Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:43:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 09 od 9. do 12. jula 2009. godine  (Pročitano 56474 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
a jel se zna ko cje nastupiti na tom exitu za koji samo rezervisali karte ?   Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1076
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung L700
a jel se zna ko cje nastupiti na tom exitu za koji samo rezervisali karte ?   Smile

Naravno da ne, ali uvek mozes glasati kog izvodjaca bi voleo da vidis na festivalu, sto nece ni najmanje uticati na to koga ce stvarno dovesti  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

"It's So Good. Don't Even Try It Once"

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 5310
i ja sam sae nastiskao... kontam da nisu ni bile te od 4000 i bas cu dase raspitam da li je neko dobio te karte ... sajt ocigledno nije radio je nije moguce da ne moze miko da udje ... a i kad sam stigao do onog da popunis ona slova ili sta je to vec znaci 100 puta sam pisao i nijednom mi nije prihvatio a sva slova su mi bila tacna... ako je neko uzeo karte od 4000 nek kaze ...
IP sačuvana
social share
“Conquer the devils with a little thing called love!” Bob Marley
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
po starom "dobrom" obicaju uoci rezervacije karata *ebeni server je puk`o(ili je ovo samo deo plana da odredjeni broj privilegovanih dodje do karata po pocetnoj ceni a da se onda predje na prodaju po sledecoj-vecoj ceni karata  Smile Smile Smile  )

dokle vise BRE?!    NO  

nema vise izgovora tipa "nismo ocekivali toliki broj ljudi za rezervacije" i dr. "tehnickih problema" - ne rade ovo prvi put!

ovo je najvise dokle sam mogao doci u postupku pocevsi od 11:50 - 13:00   Smile

Organizatori bi moralii da uvedu posebnu ponudu za ljude koji su "verni" posetioci tj. ljudi koji vec godinama kupuju karte za sve dane u pretprodaji dok se jos uvek ne zna ni ko dolazi od izvodjaca, koristeci bazu porudzbina za prethodne festivale. Bio bi red te ljude "nagraditi" makar time sto ce im omoguciti da kupe karte po najnizoj pretprodajnoj ceni a ne da za*ebavaju sa ovim on-line prevarama!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 3Gs
Otisao sa predavanja, pizdeo u internet kafeu, i nista. Sada dosao kuci i narucio ulaznice za 4990.. I to je nesto..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 5
Sugava je fora ali sta da se radi, jbg. Sto kaze kokota i ovo je nesto. Ne zaboravite da je ovo Srbija. Smiley

Ubedili su me da budem srecan sto sam dobio ove od 5 somica. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 3Gs
Otišlo 10000 ulaznica za 10. Exit

Sve ulaznice za deseti Exit po promo cenama rasprodate su u rekordnom roku. U prvih nekoliko sati prodato je čak 10000 ulaznica. Na gigstix.com možete kupiti ulaznice u pretprodaji za 5990 dinara, što iznosi 40 % popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznice od 9990 dinara. Broj ovih ulaznica je ograničen.

Interesovanje za ulaznice za deseti Exit je veće nego ikada ranije i zbog toga su najjeftinije ulaznice prodate u rekordnom roku od 11 minuta, a u prvih sat vremena bilo je teško uopšte pristupiti aplikaciji za naručivanje. Izvinjavamo se svima koji zbog toga neko vreme nisu mogli da pristupe sajtu.

Aplikaciji za kupovinu ulaznica moći ćete da pristupite tako što ćete se registrovati i ulogovati na gigstix.com. Registracija je jednostavna - potrebno je uneti samo mejl adresu i lozinku koju sami smišljate, a nakon što dobijete mejl sa konfirmacionim linkom i kliknete na njega, moći ćete i da se ulogujete i naručite ulaznice.

Ako ste već registrovani i preko sajta gigstix.com ste već kupovali ulaznice (za Tuborg Green Fest ili za neki koncert), aplikaciji pristupate tako što ćete se ulogovati unoseći mejl adresu i lozinku, kao i inače.

Svaki kupac moći će da naruči maksimalno 4 ulaznice. Rok za uplatu ulaznica je 7 dana.

ULAZNICE ZA DESETI EXIT U REGIONU

Prodaja ulaznica za deseti Exit festival u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini počinje u ponedeljak, 8. decembra. U Crnoj Gori, Bugarskoj, Makedoniji i u Sarajevu prodaja ulaznica počeće uskoro.

Za najbrže i najvernije fanove u svakoj zemlji obezbedili smo ulaznice po promotivnim cenama.

Ovde možete da pronađete informacije o prodajnim mestima u vašem gradu.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ulaznicama molimo vas da nam pišete na tix@gigstix.com.

Izvor: Exit
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia N70
Znaci rasprodate ulaznice po "povoljnijoj" ceni,a ni ne znaju se imena koja ce nastupiti na festivalu...  Smile

I to nesto govori...  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 110
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Panasonic G3
ne bre, ne to .. nije to .. nije to, kazhem ti .

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
ne bre, ne to .. nije to .. nije to, kazhem ti .

Smile

shta god da ovo znachilo  Smile Smile

ja samo chekam da vidim za shta sam kupio kartu Smiley
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:43:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.