Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 08 - 10.07-13.07.2008 ~ Informacije, vesti, zelje i jos ponesto  (Pročitano 57568 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Mada sam napisao dosta toga loseg za ovaj Exit mislim da ce ipak biti bolji od proslogodisnjeg jer je taj bio najgori do sada,bio sam jedan dan samo da bih podgledao Groove Armadu,koji gotovo nisu ni reklamirani,sjajan nastup,pred nazalost jako malo ali probranih ljudi...i ja cu otici jedan dan ove godine,verovatno zbog Pol Wellera,on je zaista legenda,30 godina konstantnog rada u 2 benda i solo karijera, za razliku od Pistolsa...nadam se da ce biti bolji od snimka koji sam nedavno gledao,zvucao je punk,pa ljudi ovaj Exit je ove godine punk festival!A ja bih tako ponovo gledao Goldfrapp zbog novog albuma,pa Portishead zbog novog albuma i grupu koja je krenula kad i Pistolsi a radi konstantno i danas The Cure(ne mogu sebi da oprostim sto ih nisam pogledao u Segedinu pre par godina pa da sam miran)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone 3Gs
,zvucao je punk,pa ljudi ovaj Exit je ove godine punk festival!

Znam. Fenomenalno.. Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Slavna američka glumica i pevačica u Novom Sadu
Na „Egzitu“ i Džulijet Luis
Autor: Neven Džodan | 31.03.2008 - 06:06

Džulijet Luis, poznata američka glumica i pevačica, dolazi sa svojim bendom „The Licks“ na Festival „Egzit“. Ona će nastupiti u subotu, 12. jula, na „Mejn stejdžu“ gde će predstaviti prljavi rokenrol šou. Džulijet Luis je trebalo prošle godine da nastupi u Beogradu, ali je tada koncert odložen, a popularna glumica obećala je da će svoju muziku predstaviti publici u Srbiji.

Grupa „Juliette and the Licks“ prvo izdanje, EP „Like a Bolt of Lightning“, objavila je 2004. godine, a godinu dana kasnije i debitantski album „You’re Speaking My Language“ kada je naslovna numera ubrzo postala njihov prvi hit.
Poslednji studijski album „Four on the Floor“ iz 2006. doneo je nešto melodičnije pesme kao što su „Hot Kiss“ i „Sticky Honey“ koje su privukle još širu publiku. Album je nabijen energijom i eksplozivnošću, a Džulijet svojim hrapavim glasom uglavnom peva o nasilju, seksu i sličnim temama. Nedavno je objavljen i DVD „Four on the floor“ na kome su spotovi grupe, snimci sa koncerata, kao i snimak dela njihove svetske turneje, saradnja sa Dejvidom Grolom iz „Foo Fighters“...
Iako je Džulijet popularnost prvo stekla kao glumica, za nju je muzika mnogo inspirativnija, a tokom nastupa nije redak slučaj da holivudska glumica u afektu skoči u publiku.
- Gluma je tako ozbiljan posao i nekako dosadan u poređenju sa muzikom. Pravljenje pesama je zadovoljstvo i otkrivanje novog. Meni to predstavlja sve što imam. Nisam udata i nemam decu, a kada pogledam unazad, ovo je ono što sam sve vreme želela, da ostvarim svoje snove - rekla je Džulijet Luis.
Ona je ostvarila oko pedeset uloga u filmskim hitovima kao što su „Od sumraka do svitanja“, „Natural Born Killers“, „Strange days“, „What’s Eating Gilbert Grape“, „The Darwin Awards“...
U ostvarenjima „Kalifornia“ i „Too Young to Die?“ igrala je sa Bredom Pitom, sa kojim se i zabavljala tri godine, počevši od septembra 1989, a holivudski zavodnik je tada izjavljivao da se između njih dvoje dešava prava romantika. Krajem devedesetih Džulijet se udala za poznatog skejtbord vozača Stiva Bera, a trenutno je razvedena. Sarađivala je sa muzičkim grupama, kao što su „Daft Pank“ i „Prodigy“, a pojavila se i u spotu „Buried Alive by Love“ grupe HIM.

Biće vruće na Tvrđavi
Festival „Egzit“ ove godine će se održati od 10. do 13. jula u Novom Sadu, a do sada su najavljene grupe „Sex Pistols“, „Nightwish“, „The Hives“, „Ministry“, „Gogol Bordello“, „Primal Scream“, „Gossip“, Pol Veler i M.I.A., dok će na „Dens areni“ nastupiti di-džejevi Sven Vat, Ben Vat, Fransoa K. i Klod fon Strouk, „Soulwax“, „Booka shade“... Karte po ceni od 5.490 dinara se mogu rezervisati na zvaničnom sajtu festivala: www.exitfest.org, a u redovnoj prodaji komplet karata će koštati 7.790 dinara.

