Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 389247 puta)
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500

Barselona neće Vijeiru

Ćiki Begiristajn, sportski direktor Barselone, saopštio je da ovaj klub nije zainteresovan da angažuje vezistu Juventusa i francuskog reprezentativca Patrika Vijeiru.

- Mi nikada nismo ni bili zainteresovani da vidimo Francuza u našim redovima. Nismo pregovarali ni sa Juventusom, niti sa samim igračem, rekao je sportski direktor pobednika Lige šampiona.

Podsetimo, Barselona je u ovom prelaznom roku angažovala dvojicu igrača Juventusa i to Lilijana Tirama i Đanluku Zambrotu.

IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
giovanni dos santos je novo cudo iz barcelone.momak je u pobjedi barce protiv aarhusa 0-3 briljirao postigavsi eurogol i svi govore da je to novi ronaldinho.momak ima 17 i prosao je sve barcine selekcije.izgleda da ce od ove sezone igrati u "A" timu
« Poslednja izmena: 30. Jul 2006, 00:23:27 od eha_meha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
dos santos, mesi, ronaldinjo, eto, pujol, deko, cavi, ne moze im niko nista,pa ni celsi
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
BARSA POKLANJA SAVIOLU
Šampion Primere i evropski prvak Barselona toliko je uporan da se reši argentinskog napadača Saviole, da je rešio da ga pokloni. Naime, tehnički sekretar KATALONACATIKI Beguristain je pre par dana gostovao na radiju Marka gde je izjavio da Rajkard ne računa na omalenog golgetera i da je klub spreman da se odrekne njegovih usluga pa su ga u tu svrhu ponudili Sananderu. Saviola bi u Rasing trebalo da ode na pozajmicu, a polovinu nejgovih primanja će regulisati klub sa Nou Kampa. Inače, ugovor argentinskog fudbalera i španskog prvaka ističe naredne sezone, a za njega je interesovanje pokazao i nemački Hamburg.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone 3Gs
Barselona u najjačem sastavu putuje u SAD

Aktuelni evropski prvak, Barselona, otputovaće na američku turneju u najjačem sastavu, pošto se medju 30 izabranika Franka Rajkarda, predvodjenih Ronaldinjom i Samjuelom Etoom, nalaze i poslednja pojačanja katalonskog kluba, Djanluka Zambrota i Lilijan Tiram.

Na prvoj turneji po SAD od 2003. godine, Barselona će odigrati tri utakmice.

Prvi je na rasporedu meč protiv Čivasa iz Gvadalahare (Meksiko), već u subotu u Los Andjelesu. Četiri dana kasnije (9. avgusta) protivnik Barsi u Hjustonu biće Klub Amerika, takodje iz Meksika, a najzad, 12. avgusta u Ist Raderfordu, Katalonci će igrati protiv Njujork Red Bulsa.

Za te tri utakmice već je prodato više od 120.000 ulaznica.

Ogromno interesovanje koje vlada je razumljivo, imajući u vidu da će u dresu Barselone nastupiti fubaler godine u svetu Ronaldinjo, afrički fudbaler godine Eto, svetski prvak sa reprezentacijom Italije Zambrota, dolazeći as svetskog fudbala Argentinac Lionel Mesi i mnogi drugi.

Na Rajkardovom spisku za američku turneju nalaze se:

golmani Honkuera, Valdez i Martinez

odbrambeni igrači Beleti, Edmilson, Van Bronhorst, Oleger, Pujol, Markez, Tiram, Zambrota, Olmo, Silvinjo i Gomez

vezni igrači Mota, Žili, Iniesta, Van Bomel, Ćavi, Ronaldinjo, Krosas, Deko, Sastre i Dos Santos

napadači Eto, Eskero, Gudjonsen, Mesi, Saviola i Riera.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Ronaldinjova DEVOJKA NE POSTOJI!
Manekenka Aleksandra Parezan, koja se hvalila seksom sa Brazilcem, običan je marketinški eksperiment, otkrio je Džoš Robertson, urednik "Plejboja"

Koju sam od vas....

Aleksandra je u medijima predstavljana slikama drugih manekenki, Aleksandre Kabi, Aide Jespike, Frančeske Lodo i Đorđe Palmas

