Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 18:39:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 09 od 9. do 12. jula 2009. godine  (Pročitano 56450 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ulaznice za četiri dana festivala do 26. juna možete kupiti po ceni od 5.990 dinara.

Od 27. juna, četvorodnevne karte poskupljuju na 9.990 dinara.

Jednodnevne karte za EXIT u prodaji su od 12. maja, i to po ceni od 3.490 dinara za četvrtak i petak, odnosno 3.990 dinara za subotu i nedelju.

Organizatori su saopštili da je prodaja u toku juna bila rekordna u odnosu na prošlu godinu, pa nije isključeno da će festival biti rasprodat. Ukoliko karata bude bilo kada EXIT bude počeo, na festivalskim blagajnama biće skuplje u odnosu na pre početka.

Karte za jubilarni deseti EXIT mogu se kupiti u filijalama Erste banke, kao i preko sajta Gigstix.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.1
mob
Samsung Galaxy Nexus
rekose do 15 juna... sad odjednom produzili...

svira i Mando Diao na Fusion Stage-u... oni su cool..

mi i dalje ne mozemo da nadjemo smestaj... sve je 100+ eura za 4 noci to je mnogo ...
« Poslednja izmena: 12. Jun 2009, 14:07:33 od Paralelni Svet »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800

mi i dalje ne mozemo da nadjemo smestaj... sve je 100+ eura za 4 noci to je mnogo ...

Šta sve? Sve je 100+ evra? Koje brojeve vi zovete?  Smile

Aj videću ja sa burazerom da li on zna nekoga da iznajmljuje jeftino... A ta stoka bahata koja vam nudi smeštaj za 100 evra, to su izuzeci, garantovano. Šta oni misle da su? Hajat?  Smile
Javljam večeras ili sutra  Smile

edit:   A koliko vas ide?
« Poslednja izmena: 12. Jun 2009, 14:36:07 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.1
mob
Samsung Galaxy Nexus
pa pazi ovako .. ide nas 7-8... a ti sto izdaju za 100+ eura, kapiraju da im je bolje da izdaju nadrogiranim junkie Britancima za vece pare nego srbima za manje... kad bi se raspitao, bio bih ti mnogo zahvalan
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia c5
Na sajtu Exit-a,na forumu, sam primetio dosta ponuda za smestaj,prevoz,itd.Verovatno si proverio tamo ali koliko sam primetio bukvalno se tuku za musterije i jedni drugima ruse cene...Mozda moze nesto pristojno da se nadje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Grandmaster Flash dolazi na Exit!

...
Grandmaster Flash je hip hop DJ i producent koji je postavio temelje za sve što hip hop DJ može da uradi sa pločom danas, osim da je samo pušta. Ono što mi danas nazivamo disk džokejem, on je izmislio.

U februaru je konačno izdao dugo očekivani novi album, pod nazivom "The Bridge - Concept Of A Culture". Na njemu gostuju imena poput Jumz, Afasi, Busta Rhymes, MC Supernatural,Snoop Dogg, Big Daddy Kane i Grandmaster Caz, a izdvajaju se singlovi "Swagger", "Bounce Back", "Tribute To The Breakdancer"...

Sa svojim bendom, Grandmaster Flash and the Furious Five, stvorio je parametre za sve ono što ovladavanje zvukom može da znači. Njegove neprevaziđene DJ veštine i njegovi akrobatski nastupi - okretanje i zasecanje vinila ručnim i nožnim prstima, laktovima i svakim predmetom koji mu se nađe pod rukom - ostavljaju vas kako buljite, otvorenih usta. Oni su osvojili platinu svojim singlom “The Message” a pesma “The Adventures of Grandmaster Flash on the Wheels of Steel” otvorila je vrata ovom žanru i veštini ka široj publici. Ovaj singl postaje prva DJ kompozicija koju je snimio DJ. Priznanje čak i od strane tradicionalno rivalskog zvuka stiže u trenutku kada Grandmaster Flash and the Furious Five dobijaju svoje mesto u Rock and Roll holu slave, 2007. Takođe,ima svoju emisiju na radiju Sirius, pod nazivom "The Flash Mash on Hot Jams 50", koja ide subotom popodne, osvojio je brojne nagrade, i ne misli da se povuče. Obećao je novi album ove godine, i počeće da prelazi iz svog analognog sveta vinila u digitalni, koristeći “Traktor Scratch” aplikaciju. Zauzet je i kao pisac, i upravo pre nekoliko dana, 10. juna, izdao je svoje memoare, "Flash's Memoirs My Life, My Beats". I ovaj čovek nam dolazi na Exit. Respect.

Legendarni hip-hop di-džej i producent nastupiće 11. jula na glavnoj bini festivala.
...

izvor : Exit

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Ako ima neka dobra dusa koja zeli da otkupi moju kartu posto ja necu moci da idem (za sva 4 dana).  Cena od 5800 (ja dadoh 6k za istu. . . ).  Beograd samo :D javite se na mail
stanko87 "na" gmail-u Wink

Hvala! :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Južnoamerički MTV prikazaće specijalnu emisiju „Fest Jumpers“ u kojoj se u šest epizoda predstavlja isto toliko odabranih evropskih festivala, a oko 30 miliona gledalaca imaće priliku da gleda emisiju u trajanju od 90 minuta u potpunosti posvećenu Exitu – kaže za „24 sata“ Sagor Mešković iz Exita.
On dodaje da je Exit i ove godine najtraženiji festival u Velikoj Britaniji među muzičkim događanjima van granica te zemlje, kao i da je, pored 15.000 ulaznica prodatih u zemljama Zapadne Evrope, svoj dolazak u Novi Sad, za sada, najavilo i oko 10.000 posetilaca iz našeg regiona.
– U kampu je prodato više od 6.000 mesta, od čega je oko 80 odsto posetilaca van Srbije. Tokom protekle dve godine više od polovine posetilaca Exita činili su inostrani gosti koji su u Srbiju došli iz (čak 54) različitih zemalja sveta. Prema procenama ekonomsta, tokom četiri dana prošlogodišnjeg Exita inostrani posetioci u Srbiji potrošili 20 miliona evra – kaže Mešković i podseća da je Exit stavljen na CNN-ovu listu najboljih festivala na svetu.