Muzika mi pruža sve
- Filmovi u kojima sam igrala su uglavnom divlji, čudni... Snimala sam u pustinji, u zatvoru, u Meksiku, u nedođiji bez struje, ali ipak muzika mi pruža sve. Ja sam frontmen i određujem neki imidž benda. Muzika je za mene osnova zato što se oseća. Možete da čujete bubanj, gitarski rif, melodiju ili nešto što zahteva intelekt. Hoću da kažem da je u filmu drugačije, tamo reditelju pomažem u stvaranju priče. U muzici ja sam medijum koji publici prenosi ono što se meni dopada - rekla je Džulijet Luis prošle godine kada je u sklopu tadašnje turneje trebalo da dođe u Srbiju.
- Ljudi zaboravljaju da život glumaca nije samo ono što čitaju u magazinima. Kada sam ja odrastala, moj otac je bio karakterni glumac i tada sam shvatila da gluma zahteva mnogo rada. Za razliku od glamuroznih holivudskih filmova, ja sam snimala više „otpadničke“ filmove - objasnila je glumica koja kod mnogih fanova ima kultni status.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 3510i
Prvi put cujem za ovu tetu...
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
EXIT 08: Tiga i Loren Garnije na Dance Areni
Sreda, 2. april 2008. 11:21    

Najpoznatiji kanadski DJ Tiga nastupiće na novosadskom festivalu EXIT 08, saopštili su organizatori.

Nastup Tige Džejmsa Sontaga (34) zakazan je za petak, 11. jul na Dance areni, pa će oni koji čekaju njegov nastup na Tvrđavi još od 2006. godine konačno moći da uživaju u kanadskom electro zvuku.

Još od dečačkih dana i putovanja po Indiji, Tiga je maštao o muzičkoj karijeri. Početkom devedesetih organizuje rejvove u Montrealu, a od 2000. godine gradi imidž jednog od najpoznatijih remiksera.

Malo ko ne zna "You gonna want me" i "Louder than a bomb", a smatra se da živite u muzičkoj rupi ukoliko vam refren "I wear my sunglasses at night" ne zvuči poznato.

Dance Arena uvek okuplja najkvalitetnija DJ imena, pa ćemo ove godine na Tvrđavi gledati i francusku zvezdu Lorena Garnijea, istog dana kada i Tigu.

Njegov poslednji album "Public outburst" pojavio se prošlog septembra, a tokom karijere duge skoro 20 godina, nema gde nije nastupao, i sarađivao je sa svim bitnim muzičkim imenima. Jak autorski pečat i žestoka sklonost ka eksperimentisanju napravili su od Garnijea pravu DJ ikonu.

izvor : Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v92272p0.jpg
(33.57 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
E ovo je već nešto...  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 130
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
uhh sto sam razocaran ovogodisnjim headlinerima.. licno meni je ovo najgori Exit ikada.Cak je gori i od onog 2003.godine.Definitivno cu ove godine da ustedim pare tako sto necu otici. Sex Pistols????pa ja sam mislio da su ono pokojni.Odakle su ih samo izvukli??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 3510i
Laurent Garnier...  Smile
Bice to dobro...
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Dakle,slazemo se,odakle su izvukli Sex Pistols?Imam tu jednu jedinu plocu koju su izdali(da ne ispadne do kraja da uopste ne znam o cemu se ovde radi),mogao bih je i pokloniti...mada,ako ce oni da zaradjuju pare na nama,ovcama,ipak cu je prodati(cena joj je drasticno skocila) i potrositi na vino,cigarete...za one koji ne znaju nove albume imaju Moby,REM,Bauhaus,B 52 (kakvu bi oni zurku napravili na mainu),ljudi dugo rade,ali rade!!!A ne ovi lesevi,pominjao se ovde Paul Weller,bas sam ga gotivio,ali ako bude svirao ono sto sam ja sinoc gledao na kablovskoj,a najverovatnije hoce...posle toliko promenjenih muzickih stilova,on se pronasao u nekakvom hard rocku,neko ce reci,pa super...necete tako misliti ako preslusate njegove albume sa The Jam i Style Council...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Prvi put cujem za ovu tetu...
keitelova cerka u filmu od sumraka do svitanja.......valjda si taj film gledao Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.