Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 17:13:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 09 od 9. do 12. jula 2009. godine  (Pročitano 56333 puta)
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Valjda ce biti neki snimak Prodigy-ja na tv-u ili za download ako je neko snimao, za nas koji nismo uspeli da odemo. Totalno mi je krivo, ne mogoh od posla.
« Poslednja izmena: 13. Jul 2009, 01:26:34 od Aconja »
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Novi Sad
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
I ja se nadam da ce biti neki dobar snimak od Prodigy. Voleo bi da imam iako sam bio na egzitu, jer su veceras napravili totalnu ludnicu.
Evo malopre sam stigao kuci, jos uvek pod utiskom... ne spava mi se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
metal benda „Korn“

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S7
dodjoh sa exita.. sta mogu reci.. korn, GMF, moby, svi DnB nastupi, JEBENI PRODIGY!! nesto najjace sto sam doziveo ikada.. svaka cast.. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Mene je Moby najvishe odushevio, Napravili su pravi spektakl! Tachno me neka euforija ufatila  Smile

Stvarno sam  ja imao velika ochekivanja, a i njih su prevazishli. Rjechima Moby-ja : Havala, havala, havala.  Smile  Smile

Zadnji dan nisam ishao, pozhelio sam kuchu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Poslednjeg dana muzičkog festivala EXIT u Novom Sadu, festival je posetilo oko 48.000 ljudi i nisu evidentirana teža krivična dela, niti narušavanje javnog reda i mira u većem obimu, saopštila je novosadska policija.

Policija je poslednje večeri uhapsila 37 stranih državljana zbog osnovane sumnje da su posedovali ili prodavali droge. Jedan osumnjičeni je zadržan, a ostali su, uz krivičnu prijavu, dovedeni na saslušanje nadležnom istražnom sudiji.

Sprečavajući zloupotrebu narkotika na ovoj manifestaciji, policija je poslednje večeri od 101 osobe oduzela 210 grama marihuane, 212 tableta ekstazija, 30 grama kokaina, 72 grama amfetamina i dva grama hašiša.

Služba hitne medicinske pomoći imala je poslednje festivalske večeri oko 150 lakših intervencija, uglavnom zbog povreda ili predoziranja, zbog čega je nekoliko osoba završilo na hirurgiji ili neuropsihijatriji.

U Kliničkom centru Vojvodine agenciji Beta je rečeno da je tokom EXIT-a u Urgentni centar primljena 41 osoba, od kojih je 40 nakon pregleda pušteno zbog lakih povreda, a samo jedna britanska državljanka zadržana je na odeljenju hirurgije zbog težih povreda.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Znaci sinoc ludnica, Prodigy odvalio, jedino im zameram sto nisu svirali ''No good'', ali sem toga, bilo je odlicno!

Hteo sam da cujem ''Diesel Power'' i obistinilo mi se! Odlicna svirka.

Posle Chase & Statusa takodje ludnica, crnja na bini pokidao masu! U Dens aren dobro, Emerson me smorio, ali sam se neocekivano dobro proveo uz ''Japanese popstars''...

Sve u svemu, odlicno sam se proveo na EXIT-u ove godine, da bolje ne moze!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2009, 17:41:16 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ti si prvi koji to kaže, svi su se smorili uz ove japanske pop zvezde tako da im je emerson došao kao kec na 10
debeli crnja i zeleni saten vrteli do pola 8 kad su ih kerovi isterali sa bine (!!!!!!!!) po rečima ortaka

išao sam zbog delikventa, oduševio se na mobiju, buraka son sistema jebeno-vrhunski
a prodiždi ne vredi komentarisati, mada su mi za nijansu bili slabiji nego prošli put... moje mišljenje...

a da, moto festivala je "jebem ti engleze i ceo festival preodređen njima, od cena do samog programa"
i ponovo se pokazaloa tačnim da je manjim stejdževima uvek uvek UVEK bolje zezanje nego na majnu densu i fjužnu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Grandmaster Flash(najjaca zurka na ovom Exit-u) , Max Romeo , Andy C , Prodigy , Moby , Kraftwerk... tim redom i naravno jos dosta manje poznatih izmedju njih

zao mi sto nisam stigao na Delinquent Habbits(jbg Grandmaster je priredio ocekivano dobru zurku) i sto me mrzelo da cekam red da sidjem na "silent disco" ...a i sto nisam odgledao ovaj novi crtani "Edit i ja".  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
e jedino mi zao stvarno sto nisam stigao na Delinquent habits,ali GMF se stvarno morao ispuniti do kraja. A za Prodigy...modrice govore same za sebe...
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 17:13:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.