Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:12:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 09 od 9. do 12. jula 2009. godine  (Pročitano 56565 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N70

Ovo je trenutno zaista najbolja DJ ekipa koja se moze okupiti.. ja ne znam koga ti ocekujes da dovedu.. Znam da slusas trance, ali toga jednostavno nece biti na EXITu, kao sto ga nema na vecini festivala.

Evo ovako...Postaviću ti pitanje - Da li ti uopšte slušaš Elektronsku muziku i u kojoj meri?

Termin najbolja DJ ekipa,je u najmanju ruku neozbiljan,veruj mi.

Pogotovo ako baciš pogled na na neke merodavne izvore...MAG-ovu,ili bilo koju DJ listu...

Ja uopšte ne favorizujem posebno neku vrstu muzike,ali za mene lično je sramota da Exit,za 10 godina nije uspeo/želeo da dovede jedne od vrhunskih & Najpriznatijih muzičara/producenata/DJ-eva današnjice...

Paul van Dyk,Armin van Buuren,Rank 1,Ferry Corsten,Tiesto...(su samo tamo neki)

Ja muziku (pogotovo Elektronsku) svrstavam na Kvalitetnu i Nekvalitetnu,a ne po određenim žanrovima.

Tako da,ne moraš mnogo da se cimaš da meni objašnjavaš što,kako i zašto.  Smile

Ili još gore,da podržavaš/braniš odluke Exit tima.

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs

Ovo je trenutno zaista najbolja DJ ekipa koja se moze okupiti.. ja ne znam koga ti ocekujes da dovedu.. Znam da slusas trance, ali toga jednostavno nece biti na EXITu, kao sto ga nema na vecini festivala.

Evo ovako...Postaviću ti pitanje - Da li ti uopšte slušaš Elektronsku muziku i u kojoj meri?

Termin najbolja DJ ekipa,je u najmanju ruku neozbiljan,veruj mi.

Pogotovo ako baciš pogled na na neke merodavne izvore...MAG-ovu,ili bilo koju DJ listu...

Ja uopšte ne favorizujem posebno neku vrstu muzike,ali za mene lično je sramota da Exit,za 10 godina nije uspeo/želeo da dovede jedne od vrhunskih & Najpriznatijih muzičara/producenata/DJ-eva današnjice...

Paul van Dyk,Armin van Buuren,Rank 1,Ferry Corsten,Tiesto...(su samo tamo neki)

Ja muziku (pogotovo Elektronsku) svrstavam na Kvalitetnu i Nekvalitetnu,a ne po određenim žanrovima.

Tako da,ne moraš mnogo da se cimaš da meni objašnjavaš što,kako i zašto.  Smile

Ili još gore,da podržavaš/braniš odluke Exit tima.

Slusam, ne kao pre, ne puno, nije mi to ni priblizno omiljeni muzicki pravac, ali slusam dovoljno da sam upucen u to, obzirom da svake godine mnogo vremena provedem na DA i HNS stageu.
Hocemo kao relevantnu da uzmemo MAGovu listu? Ok, meni je to malo bezveze lista i ne preterano merodavna, ali od ovih 5 DJeva koji su najavljeni za sada, cetvorica su u top 15 na MAGovoj listi.
O tome koliko si ti realan dovoljno govori to sto si naveo 5 izvodjaca, a svi pustaju trance. Bez obzira sto sam ti rekao da se po festivalima u Evropi jako retko mogu naci trance izvodjaci. Takodje, zanemario si to sto su ovo zaista najveca imena koja se trenutno mogu dovesti, koja su u skladu sa koncepcijom festivala. Reci mi nekog ne-trance izvodjaca koga bi zeleo videti na Exitu, koji do sada nije bio, a veliko je ime.
I ne, nemam potrebu da branim Exit team, samo ne volim kada neko sere po tudjem radu samo zato sto mu nisu doveli nekoga koga on zeli da cuje.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N70

