Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 2011 ~ Informacije, line-up, želje ~ 07-10.07.2011  (Pročitano 19239 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
Browser
Firefox 3.6.17
mob
Apple iPhone 3Gs
Femi Kuti na EXIT-u

Nigerijski princ afrobita potvrdio je nastup na Fusion bini u petak, 8. jula.

Naslednik Fele Kutija, obožavani ambasador afričke muzike i veliki borac za socijalnu pravdu nominovan za Gremi nastupiće na EXIT festivalu, saopštili su organizatori.

Na Suba stejdžu, posvećenom novosadskom kompozitoru zavidne svetske karijere Mitru Subotiću Subi, biće upriličen ekskluzivni nastup Suba Connection benda, brazilske "supergrupe" sastavljene od Subinih prijatelja i saradnika.

Pridružiće im se Francuz Floran Gis, Nova Kumbia iz Južne Amerike, bliskoistočni Mashrou' Leila, i najvažniji čovek Yu-roka Koja, "maskiran" kao DJ Black Tooth aka Novica Talasić.

Za više informacija o programu festivala, posetite zvanični EXIT sajt.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
Browser
Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Sez odakle vadis te klipove  Smile

Briga je mene dal velicaju satanu ili hrista, mene nervira zato sto to rade na necemu sto se zove muzicki festival i gde 99% ljudi dolazi zbog muzike. I tim ljudima sada nabijaju na nos neke promocije i akcije koje veze nemaju sa muzikom, a plus sto nisu ni normalne. Mislim da su jednom imali neku akciju o zastiti zivotne sredine i ajde to je ok ali zasto pederska bina, jebali ih pederi.
Mene mnogo vise brine to sto ti iz organizacije Exita ne znaju da razmisljaju svojom glavom nego samo kopiraju tudje, jer je to in, u trendu i kul.

vidis batice odgledaj jos jednoj ovaj video pa ce ti sve biti jasnije,pederska tribina je samo jos jedna promocija satanizma i sodomizma o kojem se govori i u ovom klipu pogledaj samo promocioni poster pa ces videti kakve se bestijalnosti promovisu kroz navodni muzicki festival na kome uzgred budi receno ima sve manje kvalitetne muzike a sve vise promocije ""alternativnih "" vrednosti

Ne pada mi na pamet da pricam o simobolima iza Exit-a, iza onoga sto je slikano, napisano, uradjeno...
Iza ljudi koji dolaze, iza lokacije...

U svemu se moze naci izgovor za ovo ili za ono.
Ako je neko dovoljno dokon, ako je neko dovoljno bolestan, za svaku svoju teoriju ce naci dovoljno argumenata.

Znam iz kojih razloga je Exit nastao, secam ga se dok jos nije bio exit, dok je jos bila Copacaffana na becarcu.
Secam se svih ljudi koji su tamo dolazili da gledaju svetsko prvenstvo u (mislim) odbojci i vaterpolu koje se prenosilo na platnu video bimom koji smo iznajmili parama iz svojih dzepova.
Secam se prvog Exita, secam se ljudi koji su mislili da je sve to nemoguce.

Neka misli ko sta hoce, Exit je rodjen iz ideje da ovom drustvu treba pozitivnih vibracije, da je ljudima dosta onog sivila devedesetih.

Istina je, exit je uvek imao politicku pozadinu, samo zato sto smo svi mi bili politicki svesni, znali smo sta nam politika radi i na taj nacin smo izrazili svoj bunt.

Ako moram da biram izmedju onoga sto religija nudi i na sta te obavezuje i onoga sto slobodan um nudi... Uvek biram slobodan um!

Da li je bolesno doci i provesti se, slusati muziku, smejati se...sa mnogo ljudi koji su takodje nasmejani i veseli?
Ako je lose, obesite me odmah na najvislju crkvu...
Ako se religija zalaze protiv toga, onda ja otvoreno pljujem na tu religiju.

Gde je tu licni izbor?
I neka mi ponude da budem satanista, da budem peder, da budem djavo nad djavlima...ako imam licni izbor, ja cu to izabrati za sebe...

Ako mi je taj licni izbor ukinut...onda sam veca marioneta nego da sam sam izabrao da to budem...

Sere mi se, iskreno , od onih koji pljuju po "bolestima" danasnjice, a u stvari su bolesniji od onih kojima sude...

Svi vi kojima je exit satanizam-kurac-palac... jebite se, idite i mrmljajte sami sebi u bradu kojekakve bajalice, a pustite ljude da se provode.

Ko Vam je kriv kada ne znate za bolje...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
Browser
Opera 9.80
читам ово и никад нисам чуо за 90% тих "бендова" ,диџејева и осталих лелемуда Smile
креатор....боље да се мученици не бламирају
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
Browser
Chrome 12.0.742.100
batice licno sam prisustvovao na vise od 20 fetivala sto ovde sto preko,vecina od njih su bili jazz-blues i rock,bilo je i onih poput exita ali sam te dj stejdzeve izbegavao,u pravu si na jazz festivalima sam video najvise nasmejanih ljudi pozitivne enrergije izazvane kvalitetnom muzikom,exit i slicna djubrad od festivala vrede jedino zbog par fusion stejdzeva i ponekog kvalitetnog benda koji dodje ali samo u muzickom slislu,svi ostali propratni sadrzaji su promocija satanizma negativne energije zacinjene velikom kolicinom droge i alkohola,ako je exit tako bezazlen cemu sva ta simbolika u vezi istog i promovisanje bolesnih vrednosti tipa gej lezbo stejdz,verovatno zato da bi vi ljubitelji pomenutih stvari mogli besplatno i legalno da se jebete,sve u skladu sa evropskim vrednostima novog vavilona

http://www.albatrus.org/english/living/ourtimes/europe_new_babylon.htm
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Browser
Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
читам ово и никад нисам чуо за 90% тих "бендова" ,диџејева и осталих лелемуда Smile
креатор....боље да се мученици не бламирају

