Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 336 337 339 340 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 402324 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
skoro nisam gledao jednu utakmicu u kojoj se jedan tim usro u drugi kao veceras hetafe u real !!!

ono nije normalno da ljudi nisu uspeli da daju gol!!!

na kraju su imali 23 udarca u okvir gola!!! neverovatno...

kako fudbal moze da bude nepravedan.

one madridske jajare iz neke kontre dadose gol... osim toga imali su stativu baptiste i sansu raula sa pocetka meca i to je sve bilo od njih.

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Pa to sam i ja na predhodnoj stranici napisao,popizdeo sam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
skoro nisam gledao jednu utakmicu u kojoj se jedan tim usro u drugi kao veceras hetafe u real !!!

ono nije normalno da ljudi nisu uspeli da daju gol!!!

na kraju su imali 23 udarca u okvir gola!!! neverovatno...

kako fudbal moze da bude nepravedan.

one madridske jajare iz neke kontre dadose gol... osim toga imali su stativu baptiste i sansu raula sa pocetka meca i to je sve bilo od njih.

Mene više ništa ne iznenađuje posle prošle sezone i njihove onako osvojene titule  Smile

Ove godine gledam Barsu samo zbog Mesija (mali je car), inače su me mnogo razočarali prošle godine kad su ispustili titulu i dozvolili govnima da uzmu trofej posle 3 godine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung S8
Pridruzujem se svima koji ne vole Real Madrid.Barcelona and Arsenal FC forever! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Naravno ovde su na ovoj temi svi koji vole i simpatisu barsu,real nikad nisam voleo.  Smile Uzgred barsa ove godine igra jako bolje zahvaljujuci pojacanjima,pre svih me impresionirao onaj jajara.Sad nepricam o starim igracima barse mislim i na mesija tu i ako je mlad, dugo je u barsi,tako da jedino vidim da ljudi ovde mahom nevole ronija,e sad kada je on dosao barsa je zahvaljujuci njemu i eto-u najvise njima kazem dosla do 2 titule i titule prvaka evrope,voleo bih da se to ponovi,ali u jednom samo jednom se slazem sa st facom,a to je da kad se roni vrati nece biti dobro jer previse zvezda ima u barsi jedan mora da ispadne-Eto ili Anri ja sam u nedoumici,jer nemoze se zaboraviti ni etove drangulije u protivnickim sesnestercima,Ukratko velika je guzva brate,ja prosle godine kad sam rekao partizanu u srcu da je iniesta strava i da ce biti najbolji,partizan mi se smejao,a sad vidim hvale ga svi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 807
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson K800i
Stvarno je prevelika guzva u Barceloni, najvise zbog dolaska Henry-a jer ce morati otpasti jedan igrac svetske klase(Eto, Ronaldinjo, Henry, Messi sa ovakvom igrom ne moze nikako otpasti). A i sredina je sad prenapucena, prvo zbog dolaska Toure-a, a drugo zbog dolaska mladih igraca, u prvom redu Inieste Smile Smile, i pored njega Dos Santosa, i naravno ne treba zaboraviti Krkica koji bi takodje vec sad mogao igrati u prvih 11.
IP sačuvana
social share

U zdravom hardveru zdrav softver

Jbg. Anceloti treba da se zabrine da mu igraci do proljeca ne poumiru od starosti  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Razumem.,volim i ja Krkica,ali ruku na srce jos nije sazreo za prvi tim,mislim na startnih 11.Kako god jajture je pravi pogodak,barsa pre svega se sa njim povezala.Neznam mnogo gotivim anrija takodje i eto-a.Pazi svi veliki extra klase igraci voleo ih ja ili ne su bili u krizi,od zidana do henrija,pa nije se toliko dizala pompa kao oko ronaldinja,cim je poceo lose partije da pruza(ili je to mozda sazrevanje) odmah su ga ovde svi otpisali,idi bre gledam stalno barsa tv,covece gledam golove barse 90 posto je ronaldinjo ili asistencija,ili penal ili slobodnjak i to u zadnjih 3 sezone non stop.Jednostavno mozda se i zasitijo amozda i nije,uostalom videcemo,u ekipi jedino od ranije nisam voleo edmilsona,cesto je gresio davao loptu protivnickim igracima i nisam gotivio smotu,ostali su the best u evropi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung S8
Je'l tacno to da je Krkicev cale doveo Krkica na probu u Crvenu Zvezdu,a da su mu ovi rekli da nema pojma da igra?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Naravno da nije to tacno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung S8
Naravno da nije to tacno

Nije... Smile Pricalo se jedno vreme da jeste...ali ok...kako god.Nego je'l ce Bojan igrati a nas ili Spance?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 336 337 339 340 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.