Slusam, ne kao pre, ne puno, nije mi to ni priblizno omiljeni muzicki pravac, ali slusam dovoljno da sam upucen u to, obzirom da svake godine mnogo vremena provedem na DA i HNS stageu.
Hocemo kao relevantnu da uzmemo MAGovu listu? Ok, meni je to malo bezveze lista i ne preterano merodavna, ali od ovih 5 DJeva koji su najavljeni za sada, cetvorica su u top 15 na MAGovoj listi.
O tome koliko si ti realan dovoljno govori to sto si naveo 5 izvodjaca, a svi pustaju trance. Bez obzira sto sam ti rekao da se po festivalima u Evropi jako retko mogu naci trance izvodjaci. Takodje, zanemario si to sto su ovo zaista najveca imena koja se trenutno mogu dovesti, koja su u skladu sa koncepcijom festivala. Reci mi nekog ne-trance izvodjaca koga bi zeleo videti na Exitu, koji do sada nije bio, a veliko je ime.
I ne, nemam potrebu da branim Exit team, samo ne volim kada neko sere po tudjem radu samo zato sto mu nisu doveli nekoga koga on zeli da cuje.

Au,nemoj samo sa mnom na taj način da komuniciraš.

Definitivno ne razumeš poentu moje kritike.

Techno,Trance,Progressive,Electro...Ja sve to zovem - Electronica.

Poštujem sve njih,i nemam problem sa tim, na većini njihovih nastupa ovde sam i bio.

Ali biti u Top 15,i Top 5 nije isto.

A ova imena što sam naveo - su GODINAMA u prvih 5.

Ne razumem tu debilnu koncepciju Festivala,uopšte...A verujem da niko pristrasan i razuman i ne razume.

Ako ćemo realno - Ovo jesu velika imena,ali trenutno nikako nisu najveća imena.  Smile

U tome je kvaka.

Pogotovo što očigledno nisi u toku sa Elektronskom muzikom,a nije ti ni omiljena vrsta muzike.

Muzički Festival Exit koji se deklariše kao najbolji u Evropi,a bez Najboljih DJ-eva današnjice (slučajno puštaju Trance), ti je kao Svetsko prvenstvo u fudbalu,a da na njemu ne učestvuje Brazil,Argentina...  Smile

Nema tu podela Trance,Techno,Electro..itd...

I da,molim te mi nabroj koji su to vrhunski Festivali u Evropi i svetu,bez Trance izvođača?

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
Definitivno ne razumeš poentu moje kritike.

Techno,Trance,Progressive,Electro...Ja sve to zovem - Electronica.

Poštujem sve njih,i nemam problem sa tim, na većini njihovih nastupa ovde sam i bio.

Ali biti u Top 15,i Top 5 nije isto.

A ova imena što sam naveo - su GODINAMA u prvih 5.

Ne razumem tu debilnu koncepciju Festivala,uopšte...A verujem da niko pristrasan i razuman i ne razume.

Ako ćemo realno - Ovo jesu velika imena,ali trenutno nikako nisu najveća imena.  Smile

U tome je kvaka.

Pogotovo što očigledno nisi u toku sa Elektronskom muzikom,a nije ti ni omiljena vrsta muzike.

Muzički Festival Exit koji se deklariše kao najbolji u Evropi,a bez Najboljih DJ-eva današnjice (slučajno puštaju Trance), ti je kao Svetsko prvenstvo u fudbalu,a da na njemu ne učestvuje Brazil,Argentina...  Smile

Nema tu podela Trance,Techno,Electro..itd...

Ja ne znam kako drugacije da ti nacrtam da su uglavnom do sada na Exitu ta cetiri dana bila tematski podeljena. Minimal vece, proggy, electro-house, techno. Trance nije pravac koji je zastupljen na festivalu. I mozes ti da ne delis elektronsku muziku tako, ako je ceo svet deli. Ne ulazim u to zasto se ne dovode trance DJevi, ali ti kazem da je jednostavno tako. Mozes ti sada da ubedjujes koga kod hoces da najbolji DJevi nisu bili na Exitu, ali je DA i dalje verovatno jedna od najboljih bina sa elektronskom muzikom u Evropi, koliko zbog ambijenta toliko i zbog selekcije izvodjaca. Lepo ti kazem, navedi jednog velikog ne-trance izvodjaca koji nije nastupio, a trebao  je, i sve je ok. I bez tih fora da ti ne delis elektronsku muziku tako, jer jednostavno ne zvuci ozbiljno.

Citat
I da,molim te mi nabroj koji su to vrhunski Festivali u Evropi i svetu,bez Trance izvođača?