@mrgec kreator je bend za koji ja znam nekih dvadesetak godina, iako ih nisam nesto previse slusao.
Bili su popularni tamo `90-`00.
Verujem da se bar oni nece osramotiti, imaju oni iskustva  Smile

batice licno sam prisustvovao na vise od 20 fetivala sto ovde sto preko,vecina od njih su bili jazz-blues i rock,bilo je i onih poput exita ali sam te dj stejdzeve izbegavao,u pravu si na jazz festivalima sam video najvise nasmejanih ljudi pozitivne enrergije izazvane kvalitetnom muzikom,exit i slicna djubrad od festivala vrede jedino zbog par fusion stejdzeva i ponekog kvalitetnog benda koji dodje ali samo u muzickom slislu,svi ostali propratni sadrzaji su promocija satanizma negativne energije zacinjene velikom kolicinom droge i alkohola,ako je exit tako bezazlen cemu sva ta simbolika u vezi istog i promovisanje bolesnih vrednosti tipa gej lezbo stejdz,verovatno zato da bi vi ljubitelji pomenutih stvari mogli besplatno i legalno da se jebete,sve u skladu sa evropskim vrednostima novog vavilona

http://www.albatrus.org/english/living/ourtimes/europe_new_babylon.htm

Ponavljam... ti si u stanju u svemu onome sto ti licno ne razumes da vidis lose.
To se zove generalizovanje, i nikako se vekovima nije dokazalo kao ispravan metod osudjivanja i procene...

Druga stvar, ako si vernik, tvoje je da verujes.
Nije tvoje da ispravljas ono u sta ce drugi da veruju.

Vec ako si vernik, veruj u moc svoje religije, posto je to jedini nacina da pobedis drugu stranu, ako je i ima u ovom slucaju...
Trece...pusti one koji su gresni, oni po rodjenju imaju jednu divnu stvar koja se zove slobodna volja...neka biraju za sebe...

Slabi ce pasti, jaki nece...

Da bi postojalo dobro, mora postojati i zlo.
Jedno bez drugog ne postoji.
Verovao ti u to ili ne, ali tvoja religija, koja god da je, ne pitam i ne interesuje me, ne bi postojala bez zla u ovom svetu, tako da se mani proseravanja.

Veruj u sta god hoces, tvoje je pravo...

Verujes u svoju religiju zato sto si na nju navikao, i rodjen si tu gde si rodjen... U slucaju religije vazi isto pravilo kao i u slucaju istorije, kada kazu da istoriju pisu pobednici...Tako je i za religiju.
Boris se protiv sekti, a verujes u religiju koja je nastala iz sekte...
Verujes u religiju koja je ubila vise ljudi u svoje ime nego svi ratovi ovog sveta do sada.
Verujes u religiju koja je postala biznis i koja jedno prica, drugo praktikuje...
Verujes u religiju u kojoj ne mozes biti ni krsten ni sahranjen ako nemas para da platis...

A osudjujes ljude koji bi da se vesele...

Licemerno, zar ne?

Odosmo u teski offtopic i ja se izvinjavam svima, nije mi bila namera.

Obecavam, tako mi dobrog provoda na exitu, da necu vise  Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 14:15:21 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
Browser
Firefox 3.0.19
Citat
Ako moram da biram izmedju onoga sto religija nudi i na sta te obavezuje i onoga sto slobodan um nudi... Uvek biram slobodan um!

ajd malo izaberi um, pa nemoj u svemu da vidis religiju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Browser
Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Citat

ajd malo izaberi um, pa nemoj u svemu da vidis religiju.

I biram, samo sto me nervira to generalizovanje.
Zar u svemu postoje zavere?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
Browser
Chrome 12.0.742.100
samo ti veruj u religiju eu i novog babilona,sto se tice zavera nisam ja pravio promo materijal za exit i gej binu vec to dolazi iz vaseg tabora,a to da je religija izazivala sukobe je klasican kvazi argument kvazi ateiste,u dvadesetom vecu u kome su bile najvece ljudske zrtve u istoriji covecanstva nijedan veliki sukob nije bio verske prirode

ako hoces nesto da naucis o muzici treba da posetis neki festival ovog tipa

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Browser
Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 12, S21
samo ti veruj u religiju eu i novog babilona,sto se tice zavera nisam ja pravio promo materijal za exit i gej binu vec to dolazi iz vaseg tabora,a to da je religija izazivala sukobe je klasican kvazi argument kvazi ateiste,u dvadesetom vecu u kome su bile najvece ljudske zrtve u istoriji covecanstva nijedan veliki sukob nije bio verske prirode

ako hoces nesto da naucis o muzici treba da posetis neki festival ovog tipa

Upravo o tome ti pricam...
Generalizujes previse...
Zakljucio s da sam eu/babilon-bog-te-pita-kakav vernik, a nisam...
Zakljucio si da ne slusam kvalitetnu muziku, sto opet nije tacno...
To sto branim Exit i ljude kojima je do provoda nije znak da sam ovakav-onakav...
To je samo znak da sam u stanju videti nesto lepo u tome, sto ti ocigledno propustas.

Ziv bio, i zaista mislim da smo dosta trolovali temu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
bio sam vise puta na exitu ali samo na stejdzovima sa zivom svirkom,ono u sta se sada exit pretvorio je glorifikacija satanizma i novog valivlona tj eu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.