Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 456 457 459 460 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 388639 puta)
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                    Tata Krkić: Barcelona sad ne treba Luku Modrića

Prema riječima Barcelonina skauta Bojana Krkića, bivšeg igrača Rijeke i oca najveće nade španjolskog nogometa, Dinamov kapetan Luka Modrić nema velike izglede ove zime preseliti se na Nou Camp.

Krkića smo nazvali nakon što se u španjolskom dnevniku El Mundo Deportivo pojavila takva konstrukcija, po kojoj su on i njegov kolega skaut Alesanco pristupili Zdravku Mamiću nakon utakmice Engleska - Hrvatska u Londonu i tražili razgovor o Modriću.

- Ta informacija nije točna - kazao je Krkić u telefonskom razgovoru. - Mene je baš u to vrijeme ulovio išijas pa nikuda nisam išao, a znam i da Alesanco nije bio tamo.

Je li bio netko drugi iz Barcelone?
- Ne mogu vam to reći...

Kada ste posljednji put gledali Modrića?
- Nikada ga nisam gledao uživo.

Što uopće znate o Luki Modriću?
- On je sjajan nogometaš i može igrati u bilo kojemu velikom europskom klubu.

I u Barceloni?
- Upravo sam odgovorio...

Je li Barcelona zainteresirana za Modrića?
- Barcelona je u ovom trenutku puna, zatvorena su sva mjesta, na svakoj poziciji imamo po dva jednako dobra igrača. Dakle, u dobroj smo situaciji.

Znate li koja je Lukina cijena?
- Ne znam.

Hoćete li ga doći gledati u Rennes?
- Ne, na odmoru sam do 15. siječnja. Do tada nikamo ne putujem.

Kada ste posljednji put bili u Hrvatskoj?
- Prije gotovo deset godina. Tada nas je zanimao Tudor pa sam ga gledao na utakmici Dinamo - Hajduk - zaključio je Bojan Krkić.

Ako je bio potpuno iskren oko Luke, onda sve više treba vjerovati Mamiću da će kapetan do ljeta ostati u Dinamu.Barca je, naime, bila njegova posljednja velika prilika za transfer snova. Iako, kad su veliki klubovi u pitanju, sve se može okrenuti u jednome danu. Barcelona se nalazi u najosjetljivijem trenutku sezone, kada je najveća napetost između Rijkaarda i Ronaldinha, i to baš uoči El Classica s Real Madridom sljedećeg vikenda.

Ako Barca ne pobijedi najvećega suparnika, mogući su veliki potresi. Frank Rijkaard, koji živi pod stalnom prijetnjom Mourinha, mogao bi odletjeti, a Laporta bi morao ojačati momčad. U tom slučaju, mogla bi zaživjeti opcija s Modrićem. Za njega bi tamo bilo mjesta jer Barcelona nije prebukirana strancima. Ronaldinho, Dos Santos, Eto’o, Messi, Marquez, Silvinho... imaju španjolsko državljanstvo, a Edmilson i Milito talijansko, pa je jedini igrač izvan EU Bjelokošćanin Yaya Toure.

No, ako bi Barca i krenula po Modrića, Mamić bi, ako mu je stalo do Lukine sreće, morao spustiti cijenu. Primjerice, Barca je Lyonu za Abidala platila 15, Juventusu za Zambrottu 14, a Arsenalu za Thierrya Henrya 24 milijuna eura. To je njezin plafon. Koliko znamo, Mamić za kapetana traži “nešto više”.

Preuzeto s Vecernji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N95
Ma ovo je laganica,utamica presrecan sam zbog Eto-a,ali me brine povreda mesija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 572
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Lionel Messi Ruled Out Of Real Madrid Game

The Argentinian came off in the the first half clutching the back of his leg and an initial examination has revealed a muscular injury that will take at least three or four weeks to heal.

Messi pulled up three minutes before the break after racing towards the ball and told Doctor Ricard Pruna that he could not continue as soon as the medic reached him.

After being replaced by Giovani Dos Santos, Messi underwent tests in the changing room and it was quickly diagnosed that he had strained the femoral bicep in his left leg.

Barça technical director Txiki Begiristain was evidently disappointed with the news that the player will miss the encounter against Madrid as he explained at half-time.

“It is the worst thing that could have happened,” he said. “He is a player that gives us balance and is in great form.

"We hope to se him recover very soon.

"As well as wanting to see him make a quick come back, we want him to come back fully fit.”

Ronaldinho will be fit and ready to step into the side, however, as he was kept on the bench throughout the Blaugrana's victory in the Mestalla.copy/paste Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N95
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
jaoooo neeeee sta cemo sada da radimo ???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N95
da ga izvadimo  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
I daaa bez'te svi Jimy je opet poceo da baca rime  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5310
Smile Smile Smile
placi brezo bijela,ja necu sa tobom...  Smile
bice veselo u derbiju,taman se na vrijeme povredio  Smile Smile
sad cemo vas izbusiti  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N95
Pa da te podsetim,nije on jedini u barsi koji pripada vrhunskoj klasi fudbalera,drugo ako si zeljan pravog nadmetanja nikad nebi tako nesto izjavio tipa povredio se na vreme,to prvo nije korektno sto si rekao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5310
nije mi ni bitno,samo da vas oderemo...
javicu ti se kad bude zavrsila utakmica.znam ja da imate zvezde u timu,ali prosle godine nam je mesi dao 3 komada,a barsa bez mesija ove godine i nije barsa!slicno kao sa ronaldinjom proteklih sezona,kad on ne igra vi najebete
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 456 457 459 460 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.