A navedi neki veliki muzicki festival na kom su prethodnih godina nastupili neki od izvodjaca koje si ti naveo.. Glasto? Neki drugi britanski festival? Szigeth? M-m..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Au, ozbiljna diskusija se ovde vodi  Smile

samo da naglasim: kad se za nekog kaze da je najbolji DJ to znači da ga najviše ljudi šlusa, tj najpopularniji je...
bez obzira koju vrstu elektronske muzike on radi.Evo da pojasnim:
Igrom slučaja (i prirode ljudske psihe) većini ljudi više odgovara tehno i trance zvuk nego na primer D'n'B. Zato se dnb DJ nikad neće naći na vrhu liste top DJ-eva, koliko god da je dobar, pa makar bio i najbolji dnb DJ. Jednostavno, manje ljudi sluša to i tačka. I meni je žao što je to tako ali tako je  Smile
još me i čudi (iako volim dnb) što se dnb magovi (mis'im Marky  Smile ...ja samo zbog njega hteo da dodjem) pojavljuju na Exitu a ne pojavljuju se all-genre top DJ-evi   Smile
Donekle ste obojca u pravu, ali nešto mi govori da bi Exit okupio još više ljudi kad bi uključio trance scenu, pa makar malo...  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Meni nije jasno zasto uopste postoje dj liste. One nanose samo stetu elektronskoj muzici tako sto vec godinama favorizuju iste ljude koji kupe svu slavu. Na listi dj mag za 2008 Tiesto je na drugom mestu, pa to je najblaze receno smesno.
A Exitu sigurno ne bi skodilo da jedno vece bude trence.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N70

Ja ne znam kako drugacije da ti nacrtam da su uglavnom do sada na Exitu ta cetiri dana bila tematski podeljena. Minimal vece, proggy, electro-house, techno. Trance nije pravac koji je zastupljen na festivalu. I mozes ti da ne delis elektronsku muziku tako, ako je ceo svet deli. Ne ulazim u to zasto se ne dovode trance DJevi, ali ti kazem da je jednostavno tako. Mozes ti sada da ubedjujes koga kod hoces da najbolji DJevi nisu bili na Exitu, ali je DA i dalje verovatno jedna od najboljih bina sa elektronskom muzikom u Evropi, koliko zbog ambijenta toliko i zbog selekcije izvodjaca. Lepo ti kazem, navedi jednog velikog ne-trance izvodjaca koji nije nastupio, a trebao  je, i sve je ok. I bez tih fora da ti ne delis elektronsku muziku tako, jer jednostavno ne zvuci ozbiljno.

A navedi neki veliki muzicki festival na kom su prethodnih godina nastupili neki od izvodjaca koje si ti naveo.. Glasto? Neki drugi britanski festival? Szigeth? M-m..

Dečko,opet ti ponavljam,ne moraš ti meni da objašnjavaš ništa,jer ti jednostavno i nemaš adekvatan odgovor za ono o čemu polemišemo.I tu bi trebala da stane sva priča.
Moj staž na Exit-u je od 2000.godine,tako da vrlo dobro znam stanje stvari.
I tada i sada uvek ću oštro kritikovati takav način šabanske koncepcije/selekcije.
Pravi/istinski poklonici Elektronske muzike,ne prave podelu između žanrova.To rade samo neozbiljni vikend lelemudi...
A zaista najviše "volim" te zaklete poklonike jedne vrste muzike,kao i ostalih stvari u životu.
Kvalitet je kvalitet i tu ne sme da bude kompromisa i podela.
Ako je npr. Armin van Buuren,ove godine poneo titulu Najboljeg DJ-a,kaži mi jedan valjan razlog zašto da ne nastupi na Exit-u? Cena? Nije definitivno.
Tvrdim,da bi čovek napunio,ne Dance Arenu,nego bi i Main Stage bio mali.Kao i svugde u svetu (dobro,ovo je uslovno jer mi i nismo deo naprednog sveta) gde je nastupao.A Tiesta,Paul van Dyka i da ne spominjem,koji gde god se pojave traži se karta više.Mislim informiši se prvo malo,pa onda možemo nataviti diskusiju.
Nemoj biti ograničen samo na ovaj usrani Balkan.