Besplatan album E-play
Novi album elektro rok drum’n’bass benda E-play „Drago mi je da smo se upoznali“ može besplatno da se skine sa sajta Exitmusic.tv. Album, koji sadrži devet numera i remiks pesme „Too Late” koji je uradio Marko Nastić, može se skinuti u celini ili pesmu po pesmu. E-play će na Exitu nastupati 9. jula na „fusion” bini. Na sajtu Exitmusic.tv takođe se može besplatno skinuti i album Obojenog programa „Kosmos u tvom srcu/Igračke se voze levom rukom“.

satnica 10. exit festivala u novom sadu

Main stage
Četvrtak, 9. jul
Darkwood Dub 19.30
Lili Alen 20.45
Roots Manuva 22.30
Arctic Monkeys 00
Caspa & Rusko + Rod Azlan 02
Sub Focus + MC Jakes 04

Petak, 10. jul
Zoster 19
Fucked Up 20.15
Manic Street Preachers 21.30
Overdrive 23
KoRn 00
Andy C & MC GQ 02
DJ Marky & MC Dynamite 04

Subota, 11. jul
Pati Smit 20.15
Kraftwerk 22
Moby 00
Grandmaster Flash 02
Fabio & Grooverider + MC Rage 04

Nedelja, 12. jul
Eboni Bones 20.15
Obojeni program 21.15
Madness 22.15
The Prodigy 00
Chase feat MC I.D.+Status with Plan B 02
Bryan Gee & Kenny Kenn+MC Skibadee 04

Dens Arena
Četvrtak, 9. jul
Dark Angel 21.30
Dee Face b2b Vladimir Acić 22.30
Reboot live 00.30
Stiv Lavler b2b Li Buridž 01.30
Sasha b2b Džon Digved 03.45
Džejms Zabiela b2b Nik Fansiuli 06

Petak, 10. jul
Tijana T 21
Vlada Janjić b2b Gordan Paunović 22.30
Heidi b2b Džastin Martin  00.30
Gui Borato live 02.30
Riči Hotin b2b Dubfire 03.30
Loco Dice b2b Magda 06

Subota, 11. jul
Flip b2b MKDSL  21.00
Hanah Holand b2b Tajo 22.30
Kissy Sell Out b2b Aleks Metrik 00.30
Etienne de Crecy live  02.30
Stivi Anđelo b2b Sebastian Ingroso 03.30
Erik Prajz b2b Adam Bejer 05.30

Nedelja, 12. jul
Subotić  21.30
Pol Volford b2b Jusef  00.45
Marko Nastić b2b Valentino Kanzyani 02.30
The Japanese Popstars live 03.30
Sander Kleinenberg b2b Daren Emerson  05
Karl Koks b2b Green Velvet 06.30

Fusion stage
Četvrtak, 9. jul
Bernays Propaganda 20
Pop-Ups 20.45
Repetitor 21.40
Partibrejkers 22.45
The Herbaliser 00.45
Majke 02.20
E Play 03.50

Petak, 10. jul
Sweeper 20
Gravity Co. 20.45
Elemental 22
Orthodox Celts 23.10
Max Romeo 00.35
Hladno Pivo 02.15
zZz 03.50

Subota, 11. jul
Stillness 20
Jarboli 20.45
Stalingrad Cowgirls 21.50
Dubioza Kolektiv 23.10
Milan Mumin & Undercover Maniacs 00.30
Baloji  1.45
Delinquent Habits 03
Lollobrigida 04.15

Nedelja, 12. jul
Slaptrap 19.15
The MOOod 20
Nezni Dalibor 20.45
Elvis Jackson 21.40
Marčelo 22.55
Buzzcocks 00:15
Mando Diao 02.15
Atheist rap 04

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i

Šta sve? Sve je 100+ evra? Koje brojeve vi zovete?  Smile

Aj videću ja sa burazerom da li on zna nekoga da iznajmljuje jeftino... A ta stoka bahata koja vam nudi smeštaj za 100 evra, to su izuzeci, garantovano. Šta oni misle da su? Hajat?  Smile
Javljam večeras ili sutra  Smile

edit:   A koliko vas ide?

To su srpska posla. Oce da zajebu strendzera, da se osecaju "upotpunjeno". Budale... Ajde, i ja cu da se raspitam, ali sve sto sam do sada cuo jesu takve price: "Necu ispod sto (i vise) eura, boli me..."
   Stoka neupucena. Kontaju da vama kes raste na drvetu, i da vam je sve to malo.
« Poslednja izmena: 22. Jun 2009, 08:11:27 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0

promaklo mi je da dolaze Delinquents Habits  Smile

To ne smem da propustim...   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 18:39:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.