemo i sve riješiti.

Messi: Želim da Ronaldinho ostane s nama

Najbolji argentinski nogometaš Leo Messi oglasio se povodom budućnosti Brazilca Ronaldinha za kojeg se još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru...

U posljednje vrijeme je bilo mnogo napisa kako je Ronaldinho vrlo blizu Milana. Čelnici kluba sa San Sira su, navodno, u stalnom kontaktu s Ronaldinhom i njegovim bratom, te je prijelaz Brazilca u Milan prilično aktualan.

Naravno, opcije s odlaskom donedavno najboljeg svjetskog nogometaša u Chelsea ili Manchester City su i dalje aktualne, ali nakon svega je moguć i ostanak na Camp Nou.

- Želim da Ronaldinho ostane u Barceloni, želim ga pored sebe. Nije prošlo mnogo vremena od trenutaka kada je bio uvjerljivo najbolji, kada su mu se svi divili zbog njegovog nogometa. Mislim da još uvijek može biti takav i da je potreban Barceloni - rekao je Messi.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Corriere: Barcelona nudi Eto'oa za Trezegueta

Prema pisanju Corriere dello Sport, Barcelona je spremna ponuditi kamerunskog napadača Samuela Eto'oa u zamjenu za Francuza Davida Trezegueta...

Nakon što je zabio 20 pogodaka ove sezone u Serie A porastao je interes za napadača torinskog kluba, no Francuzu, koji je ondje već osam godina, baš se i ne napušta sastav u kojem se udomaćio.

Trezeguetu je ostalo još tri godine ugovora s Juventusom, no Barcelona bi ga rado vidjela u svojim redovima.

Novi trener Barcelone Josep Guardiola izjavio je da sljedeće sezone ne računa na Eto'oa u svojoj momčadi, a kamerunski napadač jednom je prilikom rekao da bi rado zaigrao u talijanskoj ligi.

Ukoliko Barcelona i službeno Juventusu ponudi ovakvu zamjenu, Corriere navodi da će torinski klub pristati na dogovor.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 846 847 849 850 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.