Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 427960 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nema tu brate mnogo kalkulisanja 9 titula su 9 titula i samo to pise na papiru!

Наравно, ако ствар поједноставиш до максимума. Кад се мало више задубиш у ствар и видиш да су два пута у финалу победили Стад д Ремс 50-их година прошлог века (кад су бре и сама правила фудбала била другачија него данас), онда видиш да пехар није баш толико "тежак" каквим се на први поглед чини.

pa i vi ste pobedili marsej a niste dvaput presli polovinu. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Уф, па ти си баш промашио поенту.

Стад д Ремс, 50-е, крпењача, полупрофесионалан спорт у то време, државни клуб и тако то...

А и Ливерпул је 3 пута прешао пола терена против Милана и ето дадоше три гола, а могли су да приме 6 те ноћи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Стад д Ремс, 50-е, крпењача, полупрофесионалан спорт у то време, државни клуб и тако то...

Na papiru 9 titula,zvanicno najtrofejniji klub na svetu!

Sto bi rekao faca rezultat je zajebana stvar,sve pokzuje . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Vi iz Milana znate taj osecaj kada znate da ste bolji a drugi ne priznaju!

Uhhhh,ne pitaj koje sam ja bitek vodio da im dokazem ko je zakona.Ali ne...kod nijh nista ne uspeva(cast izuzecima)

@Dule-Real je samo jednom igrao protiva Стад д Ремс pedesetih valjda '55(znam da je drugo finale).

Ali ipak oni su tada bili najaci na svetu tih deset godina.Sa Ferencom i Alfredom su harali Evropom

Pa nije baš da je Real trofejniji, a nije baš ni da ima bolji međusobni skor, a nije baš ni da Barsa ima neke posebne neuspehe zbog koga bi neko drugi trebalo da im bude kriv...
Real nije trofejniji???

Ukoliko je verovati Wikiju, nope.

Pa nije isto imati 9 kupova Plasticnih zidova,Polomljenih casa itd. i 9 kupova Sampiona. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Jel ti mene zajebavas?Kad je Franko bio na vlasti?ajd reci, i kako mozes da dovodis u sumjnu tri zadnje realova osvajanja sa Frankom?A za legendu Realovu sam ti rekao cinjenice i to je fakat,kao i maltretiranje barse da promeni ime i da gubi utakmice

Pa sto si ti onda pominjao neke igrace koji nisu igrali za vreme franka a onda u nastavku kazes (citiram te)
"a real je samo cekao i cekao i ucenjivao za vreme Franka"

p.s. sorry za 2 posta za redom
Izgleda da ti nije jasno ja sam spominjao igrace koji su bili u Barsi a neki od njih presli u real,razumes poentu sada?A za Franka je cinjenica isto kao i Tudjman i partizan neznam sto to ne prihvatis,drugo zasto sada vi partizanovci brojite 9 titula prvaka realu a zvezdi nijednu pod parolom da je to bio kup sampiona,odkud sad ti dvostruki arsini?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ko je rekao nesto o Zvezdi i Partizanu? Ja sigurno nisam. Shvatio sam ja poentu, nego sam tebe pitao kakve veze ima Franko s tim igracima koji su prelazili u Real, ti igraci koje si ti nabrojao (...Laudrup,Crojf,Maradona,Kuman,Rivaldo,Figo,Ronaldinjo,Ronaldo...) su igrali 80-tih i 90-tih godina, neki igraju i danas, a Franko umro pre 40 godina Smile S tim sto si pomenuo i Di Stefana koji nije imao nikakve veze s Barcelonom
« Poslednja izmena: 15. Maj 2007, 22:40:08 od jay_jay_okocha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Evo ovako posto vrdas,konkretno te pitam,Dali je za vreme Franka Barsa bila primorana da menja ime kluba?,dali je bila primorana da izgubi dosta meceva u derbiju?dali je frankova vojska upadala u svlacione Barselone i pretila da ce da ih pohapsi ako ne izgube utakmicu.Samo mi iskreno odgovori ako znas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa da budem iskren ne znam, ali i da je to istina, kakve veze to ima sa Realovih 5 titula prvaka Evrope u tom periodu, Franko nije vladao Evropom.
Zato kazem (posto je neko spomenuo da je Barcelona trofejnija u poslednjih 20 god.) pogledajmo onda tih poslednjih 20 god. i ko je trofejniji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Dali sam u svojim postovima osporio i jednu realovo osvajanje kupa sampiona kasnije lige sampiona-nisam pogledaj pa ces da se uveris,znaci ni jednu osvojenu titulu nisam omalovazio realovu,pricao sam o prvenstvu,e to je posteno sto si rekao da neznas,veruj mi da je tako bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Окоча, није Франко владао Европом, али је створио Реалу тим који ће да покори Европу у време док је другим клубовима било готово незамисливо да доводе познате стране играче. Поента је да су тад као и сад, клуб који је на државној сиси.

Па Барса је била принуђена у то време и грб да промени. Поставио би слику да знам, али није ни битно. Облик је био исти, само су морали да промене боје унутар њега, јер су симболизовале Каталонију. Уместо бордо, плаве и жуте боје, у грб су убачене црна и плава боја.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2007, 22:53:58 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.