Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 489 490 492 493 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 391128 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Не сери, молим те.
Evo opet znalca. . . Sve zajedno sa argumentima. . .  Smile

Ти хоћеш рећи да су људи широм свјета жељни Робињових "дриблинга"?  Smile

Мислим шта покушаваш ти уопште објаснити? Реал игра фин фудбал? Сви њихови играчи дриблају ваздух па су навијачи одушевљани? О чему ти причаш уопште?

Иначе та такита дугих лопти ти је одлична. Стварно за похвалу сваку...  Smile
Smile Smile

Наравно, поново одговор пун аргумената и фантастичних објашњења.

Искрено, ништа друго нисам ни очекивао...
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Јел` потребно да сам себе поново цитирам или већ знаш одговор унапред?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Polako mi dizes pritisak . . .Ti ne kapiras neke stvari . . . Pricas o nekim argumentima. . . Pa ti nemas jednog argumenta na poslednjih 50 postova. . .Ako ti je recenica duga ne znaci da u njoj ima argumenata. . . Jel ti uopste znas sta je argument  Smile ???

Poenta je da si ti poceo da citiras i kopiras neke clanove i oslanjas se na neku inteligenciju i objektivnost. . . Ovo drugo svakako nemas a za prvo nisam siguran. . . Tako da na tvoje postove zaista moram da odgovaram ne seri i ne prdi

Pa pogledaj samo Steleov potpis. . . Jel tebi jasno sta si hteo da napises??? Jel ti stvarno mislis da je tu neki argument???
« Poslednja izmena: 05. Jan 2008, 14:39:49 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ма и он је страшан.

Ал` само на Јого Бонито рекламама.  Smile   

Ни ту неможе присмрдити Ибрахимовићу и Роналдињу.
Ти хоћеш рећи да су људи широм свјета жељни Робињових "дриблинга"?  Smile

Мислим шта покушаваш ти уопште објаснити? Реал игра фин фудбал? Сви њихови играчи дриблају ваздух па су навијачи одушевљани? О чему ти причаш уопште?

Иначе та такита дугих лопти ти је одлична. Стварно за похвалу сваку...  Smile
А јбг неможе се сад због тога кривити Несту. Искрено све иједна екипа би морала стриктно маркирати играча типа Ибрахимовића.

Одо кретен је био потпуно изгубљен и није се никако снашао у дефанзиви. Нон стоп је летао негдје, непотребно излазио на Ибрахимовића када није требало. Каладзе није могао сачувати Круза, шта би тек било да је морао чувати Златана?
Ko jbe Etoa retarda

Tај Самуел Ето`о је измислио фудбал за све ијденог нападача Интера, зато ...  Smile

Иначе што се тиче тих формација, стварно незнам шта бих више рекао што до сада нисам... Ја сам за било какву промјену јер овако сварно неиде... Рајкаард само тера једну исту формацију која је одавно прочитана и рјешена.

Роналдињу је стварно тешко наћи неко мјесто на терену, уз осу сад позицију коју игра можда, понављам можда би могао одиграти као неки повучен нападач, нит` полушпиц нит` прави шпиц, тј. дати му сву могућу слободу на терену. Ал` шта она са Месијем, ни он баш није најбоље рјешење као прави шпиц. Уз то имају два одлична нападача којима такође треба дати простора.

У средини је такође гужва, Деко сигурно неће пристати на то да сједи на клупи и правиће велика срања. Иниеста је у великој форми и мора бити мјеста за њега. Тоуре нам је поред Едмилсона једини прави задњи везни и такође за њега мора бити мјеста. У одбрани није толика збрка, Пујол и Милито пар штопера, Замброта нам је једини десни бек и Абидал лијеви. Ту нема пуно проблема.

Превелика збрка је у нападу и тешко је ту наћи мјесто за било кога.
Pogledaj ove postove. . . Nema jednog jedinog argumenta . . . Samo tesko proseravanje . . .

Pazi ti Eto je izmislio fudbal za napadace Intera  Smile Smile Smile Smile Jbt ovo moze da kaze samo mnogo glup ili lik koji hoce da provocira (bezobrazan) jos pazi . . . Citirao si moj post o Etou bez smajlija . . . .  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Jan 2008, 14:46:05 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Ја провоцирам јел?

Ко је први почео? Јесам ја можда рекао да је Ето`о ретард?