Googlaj malo više o Dance Valley-u,Sensation-u,Godskitchen-u,Mayday-u,Nature One-u,Global Gathering-u,Ibizi,Gatecrasher-u,itd....

I nemoj ispadati smešan sa binom na Dance Areni.  Smile Ako je u Svetskom proseku,mislim da je i to dobro.

A o ostalim ne trance izvođačima,možemo polemisati.

Lutzenkirchen,Moonbeam,Deadmau5...itd...Ne mogu svih da se setim...

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
Mogu i da ti nacrtam, opet ne bi shvatio. Tako da nije bitno.. Ok, ceo svet ne deli muziku na zanrove, samo Exit, na osnovu toga ti kazem da nece biti trance izvodjaca i to je to..

Citat
Ako je npr. Armin van Buuren,ove godine poneo titulu Najboljeg DJ-a,kaži mi jedan valjan razlog zašto da ne nastupi na Exit-u? Cena? Nije definitivno.

Cena, duzina nastupa, programska koncepcija.

Citat
Tvrdim,da bi čovek napunio,ne Dance Arenu,nego bi i Main Stage bio mali.Kao i svugde u svetu (dobro,ovo je uslovno jer mi i nismo deo naprednog sveta) gde je nastupao.A Tiesta,Paul van Dyka i da ne spominjem,koji gde god se pojave traži se karta više.Mislim informiši se prvo malo,pa onda možemo nataviti diskusiju.
Nemoj biti ograničen samo na ovaj usrani Balkan.

Ne mogu da verujem koliko si sposoban da davis. Da li sam igde rekao da jedan od ovih DJeva nije dobar, da ne pravi odlicnu muziku, odlicne zurke i ima armiju fanova? Nisam. Sve sto ti kroz pet postova pokusavam objasniti je da se ne uklapaju u koncepciju festivala, ne jer sam ja tako odlucio vec jer je to stav organizatora. Pojma nemam zasto se sa mnom raspravljas.. Smile

Citat
Googlaj malo više o Dance Valley-u,Sensation-u,Godskitchen-u,Mayday-u,Nature One-u,Global Gathering-u,Ibizi,Gatecrasher-u,itd....

Nema potrebe da googlam, odmah ti mogu reci da nisu sve od tih navedenih festivali (o cemu se vodi rasprava), ali sve su dogadjaji odnosno festivali elektronske muzike. A Exit nije festival elektronske muzike, kao ni Glasto, kao ni T in the Park, Szigeth i gomila drugih mnogo poznatijih i bitnijih festivala. A normalno da ce trance biti zastupljen na festivalima elektronske muzike.

Citat
I nemoj ispadati smešan sa binom na Dance Areni.   Ako je u Svetskom proseku,mislim da je i to dobro.

the ‘Dance Arena.’ This is the name given to a large part of the fortress’ (now drained) moat in which the second biggest stage is installed, providing not just a huge space in which the festival-goers can enjoy their favourite acts but also a unique setting. The original stones that line the moat are excellent for acoustics and the lowered position of the stage helps to prevent sound contamination from other rigs so that the beats can be fully appreciated.

---
The Dance arena really does have something about it as it is an amazing open space and everyone where plays there, is blown away by the experience.
http://www.djvibe.com/magazine/club-event-reviews/exit-06-festival/

Ako ti trebam naci i sta su izvodjaci rekli, slobodno reci, postavicu..
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N70
A ja zaista ne mogu da verujem koliko si ti u stanju da pravdaš kretenske odluke organizatora...   Smile

Moj stav je čisto kritički,i to sa dobrom osnovom.

Btw,Cox je ubedljivo najskuplji DJ,što nije razlog da dolazi po 55 put u Srbiju.

Veruj mi da i ja takođe ne znam zašto se ja uopšte i trudim.
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
A ja zaista ne mogu da verujem koliko si ti u stanju da pravdaš kretenske odluke organizatora...   Smile

Jos jedno pitanje i necemo vise da davimo.. Koje kretenske odluke? Sto ne dovode ljude koje bi ti da slusas jer se to jebeno ne uklapa sa koncepcijom festivala, kao sto je slucaj i sa svim drugim festivalima u Evropi koji nisu iskljucivo elektronski?
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:12:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.