Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 390885 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Secam Se ali po meni Raul je malo ispod Shevchenka i Henry-ja,zbog nedostatka tehnike.Jel video neko juce Shevchenkov gol u ligi Sampiona?Nisam stigao da ga vidim. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Raula je zajebao dolazak Ronalda kada je morao da se pomeri unazad i da postane asistent, jer Ronaldo ne zna da igra neku drugu poziciju osim napadaca, dok je Raul sasvim soliadn i kao poluspic. Uostalom koliko je samo golova namestio Ronaldu. Eto sad je ponovo proradio kad nema Zube; nije bas kakav je nekad bio, a bio je igracina. Ali ljudi zasto Drogbu uvrscujete bilo gde. Glupog majmuna sere dva meseca i odmah su svi umislili (ukljucujuci njega samog najvise kad je debil izavio da je bolji od Anrija) da je ne znam vec kakva klasa igraca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Pa brate trenutno je najbolji igrac jednog od ako ne i najjaceg kluba na svetu. ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Jeblo vas to trenutno! Sta trenutno dva meseca sere majmuna. Sad cu ja da kazem nije trenutno najbolji, nije tri nedelje dao gol. Moron bre za tri godine ne moze da da vise od 9 golova po sezoni u sampionatu (pritom ima promasaje za najsmesnije klipove), a igra svaki mec svaki minut skoro. Pa onaj Krespo za vreme koje je proveo tamo dao je srazmerno koliko je igrao 5x vise golova od njega. Jos covek (majmun bolje reci, ne zbog boje koze vec po ponasanju) mrtav ladan izvali kako zasluzuje vise postovanja jer je bolji igrac od Anrija. Ej bre pa le li on normalan? Ja koji mrzim Anrija i Arsenal verovatno vise nego bilo kog drugog igraca (mozda i klub), sam bre poludeo kad sam to cuo. Mislim prvo je smesno dok ne skapiras da je idiot mrtav ozbiljan to rekao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Ne znam sta da ti kazem neki ga vol,neki ga ne vole. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Vec sam barem dva-tri puta napisao da se u fudbalu dobre stvari brzo zaboravljaju. Pa reci samo koliko je ljudi do pre dve nedelje za Ronaldinja govorilo da je gotov. Ne bi se ja toliko opterecivao time, ali kad imas nekoga ko za sebe istripuje da je najbolji, a nije ni blizu toga, logicno je da ce da te nervira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
U svakom slucaju ti nemozes da kazes da sad nije odlican,e dokle ce to da traje to je vec druga prica. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Nisam ni rekao da nije (sad, trenutno, momentalno, u ovom trenutku) dobar. Ja sam poprilicno realan kad ocenjujem cak i prema onima koji me uzasno nerviraju. Samo kazem da ni sad, trenutno, momentalno, u ovom trenutku on nije najbolji napadac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Nego?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Vilja, Anri, Eto je sjajno krenuo pa se povredio (4 meca 4 gola). Ako je vec glupo njega da racunamo, ostaju ova dvojica. Mogli bi i odavde da se sklonimo. Gde god ja, ti i faca odemo masimo temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.334 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.