Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 688 689 691 692 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 401150 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ma nedostaje on cele sezone...ako je dve solidne pratije imao ove sezone...Ronaldinjo nesto malo krenuo,kao...ali nece to biti dosta za ovakav Manchester...A i da sredimo napad...mene najvise brine odbrana...tu ce biti rikoseta... Smile
rajkardu je ovo drugi put da stopira ronaldinjovu formu,deco je nezamenjiv,licno vidim samo jednog kreativca tu a to je diego

ma ta njegova forma...da se on vraca u formu ne bi grejao klupu....sigurno...nikom to nije u interesu...Deco je neznamenljiv kad igra,a to ne cini vec poduze vreme...Za Diega..prica za letnji prelazni...

jebiga, po imenima barca ima jaku odbranu, pre svega mislim na puyola i milita...

ne pratim toliko barcu, ali iz vasih komentara sam zakljucio da abidal nije na nivou, zambrota totalno van forme...

nego jel mislite da ovoj ekipi fali beleti?

kazem ne pratim toliko barcu, ali mi se nekako cini da valdes brani sasvim dobro ove sezone... mada je on totalno nepouzdan i od njega se uvek moze ocekivati da sjebe mec.

Da...Milito u Puyol su odlican par stopera,mozda najbolji u ligi,ali kad su bekovi toliko ocajni,ni oni ne mogu da izvuku odbranu,plus sto Puyol na svakoj drugoj utakmici ima eksurzije na desnom beku...
I da ne zaboravimo na Buttheada rafu i metuzalema koji mogu da zaigraju... Smile
Fali dobar bek...nek se zove kako oce... Smiley

Ma Valdes (pi pi pi) odlicno brani ove sezone,spsao nas je u bezbroj prilika....Samo,uvek postoji mogucnost da nesto opako zajebe...mada,nadam se da nece...
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Ма Абидал је килав да је то страшно. Он је по мени класични дефанзивац, није он за пробијање, а Рајкаард се сатра гурајући га у ватру...

Замброту заболе кита за фудбал, трчкара онако мало по терену, неће у дуел, неће да пробија, неће ништа...

Пујол је такође непуздан, да је ту неки прави тренер онда би он и играо боље, мало би се тактички поправио, овако је прилично лош. Милито се уклопио у сивило цјеле екипе.

Ух, немогу, хвата ме нервоза већ чим се распишем ...  Smile
brate ovo mi se nedopada,tj ja drugacije vidim njegovu igru,kroz pozrtvovanje i koliko puta nas je spasao klizecim ili tako nesto,onda kad izpadne i zabrota i tiram milion puta pujol odradi kako treba sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Ma nedostaje on cele sezone...ako je dve solidne pratije imao ove sezone...Ronaldinjo nesto malo krenuo,kao...ali nece to biti dosta za ovakav Manchester...A i da sredimo napad...mene najvise brine odbrana...tu ce biti rikoseta... Smile
rajkardu je ovo drugi put da stopira ronaldinjovu formu,deco je nezamenjiv,licno vidim samo jednog kreativca tu a to je diego

ma ta njegova forma...da se on vraca u formu ne bi grejao klupu....sigurno...nikom to nije u interesu...Deco je neznamenljiv kad igra,a to ne cini vec poduze vreme...Za Diega..prica za letnji prelazni...

jebiga, po imenima barca ima jaku odbranu, pre svega mislim na puyola i milita...

ne pratim toliko barcu, ali iz vasih komentara sam zakljucio da abidal nije na nivou, zambrota totalno van forme...

nego jel mislite da ovoj ekipi fali beleti?

kazem ne pratim toliko barcu, ali mi se nekako cini da valdes brani sasvim dobro ove sezone... mada je on totalno nepouzdan i od njega se uvek moze ocekivati da sjebe mec.

Da...Milito u Puyol su odlican par stopera,mozda najbolji u ligi,ali kad su bekovi toliko ocajni,ni oni ne mogu da izvuku odbranu,plus sto Puyol na svakoj drugoj utakmici ima eksurzije na desnom beku...
I da ne zaboravimo na Buttheada rafu i metuzalema koji mogu da zaigraju... Smile
Fali dobar bek...nek se zove kako oce... Smiley

Ma Valdes (pi pi pi) odlicno brani ove sezone,spsao nas je u bezbroj prilika....Samo,uvek postoji mogucnost da nesto opako zajebe...mada,nadam se da nece...
de nemoj i ti da si naivan,pa tamo se desava nesto sto nema veze sa loptom.pa jel video neko tu povredu ronaldinja?????pa jel predproslu utakmicu rajkard kao izjavio da je odusta od njega jer nije hteo da rizikuje ali da je spreman i da se oporavio,a od tada barca je 4 puta igrala.mislim pricice za malu decu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Ма он је страшан играч да се разумемо, прави капитен. Први који ће погинути ал` тактички није најбољи, плус што га Рајкаард јако јебе, о томе се ради, да је ту неки добар тренер који зна поставити дефанзиву онда би то било сасвим другачије...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Џими, тебе баш погађа та ситуација са Роналдињом?

Ја сам престао обраћати пажњу на то, ал` вечерас кад сам гледао прилог о њему, умало се нисам расплак`о... Озбиљно ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy
Ма он је страшан играч да се разумемо, прави капитен. Први који ће погинути ал` тактички није најбољи, плус што га Рајкаард јако јебе, о томе се ради, да је ту неки добар тренер који зна поставити дефанзиву онда би то било сасвим другачије...

kao recimo mancini  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Е тад би буквално добио слом живаца кад би њега довели ...

Одо гледати снимку ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Џими, тебе баш погађа та ситуација са Роналдињом?

Ја сам престао обраћати пажњу на то, ал` вечерас кад сам гледао прилог о њему, умало се нисам расплак`о... Озбиљно ...  Smile
pogadjame nepostenje prema barcinim navijacima.moze da bude u pitanju i ezgero isto bih tako odreagovao,ali ja sam malo stariji i gledao sam mnoge fudbalere od paolo rosija do pjera zidana ,ali r10 je prem amom vidjenju imao poseban odnos prema toj igri ,i jedno dobrih 8 godina je imao igru u kojoj kada covek gleda pomisli pa on neigra za novac i ako ga puno dobija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
de nemoj i ti da si naivan,pa tamo se desava nesto sto nema veze sa loptom.pa jel video neko tu povredu ronaldinja?????pa jel predproslu utakmicu rajkard kao izjavio da je odusta od njega jer nije hteo da rizikuje ali da je spreman i da se oporavio,a od tada barca je 4 puta igrala.mislim pricice za malu decu.

Verovatno opet kasni na treninge,ili tako nesto...disciplina mora da se postuje,i ako je zbog toga - neka je,red je da se nauci pameti...
A opet,ako on dobro igra,da ga drzi na klupi ne odgovara Rajkardu - zato sto mu je dupe u procepu,Txikiju - ako dobro igra,bolje moze da ga utopi na leto,Laporti - ako ponovo bude stari,marketinska prava opet donose pare...nelogicno je...

i nemo mi vredjate Kapitena... Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 688 689 691 692 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.