Francuska manekenka Aleksandra Parezan, koja je tvrdila da je brazilski reprezentativac Ronaldinjo tokom Svetskog prvenstva u Nemačkoj provodio noći sa njom u krevetu, uopšte ne postoji! Tako barem tvrdi Džoš Robertson, urednik američkog izdanja "Plejboja", dakle čovek koji bi trebalo i te kako da zna ko je ko u svetu golišavih lepotica.
Robertson je bio začuđen što nikada nije čuo za manekenku sa imenom Aleksandra Parezan, a još više ga je bunilo što je prepoznao devojke na slikama koje su objavljene u medijima širom sveta kao njene. Odlučio je da stupi u kontakt sa Ronaldinjovom navodnom ljubavnicom.
- Nakon nekoliko telefonskih poziva, došao sam do broja Parezanove i od nje sam zatražio da mi pošalje nekoliko svojih fotografija. Objasnio sam joj da "Plejboj" ne može sebi da dozvoli da objavljuje one fotografije koje su se već pojavile u drugim medijima. Ona mi je, međutim, na vrlo lošem engleskom odgovorila da trenutno može da mi pošalje samo fotografije niske rezolucije i da ću, ako želim neke kvalitetnije, morati da pričekam neko vreme - rekao je Robertson.
Iskusni novinar je nakon toga navodnoj manekenki predložio da mu ona da brojeve telefona modnih agencija za koje je radila kako bi od njih dobio fotografije. Ona je, međutim, odbila takvu soluciju.
- Počela je da priča nešto na meni potpuno nerazumljivom jeziku. Delovalo je kao da je zatečena. Jedino što sam uspeo da shvatim bilo je "Ne, ne, nemojte njih da zovete. Za njih sam radila samo modne priloge. A vi hoćete seksi fotografije, zar ne? Ja vama poslati seksi fotografije" - objasnio je Robertson.
Fotografije visoke rezolucije koje mu je manekenka obećala novinar još nije dobio, ali mu je zato poslala 17 fotografija na kojima je navodno ona. Iste fotografije objavilo je i nekoliko internet stranica koje su se za manekenku zainteresovale nakon njenih izjava o divljem seksu sa Ronaldinjom tokom Mundijala.
- Na fotografijama koje mi je poslala jesu lepotice, ali nijedna se ne zove Aleksandra Parezan. U pitanju su modeli Aleksandra Kabi, Aida Jespika, Đorđa Palmas, Frančeska Lodo i Šejla Soarez. Na žalost po nju, pokušala je da prevari pogrešnog urednika "Plejboja". Ovako je postalo jasno da je Ronaldinjova seksi devojka potpuna izmišljotina i plod nečije razuzdane mašte - rekao je Robertson.

Ronaldinjo: Video sam je jednom u životu

Fudbaler Barselone i sam je pre nekoliko dana demantovao da je tokom SP-a imao seksualne odnose sa Parezanovom, međutim, nije tvrdio da ona ne postoji. Naprotiv, on je rekao da je dotičnu gospođicu upoznao, ali da nije imao intimne odnose sa njom.
- Odgovorno tvrdim da sam se tokom SP-a pridržavao pravila u kampu reprezentacije. Gospođicu Parezan sam video samo jednom u životu i nema govora da sam imao bilo kakve odnose sa njom - rekao je Ronaldinjo i najavio tužbu.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
HTC Desire HD
Laporta počeo kampanju za reizbor u Barseloni

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Djoan Laporta počeo je kampanju za reizbor na tu funkciju, pozivajući druge kandidate da izadju sa idejama.

"Ima nekih ljudi koji su govorlii da imaju sve spremno. Pa, sada je trenutak da to pokažu", rekao je Laporta na konferenciji za novinare.

On je priznao da je grešio tokom mandata, ali je to pravdao navodom da mu je bilo teško da predstavi drugačiji model kluba.

Laporta, za sada, ima samo jedanog protivkandidata za mesto predsednika Barselone i to je Fransesk Linan Sera, koji u četiri prethodne prilike nije uspeo da skupi dovoljno potpisa nida bi bio zvanični kandidat.

Laporta je pobedio na klupskim izborima 2003. godine, obećavši da će kupiti Dejvida Bekama od Mančester junajteda. Taj transfer nije realizovan, ali je umesto Bekama, on doveo Brazilca Ronaldinja, koji je preporodio tim.

Laporta je odbacio novinske tvrdnje da će se Ronaldinjo preseliti u Italiju.

"Ronaldinjo je veoma srećan ovde i mislim da ne treba da brinemo", poručio je on.

Barsa je osvojila titule u Španiji 2005. i ove godine, a u maju je osvojila i Ligu šampiona. Medjutim, Laporta i članovi Upravnog odbora morali su da podnesu odstavku 26. jula, pošto je sud podražo žalbu tri člana kluba, koji su naveli da je završen njihov četvorogodišnji mandat.

Prema statu kluba, godina se računa od jula do juna, a pošto je Laporta zvanično preuzeo funkciju 22. juna 2003. godine, osam dana do kraja tog meseca računaju se kao prva godina njegove vlasti.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Laporta treba da se vrati, on je barsu podigao, svaka mu cast Smile Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Izvor: B92, Reuters
Remi Barselone sa meksičkim Čivasom

AP

Prvaci Španije i Evrope, fudbaleri Barselone, odigrali su pred 92.650 gledalaca prijateljsku utakmicu sa meksičkom ekipom Čivas iz Gvadalahare.

Utakmica na ’Memorijal Koloseumu’ u Los Anđelesu završena je nerešenim rezultatom, 1:1, a golove su postigli Eidar Gudjonsen za Barselonu i Dijego Martines za Čivas.

Američku turu Barselona nastavlja u Hjustonu, protivnik je meksička Amerika a u subotu se na stadionu Džajantsa u Ist Raderfordu sastaju Barselona – Njujork Red buls.

U prvom kolu Primere, 27. avgusta, Barselona gostuje Selti u Vigu.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 922
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson k750i
e jesu carevi
92000 ljudi u americi doslo da ih gleda
stvarno respect
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.