И који је то нападач из Интера бољи од Ето`оа, ајд да видим кад си се за то ухватио? Да није Ибрахимовић? Пошто вам је он идол и најсавршенији нападач на свијету. Јел` он можда? Лик који 2 године није дао гола за своју репрезентацију, еее 2 године, па шта игра, јел голман, шта?

Да није Адриано бољи? Сваких 6 мјесеци он дадне по један гол.

На неку ствар сте ми се попели и ви и ваша "објективност", курац мој објективност. Сваки 2 минута ти мјењаш своје постове и мишљење. Прво је "Неста силовао Ибрахимовића" па онда "није то баш тако, знаш навлачио је он играче, био је добар", курац палац. И онда пљујете по мени кад се ја неклањам боговима фудбала Крузу и Ибрахимовићу.

Претерано серете.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2008, 14:57:59 od shaGuar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Auuu . . Sad sam siguran . . .Pored toga sto si neobjektivan , ti si i glup ko noc. . .   Smiley 1

Citat
Ко је први почео? Јесам ја можда рекао да је Ето`о ретард?
Video si moj smajli al si ga izostavio . . .  Smile

Citat
И који је то нападач из Интера бољи од Ето`оа, ајд да видим кад си се за то ухватио? Да није Ибрахимовић? Пошто вам је он идол и најсавршенији нападач на свијету. Јел` он можда? Лик који 2 године није дао гола за своју репрезентацију, еее 2 године, па шта игра, јел голман, шта?
Kako mislis ?? Ko je po meni bolji od Etoa ili ko je dao vise golova??? Ko je dao vise golova ne znam,al po meni su od Etoa bolji Crespo,Cruz i Ibrahimovic. . .

Citat
На неку ствар сте ми се попели и ви и ваша "објективност", курац мој објективност. Сваки 2 минута ти мјењаш своје постове и мишљење. Прво је "Неста силовао Ибрахимовића" па онда "није то баш тако, знаш навлачио је он играче, био је добар", курац палац.
Smile

Nesta jeste objasnio , al je pored toga Ibrahim navlacio jos igraca na sebe . . . Pa jel nista ne mozes da shvatis il cu od sada morati pored postova da kacim i slike???

Citat
И онда пљујете по мени кад се ја неклањам боговима фудбала Крузу и Ибрахимовићу.
Ti dobro znas da je to zajebancija al cu sada da odgovaram po default odgovoru za tebe :  ne seri  Smile 

Pored toga nemoj mene da kacis za Zlatana . . . Oduvek sam govorio da je govno od lika i da me do jaja nervira. . . Takodje mislim da je jedina stvar , verovatno i najbitnija  koja mu fali - mozak . . .Osim toga on je jedan od najkompletnijih fudbalera sveta ako ne i najkomletniji . . . Nemoj ponovo da izvlacis iz konteksta tipa(rekao si da je najkompletniji) dakle napisao sam da mu fali mozak i da je to jako bitno i da me do jaja nervira
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5310
Sle ti si meni kralj... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
 Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Обојица по  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Немогу стварно цитирати све редом не да ми се ...

С` друге стране ту си ти оличење објективности, а о било чијој интелигенцији нећу овде да расправљам јер нећу да се спуштам на тај ниво.

Значи ти си се зајебавао када си рекао да је Ето`о ретард? Е видиш ја сам то сконтао као провокацију, у што сам прилично сигуран да и јесте била.

Па тренутна форма неможе бити никакво мјерило јер Ето`о практички није играо, и наравно да су Ибрахимовић и Круз у бољој форми. Питао сам по сувом таленту, квалитети како год хоћеш.

Ибрахимовић је само код гола навукао тројицу на себе и никако више. Евентуално су га у неким тренутцима двојица чувала. И опет кажем Пирло је безразлога пришао Ибрахимовићу и оставио свог играча самог на 16 метара од гола. Цјели меч је Неста сам затварао Золтана и затворио би га и тада али ето непотребно су испали глупи и Круз их је казнио. Биле су такође и 2-3 ситуације гдје је Златан покушао 1 на 1 пробити Несту, вјерујем да се и ти тога сјећаш, питање је само хоћеш ли то признати.  Smile

Златан јесте физички врло спреман, има солидну брзину, добар шут, одличну технику (коју нажалост одбија показивати против јачих противника), и кажем то га чини прилично комплетним играчем али фали њему још доста тога. По мени нема неки осјећај за простор, у много ситуација зна испасти шкрт... Уствари и сам знаш на шта мислим и због тога неможе бити најкомплетнији играч. Једног дана можда - сад није и ту свака прича завршава.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 489 490 492 493 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.686 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.